Cautare

869 de rezultate pentru "stiinta goiesti" (3.01 secunde)
Romania a avut cateva domenii de interes, care au produs, in stiinta si tehnologie, o serie de acumulari, care puteau duce la un salt tehnologic. ... Si nimic nu atrage tinerii catre stiinta si tehnologie. ... ca stiinta si tehnica sunt parti ale unei ideologii.
Clubul Sportiv Judetean (CSJ) Stiinta "U" ... Nedispunand de resurse financiare importante, noul patron a decis sa foloseasca resursele de la CSJ Stiinta "U" ... CSJ Stiinta "U"
Spre deosebire de azi, cand stiinta (cercetatorii) vrea sa ne convinga de faptul ca este in posesia tuturor adevarurilor de pe Pamant, in secolele trecute despre dragostea, acest inefabil farmec al existentei umane, au vorbit doar scriitorii, fie ei poeti sau dramaturgi. ... E de acord stiinta cu acest adevar?
OZN-urile, stiinta si lumina de sub felinar (Autor :
nutritia, stiinta alimentelor, igiena alimentatiei, protectia mediului si afacerea de restauratie, ceea ce demonstreaza din plin polivalenta profesionala a Gabrielei Berechet.
OAMENII DE STIINTA SPUN CA, DUPA MOARTE, CONSTIINTA NOASTRA SE POATE MUTA INTR-UN UNIVERS PARALEL! In anii 1980, Andrei Linde, om de stiinta de la Institutul de fizica Lebedev, a dezvoltat teoria mai multor universuri.
Trebuia sa fie aici si un reprezentant al judetului care sa ne indrume si sa ne explice mai multe, dar ei ne-au lasat de capul nostru", a spus Adam Atanasiu, primarul comunei Goiesti.
Adam Atanasie, primarul comunei Goiesti, a declarat ca a obtinut un proiect realizat prin fonduri europene in valoare de un milion de euro si trebuie sa astepte un timp pentru a putea angaja un nou credit.
In fapt, detin mostenire de la parinti o suprafata de teren situata pe raza fostului IAS Goiesti, din comuna Farcas, sat Amarasti, punctul Tarnita, teren pe care se afla plantati pruni".
Potrivit informatiilor primite de la aceasta, in perioada decembrie 2008 - martie 2009, doljenii au depus zece proiecte pentru a accesa sprijin pentru instalarea in mediul rural (Bratovoiesti, Bucovat, Cotofenii din Dos, Giubega, Goiesti, Melinesti, Plesoi-Predesti, Scaiesti, Teslui).
Tanarul doljean arestat preventiv saptamana trecuta pentru comiterea infractiunii de omor calificat a recunoscut ca, in seara de 27 octombrie, a ucis-o pe Maria Popescu.
"Prietenii mei, care sunt oameni de stiinta, spun ca "nu e nimic cu OZN-urile;
Foarte curand s-a avansat o explicatie pentru fenomenele legate de astfel de practici, explicatie acceptata chiar si de unii oameni de stiinta:
Oamenii de stiinta au o aversiune fata de acest subiect. ... In cel mai bun caz, savantii declara ca stiinta nu este inca pregatita sa se confrunte cu aceasta provocare, drept pentru care ar fi o pierdere inutila de timp si de bani sa ne ocupam de ea.
Foste oficialitati de nivel inalt si oameni de stiinta cu experienta in proiecte ultrasecrete, care au ramas intotdeauna in umbra, s-au adunat, iata, pe o unica platforma. ... Stiinta, Aerospatiala si Divertisment.
Apar acum relatari ca si in Germania colective de oameni de stiinta au studiat posibilitatea realizarii unor nave care sa se deplaseze pe baza unui efect levitogravitational observat la giroscoape.
Intr-o interventie, Aykroyd sublinia ca MUFON este format din oameni de stiinta din toate tipurile de discipline, capabili sa analizeze si sa decida ce anume este real si ce este o farsa. ... Aykroyd era reprezentantul pro-UFO, confruntat cu un grup de oameni de stiinta.
Fizica viitorului - Este cunoscuta pasiunea ta pentru matematica, dar si faptul ca aceasta stiinta este strans legata de fizica. ... Ca om de stiinta, ca fizician, crezi ca omenirea este singura intr-un univers infinit sau aproape infinit?
Constantin Dulcan cerceteaza cu acribia omului de stiinta si fundamenteaza ideea unei Constiinte universale, organizatoare, bazata pe Bine ca Lege Majora a Universului. ... - Mai intai, cartile citate, chiar daca au un caracter eseistic, sunt in acelasi timp carti de stiinta, prezentate intr-o forma eseistica.
Unii oameni, care aparent au suferit o rapire, povesteau ca vizitatorii le-ar fi spus ca ei se tem de agresivitatea si xenofobia noastra, care fac ca toata stiinta si tehnologia ajunsa in mainile oamenilor sa devina arme de exterminare.
google-analytics.com