Cautare

1445 de rezultate pentru "targ craciun" (2.99 secunde)
Bradul de Craciun asezat frumos aici si impodobit de cei mici cu globuri facute de mana lor, m-a impresionat. Mi-a amintit de copilarie si de farmecul sarbatorilor de Craciun.
Craciun si Revelion cu cantar, mers pe jos si cumpatare (Autoare: ... In orele premergatoare mesei festive de Craciun si Revelion, nu te infometa: ... Sunt avantajate persoanele care nu renunta la mersul pe jos, in ritm alert, cel putin o jumatate de ora in fiecare zi intre Craciun si Revelion.
Cei care mai au de facut cumparaturi pentru Craciun trebuie sa stie ca astazi programul hipermarketurilor va fi mai scurt.
Afla de la medicul nutritionist Mihaela Bilic cum putem manca preparate traditionale de Craciun fara sa ne ingrasam / mariustuca.ro / Autoare: ... Sa nu uitam ca, intre Craciun si Anul Nou, preocuparea noastre este mancarea. ... - Doamna doctor, dumneavoastra cu ce va rasfatati de Craciun?
Program Craciun 19-23 decembrie: ... Program Craciun 19-23 decembrie: ... Program Craciun 19-23 decembrie: ... Program Craciun 19-23 decembrie: Program centru comercial 24 decembrie:
Meniu sanatos de Craciun, recomandat de antrenoarea de Kangoo Jumps, Kinga Sebestyen Kinga Sebestyen, cea care a facut celebru fenomenul Kangoo Jumps in Romania si peste hotare, recomanda ca de Sarbatori sa avem un meniu atent selectionat astfel incat sa contina preparate in tonul acestor zile speciale, dar si sanatoase pentru a nu dauna sanatatii si siluetei.
Vremea va fi mai calda decat in mod obisnuit de Craciun, la nivelul intregii tari, iar ninsorile vor fi prezente doar la altitudini de peste 1.800 de metri, a declarat Elena Mateescu, director general al Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM).
in ajun de Craciun puteai sa te autoservesti cu brazi moca sau la pret de nimic. ... Pentru altii, acelasi Craciun a insemnat neaua partiilor de la munte. ... - decat atunci cand era purtatoarea de grija a imaginii prezidentiale, a ramas in Romania de Craciun.
Am mai refacut un targ de animale la Tupilati, care fusese desfiintat, el fiind infiintat de pe timpul lui Stefan cel Mare. De fapt, este primul targ de animale din Romania facut dupa normele Uniunii Europene si dupa Ordinul 45 al Autoritatii Nationale Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA).
In plus, denuntatorul a mai reclamat ca directorul APIA Dolj i-a mai cerut bani cu ocazia unei excursii in SUA la un targ agricol.
Expozitia cu vanzare "Bucuriile Iernii 2006", deschisa in holul Universitatii din Craiova, s-a dovedit un fiasco in prima zi de targ. ... "Este pentru prima data cand particip la acest targ.
Participantilor la targ le este promisa intalnirea cu cele mai atractive oferte financiar- bancare de pe piata din Romania.
La targ participau fetele de maritat ti fetele mari care voiau sa fie petite. Fetele care luau parte la acest targ se pregateau ani intregi pentru ca trebuiau sa ia cu ele ti zestrea.
Chiar daca piata imobiliara din regiune se afla intr-o situatie de criza, in perioada 15-17 mai, in foaierul si pe platoul Teatrul National "Marin Sorescu" din Craiova va avea loc primul targ imobiliar din regiune.
In ciuda optimismului dezvoltatorilor imobiliari prezenti la targ, multi dintre potentialii clienti au plecat acasa nemultumiti. ... Preturile cerute de dezvoltatori la targ pentru locuintele noi au pornit de la aproape 40.000 de euro pentru o garsoniera, suma la care se vand si garsonierele din blocurile vechi.
In aceasta toamna, Piata Constitutiei gazduieste cel mai mare targ imobiliar: ... Unii dintre cei mai mari dezvoltatori nationali si international, reprezentati de Diana Metiu International, au asteptat acest targ pentru a-si prezenta ofertele speciale.
In cadrul ultimului targ imobiliar al anului, desfasurat in perioada 3-6 decembrie la World Trade Center Bucuresti, vizitatorii nu mai vin sa ia pulsul pietei, ci sa cumpere locuinte.
In acest scop, municipalitatea a contractat un credit extern In aceasta primavara vor incepe lucrarile la imensul Centru Multifunctional Craiova, un complex expozitional care va costa peste 80 de milioane de lei (800 de miliarde de lei vechi) si se va ridica pe locul fostului targ din Romanesti in urmatoarele 36 de luni.
"Angajarile nu se vor face pe loc, dar la targ pot avea loc discuții, preinterviuri (care te pot propulsa in lista scurta) si se pot depune CV-uri.
Recunoscuta pentru calitatea produselor traditionale prezentate, editia a doua a acestui targ va mai oferi vizitatorilor doua premiere: ... De asemenea, la targ se vor gasi si specialitati internationale:
google-analytics.com