Cautare

2736 de rezultate pentru "strada lacul greaca nr 106" (2.81 secunde)
Circulatia rutiera pe strada Aries va fi restrictionata incepand de vineri, 18 mai, ora 19.00.
Circulatia rutiera pe strada Aries din Craiova va fi restrictionata incepand de vineri, 18 mai, ora 19.00.
O fetita de sapte ani care se afla pe strada cu bunica ei a traversat singura strada printr-un loc nepermis si a ajuns in fata unei masini condusa de o tanara de 20 de ani care isi luase recent permisul.
Unul dintre cele mai importante proiecte ale candidatului ADA pentru Primaria Techirghiol este „folosirea la maxim a celor trei embleme“ ale orasului (Lacul Techirghiol, Sanatoriul Balnear si de Recuperare si Manastirea „Sf.
De acum, pescarii de pe lacul Ghenizaret vor deveni pescari de oameni, Apostoli ai neamurilor, pe care le vor duce la mantuire.
O declaratie in acest sens a lui Radu Mazare a urmat refuzului Ministerului Mediului de a autoriza proiectul de construire a unui orasel lacustru pe Lacul Siutghiol din Mamaia, sub motivatia ca lacul urmeaza sa devina zona protejata, unde sa fie interzisa prezenta ambarcatiunilor motorizate.
Localnicii din comuna Dragoesti care detin terenuri in zona in care a fost construit lacul de acumulare pentru producerea energiei electrice asteapta despagubiri din partea SC Electrica.
Sistemul de irigare se aprovizioneaza cu apa din Dunare, din canalul Dunare - Marea Neagra, precum si din lacul Razea. ... Iar nivelul apei din canalul Dunare - Marea Neagra, si din lacul Razea, acesta este constant, si prin urmare nu avem de ce sa ne facem griji.
Zone cu potential turistic in Dolj Zonele cu potential turistic din Dolj, identificate cu ajutorul reprezentantului ANT din regiune, sunt Bechet, Calafat, Gighera (izvoare cu proprietati curative), localitatile in care exista podgorii (atractive prin organizarea de degustari de vinuri in crame proprii), lacurile din judet (Lacul Fantanele), Jiul (activitati de iahting, concursuri de caiac-canoe).
Dunarea Veche intre confluenta canalului Olguta cu Dunarea Veche si confluenta Dunarea Veche cu Canalul Sulina, Mm 13+1.000, pe o durata de 275 de zile, in perioada 1 martie - 30 noiembrie, sectorul de pe Dunarea Veche cuprins intre confluenta cu canalul Sulina, de la Mm 13+1.000 si pana la confluenta cu canalul Sulina Mm 8+600, in tot timpul anului, lacul Gasca din Complexul Somova-Parches, in tot timpul anului, lacul Erenciuc, in tot timpul anului, cursul vechi al bratului Sfantu Gheorghe, pe Dunare in perioada 15 februarie - 15 mai cu exceptia pescuitului de reproducatori de sturioni in stare vie, in zonele Isaccea, Far, Groapa Catargului, Pluton si Toana Noua, pe Bratul Borcea in perioada 15 aprilie - 01 iunie cu exceptia pescuitului de reproducatori de sturioni in stare vie, in zonele Stelnica, Fetesti si Stancuta.
Durata prohibitiei pentru pescuitul oricaror specii de pesti, crustacee, moluste si alte vietuitoare acvatice in apele maritime interioare si in apele continentale este de 60 de zile, in perioada 15 aprilie - 13 iunie inclusiv, iar pentru apele de frontiera de 45 de zile, in perioada 15 aprilie - 29 mai inclusiv, conform ordinului comun nr.
Potrivit documentatiei depusa la APM, instalatia de brichetare cocs va fi amplasata pe o suprafata de teren de 82,900 metri patrati, apartinand societatii Rompetrol, platforma situata intre Lacul Corbu, Lacul Tasaul si Marea Neagra.
Atribuirea in custodie a ariilor protejate se face conform Ordinului MMP nr. ... Poiana Bujorului din Padurea Plenita (44,3 hectare), Valea Oltetului (1.600 de hectare), Valea Oltului Inferior (54.000 de hectare), Complexul lacustru Preajba-Facai (31 de hectare), Lacul Ionele (4 hectare), Lacul Caraula (62,8 hectare) etc.
"Park and ride" la Lacul Straulesti "Metrorex intentioneaza sa construiasca la Lacul Straulesti primul terminal intermodal pentru transportul interjudetean. Vom construi primul 'park and ride', parcheaza si calatoreste mai departe.
Conform wowbiz.ro, Constantin Iosef, sotul lui Teo Trandafir, s-a mutat saptamana trecuta in apartamentul sau din zona Lacul Tei din Capitala. ... Sotul lui Teo si-a luat cateva lucruri si s-a mutat singur in apartamentul sau din zona Lacul Tei.
III Subsolul Regatului Unit IV Mina Dochart V Familia Ford VI Cateva fenomene inexplicabile VII O experienta a lui Simon Ford VIII O explozie de dinamita IX Noua Aberfoyle X Dus si intors XI Doamnele de foc XII Ispravile lui Jack Ryan XIII Coal-city XIV Suspendat de un fir XV Nell la cottage XVI Pe scara oscilanta XVII Un rasarit de soare XVIII De la lacul Lomond la lacul Katrine XIX O ultima amenintare XX Penitentul XXI Casatoria lui Nell XXII Legenda batranului Silfa Sursele romanului Criticii au urmarit mai multe piste pentru geneza Indiilor negre.
comuna Gradistea, satul Coslogeni, satul Galatui - lacul Movila Berzei, comuna Mariuta - lacul Mostistea. - Putine popoare au o istorie impresionanta ca a noastra, de aceea si interesul crescut al mai multor state pentru a le expune, a mai adaugat Marian Neagu, directorul Muzeului Dunarii de Jos.
Lacul de unghii Breathable lansat pe piata din Romania de ROWE este simplu si usor de aplicat, iar datorita factorilor de aderenta si aditivilor de luciu, acesta nu necesita folosirea topului sau a bazei obisnuite.
Sute de animale gasite pe un camp de langa lacul Brates din Galati. ... Copite, capete, sute de oase de cal toate gasite pe un camp de langa lacul Brates.
Fabrica de Glucoza, Str. Gara Herastrau, Bd. Dimitrie Pompeiu, Str. Petricani, Bd. Lacul Tei, Str. ... CFR Constanta-Lacul Tei-Granitul". Sursa: Cotidianul
google-analytics.com