Cautare

1368 de rezultate pentru "studii clinice" (7.58 secunde)
In celelalte volume am abordat alte concepte si informatii stiintifice care sunt prezente in spiritualitatea lumii contemporane, cum sunt acelea de constiinta cosmica si individuala (umana), de experiente ale mortii clinice, de fizica moderna, de stiinte neurocognitive, pe masura marilor progrese realizate in domeniul cunoasterii creierului.
IVD permite alegerea deciziilor clinice corecte, a tratamentului sau chiar a tipului interventiei optime pentru pacient, pe baza tuturor variabilelor importante:
Forme clinice Sunt mai multe forme clinice ale blefaritei: ... Altul este curativ (general sau local) - masuri de igiena pentru suprimarea focarelor de infectie, adaptate formei clinice de care sufera pacientul.
La ora actuala, sansa de a urma aceste terapii o reprezinta studiile clinice. 200 de pacienti cu hepatite au fost in asemenea studii prin care au beneficiat de terapii de ultima ora. Dr Coltan spune ca "Romania este recunoscuta pentru competenta echipelor de medici care participa la aceste clinice.
Acest eveniment promoveaza an de an cercetarea pentru ca aceasta pleaca in primul rand de la necesitatile clinice, in conditiile in care toate raspunsurile la marile intrebari din medicina, se afla in laboratoarele de cercetare.
In asteptarea vaccinului, peste 80 de studii clinice cu medicamente sunt in desfasurare, conform #OMS, iar chinezii au 150 de studii clinice ale lor in derulare.
Persoanele cu studii superioare care ocupa posturi unde conditia de pregatire este cea de studii superioare nu vor mai putea fi platite cu o suma mai mica de 880 de lei, potrivit unui comunicat transmis de Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania.
A publicat numeroase carti, articole si studii in domeniul cercetarii spatiului aerian prin intermediul metodelor radiolocatiei, arme geofizice, climatologice, fenomenul OZN si a participat la realizarea unui mare numar de emisiuni televizate, fiind scriitor de literatura stiintifico-fantastica.
Ce era insa foarte bine in Anglia si lipseste cu desavarsire la noi sunt protocoalele si caile clinice. ... - Vreau sa dezvolt si sa standardizez niste cai clinice. ... un tratament corect, conform cu cele mai noi studii din domeniu.
Totul cu rezultate clinice si studii de caz din Clinica din Germania. ... Eficienta acestor terapii conventionale si alternative va fi sustinuta, de asemenea, prin prezentarea de cazuri clinice.
1.160 de cazuri noi, 350 de decese Cancerul de plaman si melanomul malign sunt printre tipurile de cancer cu cele mai mari nevoi de solutionare (unmet needs), iar pentru acestea au fost anuntate in cadrul congresului ASCO 2015 cele mai semnificative rezultate in studii clinice cu medicamente imuno-oncologice.
Formula ingenioasa a alimentelor AIVIA a fost creata in planul national de cercetare-dezvoltare si inovare, testata prin studii clinice in programele de cercetare-dezvoltare: ... Studiile clinice recomanda acest tip de aliment persoanelor sanatoase, dar si in alimentatia persoanelor cu:
Mai mult de jumatate dintre cei intervievati apreciaza ca studiile clinice ofera pacientului acces la un tratament de ultima ora, mai bun decat cele existente deja pe piata.
Pentru personalul de cercetare cu studii superioare din unitatile clinice, din institutele si centrele medicale, care este confirmat in gradele profesionale corespunzatoare functiilor de medic/medic dentist primar, specialist si rezident - aplicarea nivelului salarial pentru unitati clinice prevazut de lege pentru anul 2022.
Cristi Teodorescu) 4 studii clinice cu privire la suplimentarea cu testosteron in cazul barbaților varstnici au relevat rezultate mixte si neconcludente pentru a se putea stabili daca beneficiile administrarii acestui hormon masculin controversat depasesc riscurile cardiovasculare pe care le implica, informeaza AFP.
De asemenea, a fost deputat in Parlamentul Romaniei, membru in primele delegatii permanente ale Parlamentului Romaniei la Adunarea Parlamentara a NATO si la Adunarea Parlamentara a Organizatiei pentru Cooperare Economica la Marea Neagra, primul ambasador extraordinar si plenipotentiar al Romaniei in Republica Azerbaidjan, ambasadorul Romaniei in Turkmenistan, fondator si director al Centrului de Studii Eurasiatice si intemeietorul Revistei Romane de Studii Eurasiatice.
Puthoff este director al Institutului de Studii Avansate din Austin. Domeniile sale de interes si cercetare se intind de la studii teoretice privind gravitatia si efectele cuantice ale energiei de punct zero, la studii de laborator in abordari inovatoare pentru generarea de energie si propulsia spatiala.
Aceasta poate consta atat in studii medii (liceu/scoala postliceala), cat si in studii superioare (Academia de Studii Economice-ASE/Institutul de Studii Economice-ISE).
Patronii se plâng ca trebuie sa plateasca salarii prea mari muncitorilor calificati si absolventilor de studii superioare.
Specialistii din cadastru sunt nemultumiti ca noua legislatie le permite persoanelor fara studii superioare si fara aparatura necesara sa dea avize pentru lucrarile de masurare a terenurilor aflate in zona extravilana.
google-analytics.com