Cautare

654 de rezultate pentru "spit militar" (4.13 secunde)
Noul sediu se afla nu departe de Spitalul Militar Craiova, in curtea UM 01047, acolo unde se pregatesc si "Scorpionii Rosii". Cei patru procurori militari care activeaza la Parchetul Militar Craiova isi desfasoara activitatea in judetul Dolj, ca structura a Parchetului Militar Timisoara.
Parada va continua cu defilarea institutiilor de invatamant militar:
ce sunt OZN-urile si daca performantele lor ar putea fi reproduse in interes militar.
Presedintele comisiei de politica extrena din Senat, Titus Corlatean, a declarat ca parlamentarii din comisiile de specialitate nu au fost informati in legatura cu posibila expulzare a unui atasat militar ucrainean si a subliniat ca informatiile trebuie tratate cu discretie si reticenta.
Fratele presedintelui Romaniei, Traian Basescu, Mircea, s-a conformat cerintei fratelui Traian si a renuntat la calitatea de actionar la firma cu profil militar. Presedintele Traian Basescu regreta ca fratele sau este actionar la o firma cu profil militar, se arata intr-un comunicat de presa al Administratiei Prezidentiale.
Potrivit ministrului, un plutonier adjutant cu o vechime de 29 de ani, cu sapte ani grupa de munca si cu Ordinul Meritul Militar clasa a II-a are in prezent o pensie de 13.950.000 lei vechi, iar prin recalculare pe baza veniturilor reale va avea o pensie de 17.440.000 de lei vechi, rezultand o crestere de 25%.
Modul de reprezentare si desemnare a demnitarilor statului carora li se acorda onorul militar cu prilejul ceremoniilor de sarbatorire a Zilei Nationale a Romaniei nu sunt atribute ale Ministerului Apararii Nationale (MApN),se arata intr-un raspuns oficial al institutiei.
Fara indoiala, onoarea este valoarea suprema a unui militar. ... Atunci cand un militar isi pierde onoarea, el nu mai are nimic bun. ... Si acest militar si-a pierdut onoarea.
Elicopterul militar, tip IAR-330 Puma Socat, al Flotilei 95 Aeriene, s-a prabusit joi, 7 martie, in jurul orei 16.00, in apropierea localitatii Beresti-Bistrita, judetul Bacau, in timpul executarii unui zbor in formatie.
Pentru noi, civilii, onoarea este cea care sta la baza statutului de militar, ceea ce insemna disciplina, legalitate, civism, disponibilitate, austeritate, curaj, solidaritate.
Ce se va intampla fara aceasta trilaterala si in conditiile in care barajul militar de pe flancul sud-estic este spart?
Ea facea practica la spitalul Fundeni si a plecat ca voluntar impreuna cu echipa de transplant Studenta moarta in accident era in anul V la Institutul Medico-Militar din Bucuresti. ... Aurelia Ion, studenta in anul V la Facultatea de Medicina Bucuresti, la Institutul Medico-Militar, are grad militar.
Aurelia Ion visa sa devina medic militar si sa se puna in slujba celor vitregiti de soarta, a celor suferinzi... ... Primul zbor, prima misiune umanitara la care Aura, frumoasa studenta in anul V la Institutul Medico-Militar, visase de atata amar de vreme i s-a aratat luni.
In ziua de 17 septembrie 1996, Armata Romaniei a pierdut primul militar in teatrele de operatii de dupa 1990.
Presedintele american Donald Trump a declarat ca Japonia va putea dobori rachetele nord-coreene din cer cu echipament militar cumparat de la Statele Unite, scrie BBC News.
Avand in vedere numarul mare de victime, echipe de cautare-salvare ale Romaniei si Ungariei, 40 de ambulante civile si militare, un post medical avansat, un spital militar de campanie si celelalte categorii de personal cu atributii in gestionarea unor situatii de urgenta vor asigura evacuarea victimelor (spre statiile cele mai apropiate), acordarea asistentei medicale de urgenta, precum si transportul acestora catre cele mai apropiate unitati spitalicesti (Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central Dr.
Si pana cand nu vom avea raspunsuri la intrebarile despre tehnologia folosita, ca si despre capacitatea si intentiile implicate, nu ar trebui sa ne culcam pe o ureche.In ceea ce ar putea fi un precursor pentru evolutii ulterioare extraordinare, Marina SUA a recunoscut public, si prin Joseph Gradisher, purtatorul de cuvant al comandantului adjunct al operatiunilor navale, ca aeronavele avansate descrise in mai multe videoclipuri recent declasificate sunt ceea ce Marina numeste Fenomene aeriene neidentificate (FAN) si ca acestea au actionat, fara jena si nepedepsite, in spatiul aerian militar restrictionat al SUA.In mod ciudat, acest anunt socant pare sa fi fost prea putin observat de Congres sau de administratia Trump - comenta Mellon.
Raportul prin care Buzatu contraataca face referire la achizitia de actiuni in valoare de 3,12 milioane de lei la Vulturul Comarnic SA, Spit Bucovina SA, Altur SA, Galgros Galati SA - societati controlate de Catalin Chelu, unul dintre sforarii SIF.
Dupa ce mai bine de 7 milioane i-au dat un spit in cur, dupa ce majoritatea covarsitoare a societatii romanesti l-a poftit, pe el si panarama lui de partid, la revizitarea campusului matern, dupa ce s-a milogit si si-a injurat oponentii pe la toate usile Europei, miorlaind ca mata sub cotoi, cersind ajutorul alora, e cam greu sa mearga acum, cu canci legitimitate, la aia carora le pupa mana si curul si sa faca pe zmeul.
Tot recent, CNVM l-a obligat pe Chelu sa faca oferte de preluare pentru depasirea pragurilor la alte trei companii listate: Spit Bucovina SA - producator de piese auto, Transtec Tecuci - transporturi si Minexfor Deva - industria extractiva.
google-analytics.com