Cautare

869 de rezultate pentru "stiinta goiesti" (3.99 secunde)
Unii oameni, care aparent au suferit o rapire, povesteau ca vizitatorii le-ar fi spus ca ei se tem de agresivitatea si xenofobia noastra, care fac ca toata stiinta si tehnologia ajunsa in mainile oamenilor sa devina arme de exterminare.
ImpactNews informeaza ca presedintele Traian Basescu a fost desemnat membru de onoare al Academiei Oamenilor de Stiinta din Romania (AOSR), in Adunarea Generala de joi, decizia primirii presedintelui in acest for fiind aprobata cu unanimitate de voturi, potrivit Mediafax.
in Banie, la grupele CSJ Stiinta U Craiova. ... Si ei sunt nebuni dupa Stiinta, le place atmosfera de pe stadion, iar pe mine ma incanta asta.
Daca religia ne invata ca sufletul, in functie de evolutia sa pe Terra, poate merge in Rai sau Iad, pe de cealalta parte stiinta sustine ca fenomenul mortii nu este nimic altceva decat o iluzie generata de creier.
Poate deveni ufologia o stiinta? ... FARCAS) Sharon Hill, din SUA, e o jurnalista de stiinta, specializata in domenii de granita, conducand site-ul internet "Doubtful News" pe care promoveaza un "scepticism pozitiv".
FARCAS) (Continuare) Substante ciudate Laboratorul, condus de respectatul om de stiinta profesorul Giovanni Canneri, a supus materialul analizei spectrografice si a determinat ca aceasta continea elementele: ... Stiinta respinge in totalitate aceasta idee, spune fostul pilot US Air Force transformat in astronom, James McGaha. ... Scriitorul de stiinta Philip Ball scria:
OZN-urile, stiinta si lumina de sub felinar (Autor : ... Daca cineva spune ca a facut o observatie care se incadreaza intr-o astfel de realitate, stiinta oficiala va taxa totul drept iluzii sau aberatii.
In lumea occidentala ne confruntam cu niste probleme generate de stiinta. Stiinta nu e capabila sa abordeze acest gen de probleme. ... Comunitatea OZN si-a dorit mereu sa implice in studiul acestui fenomen oameni de stiinta.
Oamenii de stiinta de la Centrul German pentru Boli Neurodegenerative (DZNE), Institutul Herti de Cercetare Clinica a Creierului (HIH) si Spitalul Universitar Tuebingen arata ca o proteina gasita in sange poate fi folosita pentru a monitoriza cu precizie progresia bolii cu mult inainte de aparitia primelor semne clinice.
"Stiinta" nu mai e la pamint. ... "Stiinta" nu e doar o echipa de fotbal; ... Si care sufera pentru "Stiinta".
Cezar AVRAMESCU "Stiinta" nu mai e la pamint. ... "Stiinta" nu e doar o echipa de fotbal; ... Si care sufera pentru "Stiinta".
Un asemenea nivel ar putea parea fara sens pentru o persoana care nu poarta statutul de om de stiinta, dar devine mai important daca spunem ca este sub ceea ce marea parte a studentelor primesc ca si doza intr-o clasa dotata de transmitator Wi-Fi, in unele tari plecand de la 5 ani in sus.
Un asemenea nivel ar putea parea fara sens pentru o persoana care nu poarta statutul de om de stiinta, dar devine mai important daca spunem ca este sub ceea ce marea parte a studentelor primesc ca si doza intr-o clasa dotata de transmitator Wi-Fi, in unele tari plecand de la 5 ani in sus.
In 1960, o duzina de oameni de stiinta s-au adunat in West Virginia sa dezbata existenta vietii inteligente in spatiul cosmic. ... Unii oameni de stiinta sustin ca ar fi si gasit urme ale vietii extraterestre.
patru generali in rezerva, un amiral, un sef al politiei, oameni de stiinta si experti in domeniul spatial.
Fenomenul a fost descoperit pentru prima data de telescopul spatial Kepler al NASA in 2009, iar oamenii de stiinta au urmarit de atunci lumina pe care o emite, laolalta cu lumina venind de la alte 150.000 de stelele recent descoperite.
Vladimir Ajaja, oamenii de stiinta sovietici au ascultat transmisiile NASA, inclusiv mesajul lui Neil Armstrong privind cele doua obiecte misterioase, de mari dimensiuni, si stiau ca NASA a cenzurat aceasta parte, astfel incat ea nu a mai ajuns la public.
Multe proiecte, mai mult sau mai putin realiste, au fost propuse atat de autorii science-fiction, cat si de oamenii de stiinta. ... Calatoriile interstelare Calatoriile interstelare au fost dezbatute de multi oameni de stiinta, acestea fiind operationale atat cu ajutorul omului cat si computerizate.
Intr-o expunere tinuta in martie 1994 la Natiunile Unite si intitulata OAMENII DE STIINTA AU GASIT BAZA CELOR CEL PUTIN SAPTESPREZECE SIMTURI SI PERCEPTII ALE OMULUI, el afirma ca facultatile psi si experientele extraordinare nu sunt toate abordabile de stiinta, fiind implicate probleme sociale, filosofice, politice si religioase, care nu pot fi reduse la o cercetare obiectiva si rationala.
Iata ce au aflat oamenii de stiinta: ... Oamenii de stiinta de la prestigioasa universitate britanica afirma ca este cert: ... Totusi, subiectul continua sa fie controversat, iar oamenii de stiinta nu au cazut la un acord in ceea ce priveste specia cu IQ-ul mai mare;
google-analytics.com