Cautare

346 de rezultate pentru "suplinire dambovita" (7.77 secunde)
Teleorman - 33,22%, Buzau -32,34%, Dambovita - 32,03%, Ialomita - 31,27%, Olt - 30,20%, Tulcea - 29,52%, Constanta - 29,40%, Botosani - 28,94%, Arad - 28,50%, Neamt - 27,95%, Brasov - 27,73%, Bihor - 27, 72%, Suceava - 26,60%, Calarasi - 26,52% si Arges - 26,20%.
"Pana la alegerile din 2009 va mai curge multa apa pe Dambovita. Orice anuntare a unei candidaturi la presedintia PNL in momentul de fata mi se pare prematura, inoportuna si care nu face altceva decat sa genereze zazanie si tensiune in interiorul PNL.
De asemenea, pentru organizatiile din teritoriu, au fost desemnati Adrian Cioroianu la Timis, Norica Nicolai la Arad , Ludovic Orban la Dambovita, Adrian Iorgulescu la Sibiu, iar la Suceava si Neamt trebuie sa se hotarasca intre ei Relu Fenechiu si Romeo Stavarache.
Comisia pentru Dezvoltare, Lucrari Publice si Locuinte este compusa din fostul ministru Anca Boagiu, presedintele CJ Dambovita, Florin Popescu si senatorul Viorel Arion.
Potrivit declaratiei, la inceputul anului 2006, fostul membru PRM avea un apartament in Galati si o casa in Buzau, primite ca donatie, un teren de doua hectare situat in judetul Dambovita, o pianina de 50.000 de euro si un imprumut de 700.000 de euro acordat in nume personal firmei Terra Invest.
Tema controlului averilor demnitarilor are drept scop compromiterea reprezentantilor partidelor politice, cu exceptia Partidului Democrat - Liberal (PD-L), a declarat, miercuri, presedintele organizatiei Partidului Social Democrat (PSD) Dambovita, Ion Stan.
Comisia este formata de principalii lideri si presedintii unor filiale cu rezultate foarte bune la alegerile generale din 30 noiembrie, precum Arad, Alba, Neamt, Dambovita sau Suceava.
Pe 10 septembrie 2006, SC TICSIM SRL, prin administratorul sau Razvan Stefan Tica, a depus la Registratura Primariei Craiova o cerere pentru emiterea certificatului de urbanism, cu scopul de a amplasa o constructie provizorie cu destinatia de magazin general pe un teren de 110 mp, situat pe strada Dambovita, in zona blocurilor B 20-B 21.
Alba Arad Arges Bacau Bihor Bistrita Botosani Braila Brasov Buzau Caras Cluj Constanta Covasna Dambovita Dolj Galati Giurgiu Gorj Harghita Hunedoara Ialomita Iasi Ilfov Maramures Mehedinti Mures Olt Prahova Satu Mare Sibiu Suceava Teleorman Timis Vaslui Valcea.
Tot pe locuri eligibile sunt Constantin Dumitriu (Galati), Oana Antonescu (Dambovita), Elena Andronescu (Alaba), dar si Rares Niculescu. Europarlamentarii Maria Petre si Alexandru Nazare, dar si fostul ministru al Integrarii Ene Dinga se regasesc pe lista, dar nu pe pozitii considerate eligibile.
Conducerea PNL a decis dizolvarea Birourilor teritoriale din organizatiile judetene Bistrita Nasaud, Dambovita si Neamt, acestea fiind organizatiile care au obtinut un scor de sub 10%.
Impreuna cu PSD, ea s-a implicat si intr-o campanie de curatare a raului Dambovita. Cu toate acestea, Lavinia Sandru nu intelege un lucru.
Ministerul Sanatatii a trimis in aceste zile o comisie mixta formata din inspectori ai Directiilor de Sanatate Publica din Brasov, Prahova, Dambovita, Sibiu si Bucuresti pentru a demara un amplu control la taberele scolare de pe litoralul constantean.
Presedintele a fost intampinatcand a sosit la lucrari, de presedintele Asociatiei, Emil Draghici, primarul comunei Vulcana-Bai, Dambovita. Presedintele Traian Basescu s-a folosit de ocazie pentru a-i indemna, pe primarii participanti la lucrarile Asociatiei Comunelor din Romania, sa nu se mai teama de cuvantul autonomie.
Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, a afirmat, la Razvad, judetul Dambovita, ca este convins de faptul ca Traian Basescu va candida si va castiga un nou mandat la presedintie.
Alba, Arad, Bistrita-Nasaud, Botosani, Brasov, Braila, Buzau, Calarasi, Cluj, Covasna, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomita, Mehedinti, Mures, Neamt, Prahova, Satu Mare, Salaj, Sibiu, Vaslui, Valcea si Vrancea.
In aceste conditii, odata cu semnalul dat de Nastase, Mitrea si Mazare, Ponta beneficiaza nu doar de organizatiile controlate de acestia, Dambovita, Constanta, Vrancea, ci si de mobilizarea facuta de unii dintre sustinatorii acestuia, Marian Sarbu si Ioan Stan.
De exemplu, in Dambovita (Florin Popescu), in Prahova (Roberta Anastase) si in Buzau (Cezar Preda), se fac sedinte in care li se transmite activistilor PD-L ca trebuie sa contribuie cu orice pot la realegerea lui Mircea Geoana, inclusiv prin presiuni si promisiuni de orice fel catre activul PSD, catre alesii nostri locali si catre parlamentari.
Proferand asemenea culpabilizari, post factum si la gramada, tandemul Boda-Hurezeanu crede ori ca toti am murit, ori ca Victor Ponta s-a nascut ieri, ori ca unii am venit cu pluta pe Dambovita, intrebandu-i pe dumnealor unde e Piata Constitutiei...
Senatorul PSD de Dambovita, lector univ.dr. ADRIAN TUTUIANU (foto), a sustinut in Senat o declaratie intitulata "Dupa 20 de luni:
google-analytics.com