Cautare

2737 de rezultate pentru "strada lacul greaca nr 106" (7.23 secunde)
Parcul si lacul de agrement din incinta imperiul Hermes sunt cuprinse de buruieni, iar lacul este necuratat de ani buni.
De asemenea, Raed Arafat a mai precizat ca elicopterul prabusit in lacul Siutghiol era intr-o misiune medicala. Arafat mai sustine ca echipaj al ISU a fost trimis la locul accidentului la 16.30, dupa ce un martor a sunat la numarul de urgenta 112.
La ora 16.16 elicopterul s-a prabusit in lacul Siutghiol, in Mamaia, la aproximativ 500 m de mal. La ora 16.17, conform Hotararii de Guvern 741/2008, a fost declansata procedura de cautare si salvare, in urma apelului telefonic la 112 facut de localnici.
Printre cele mai populare destinatii de anul acesta, se numara strandul de la Praid, Lacul Ursu din Sovata, Lacul Colibita, Strandul Nord Vest Termal Park din Satu Mare, Baile Figa, Aquastar Satu Mare si Ocna Sugatag.
O intalnire dramatica pe lacul Cincis Intr-o zi de iarna, probabil prin 28-29 decembrie 2008, domnul D. ... El se decisese sa faca o plimbare cu masina sa pana la Lacul Cincis, aflat in amonte de municipiul Hunedoara.
Lacul Tei - Str. ... Lacul Tei - Sos. Petricani - Bd. Dimitrie Pompeiu - Platforma Industriala Pipera. Pentru preluarea calatorilor, pe relatia Piata Gemeni - Str.
Lacul Tei, iar cand a ajuns la intersectia cu bd. Lacul Tei, la efectuarea virajului stanga a surprins si accidentat pe O.
Ar fi greu pentru tinerii indragostiti de azi sa prefere sa suspine impreuna linga lacul cel albastru incarcat cu flori de nufar, in ale carui unde clare doarme de veacuri umbra castelului singuratic.
Un om a murit duminica, dupa ce avionul de mici dimenisiuni pe care il pilota a cazut in lacul Colibita din judetul Bistrita-Nasaud.
Lacul Tei, sector 2, a avut loc o altercatie in trafic. ... Lacul Tei, in directia str. Barbu Vacarescu. La un moment dat, s-a sicanat intrafic cu conducatorul unui autoturism marca Dacia Solenza, identificat ca fiind G.
Tragedie pe lacul Floreasca. Trei persoane si-au pierdut viata dupa ce masina in care se aflau s-a scufundat Accidentul s-a petrecut in zona podului Floreasca, in jurul orei 13:30.
- In vacanta de vara a anului 1961, pe cand aveam 15 ani, ma aflam in statiunea Lacul Rosu (jud. ... Apoi am fugit amandoi in strada si am urmarit din nou obiectul, care era la vreo 5.000 de metri si se vedea de marimea unei palarii de cow-boy.
Apoi, intr-un review, un roman care cunostea putina greaca a auzit conversatia a doi localnici, in care unul din ei spunea ceva de genul:
Ca daca o sa iasa cinci milioane de oameni in strada, ce spui: ... Cine iese in strada, domnule presedinte? Pentru ca ies in strada sindicalisti multimiliardari, care au cheltuit o gramada de bani la o televiziune.
Exista problema diferendului pentru strada Raului cu Podari. ... Pe prima strada si a doua a emis autorizatie Craiova, pe strazile din spate, Carcea. ... Dar, tehnic, strada poate fi adusa la acelasi nivel calitativ?
Exista problema diferendului pentru strada Raului cu Podari. ... Pe prima strada si a doua a emis autorizatie Craiova, pe strazile din spate, Carcea. ... Dar, tehnic, strada poate fi adusa la acelasi nivel calitativ?
2) sub forma autoratului, prin participarea la demonstratii de strada neautorizate, de revolta impotriva institutiilor care exercita puterea de stat, in scopul schimbarii ordinii constitutionale si al ingreunarii si impiedicarii exercitarii puterii de stat, fiind pusa in pericol securitatea nationala;
Gheorghe Popescu, primarul din Fantanele) de a pietruit o strada cuprinsa in proiectul SAPARD. I-am spus sa nu o pietruiasca tocmai pe aceea, sa ia o alta strada, dar el a vrut-o pe aceea, pentru ca era la vedere. Acum vrea sa pietruiasca din nou aceeasi strada.
Cred ca nu trebuie explicat prea mult, imaginile din strada se suprapun la perfectie cu definitia rebeliunii. ... Strada, la indemnul instigatorului Iohannis, impiedica exercitiul liber al celor care au castigat un mandat de la popor.
Aici, a stat pentru prima data intr-o locuinta din strada Sperantei. ... De mancat, manca la birtul economat a lui Duro, din Strada Academiei, colt cu strada Doamnei.
google-analytics.com