Cautare

1368 de rezultate pentru "studii clinice" (8.16 secunde)
Firmele, mai ales cele din categoria IMM-urilor, sustin ca nu îsi permit sa majoreze peste noapte salariile personalului TESA cu studii superioare, asa cum a facut-o statul cu veniturile cadrelor didactice.
Firmele, mai ales cele din categoria IMM-urilor, sustin ca nu îsi permit sa majoreze peste noapte salariile personalului TESA cu studii superioare, asa cum a facut-o statul cu veniturile cadrelor didactice.
Miza acestui salariu este, in fapt, plaja de salarii minime din Romania (spre exemplu cei cu studii superioare au 'minim' de doua ori salariul 'minim').
Aceasta descoperire ar putea sa ajute la prevenirea acestor boli intr-o masura mai mare, potrivit unor studii aparute recent.
Festivitati de deschidere a anului universitar 2014-2015 vor avea loc miercuri in Capitala la Universitatea Politehnica, Scoala Nationala de Studii Politice și Administrative, Academia de Studii Economice, Universitatea din București și Universitatea de Știinte Agronomice si Medicina Veterinara.
Debut manifestari clinice in primii doi ani de viata: ... - date clinice - anemie si aspect caracteristic frotiu sange periferic - electroforeza hemoglobina - uneori, tehnici biologie moleculara Cum se trateaza?
Presedintele Traian Basescu s-a internat in cursul serii de vineri la Spitalul Militar pentru analize premergatoare, operatia prin care trebuie sa scape de "gusa polinodulara fara manifestari clinice de tireotoxicoza" fiind progaramata in cursul zilei de sambata.
Deocamdata rezultatele testelor clinice din aceasta faza indica faptul ca numarul accidentelor cardiovasculare nu a fost cu mult diferit intre grupa pacientilor cu tratament cu analogic LHRH si grupa pacientilor cu plasture estrogenic.
Deocamdata rezultatele testelor clinice din aceasta faza indica faptul ca numarul accidentelor cardiovasculare nu a fost cu mult diferit intre grupa pacientilor cu tratament cu analogic LHRH si grupa pacientilor cu plasture estrogenic.
Grupul farmaceutic elvetian Roche anunta o crestere a vanzarilor globale in primul trimestru al anului 2013, cu 6% la o rata de schimb constanta, ajungand la 11,6 miliarde franci elvetieni, datorita cererii crescute pentru produsele oncologice si testele de diagnostic pentru laboratoarele clinice.
In articolele precedente am deschis seria cazurilor clinice rezolvate cu ajutorul medicinei alternative. In speranta ca va sunt de ajutor voi continua prezentarea unor astfel de cazuri.
Grupul farmaceutic elvetian Roche anunta o crestere a vanzarilor globale in anul 2013, cu 6%, la o rata de schimb constanta, ajungand la 46.8 miliarde franci elvetieni, datorita cererii crescute pentru medicamentele destinate tratamentului cancerului, bolilor autoimune si pentru testele de diagnostic destinate laboratoarelor clinice.
El se afla in faza primelor teste clinice, rezultatele dovedindu-se promitatoare. Recent, revista stiintifica Clinical Cancer Research a gazduit un articol consacrat testelor clinice de faza I pentru acest vaccin.
Inca nu exista un registru națtional de boli rare si nici ghiduri clinice. Medicatia off label este inca foarte putin folosita, iar numarul de pacienti romani in trialuri clinice este extrem de mic.
Oamenii de stiinta de la Centrul German pentru Boli Neurodegenerative (DZNE), Institutul Herti de Cercetare Clinica a Creierului (HIH) si Spitalul Universitar Tuebingen arata ca o proteina gasita in sange poate fi folosita pentru a monitoriza cu precizie progresia bolii cu mult inainte de aparitia primelor semne clinice.
Emergex va incepe studiile clinice pentru un vaccin care utilizeaza celule T. Noul vaccin este un plasture ce se aplica pe piele si ar oferi o imunitate mai lunga.
Tin sa precizez ca sefii sectiilor de la spitalele clinice sunt profesori universitari, iar numirea in functie se face de Senatul Universitatii din Oradea si nu de MSP. ... Acest lucru se contrazice cu legea, care spune clar ca sefii sectiilor clinice sunt numiti de Senatul Universitatii.
BioNTech se asteapta sa lanseze pe piata vaccinul cel mai devreme in 2030 Mii de britanici vor participa anul acesta la studiile clinice pentru vaccin Fondatorii BioNTech lauda progresul tehnologic.
Studii recente au demonstrat ca medicatia combinata da rezultate mult mai bune decat utilizarea unui singur medicament. ... In prezent se fac studii clinice si cercetari si se spera ca noile vaccinuri sa aduca rezultate mai bune.
studii genetice au pus in evidenta existenta unei gene WKL1, pe cromozomul 22 si tot mai multe studii confirma o cauzalitate poligenetica ►pe fondul unui teren predispozant pot sa actioneze ceilalti factori:
google-analytics.com