Bucurestenii, si nu numai, se pot intalni zilele acestea la Sala Palatului din capitala cu reprezentantii celor mai multe grupuri bancare si institutii de credit din Romania, care s-au reunit pentru trei zile la Targul de bani FINFAIR. Participantilor la targ le este promisa intalnirea cu cele mai atractive oferte financiar- bancare de pe piata din Romania. Astfel, vizitatorii pot compara ofertele prezente la targ, vor beneficia de consiliere si sprijin din partea expozantilor in alegerea tipului de imprumut, polita de asigurare sau contract de leasing in conditii avantajoase si adaptate posibilitatilor financiare ale fiecaruia.
Potrivit organizatorilor, multi dintre expozanti au anuntat reduceri semnificative de dobanzi si comisioane, iar in unele cazuri nu se va percepe comisionul de analiza al dosarului solicitantului. Mai mult, in perimetrul Salii Palatului se gasesc standurile celor mai mari institutii financiare din Romania, iar contractele de credit, leasing sau polite de asigurare se pot semna pe loc.
La targ participa peste 30 de companii, institutii financiare ce detin cote importante din piata de profil, printre care Banca Comerciala Romana, BRD Groupe Société Générale, Bancpost, Alpha Bank Romania, Raiffeisen Bank, Banca Romaneasca, CEC, Volksbank Romania, HVB ¥iriac, Unicredit Romania, Credit Europe Bank si Piraeus Bank. (M.C.I.)