Cautare

654 de rezultate pentru "spit militar" (2.83 secunde)
, in sedinta Consiliului Judetean Constanta, a fost aprobata in unanimitate mutarea DJAN in cladirea Centrului Militar Zonal (CMZ) Constanta.
Generalul (r) Ioan Geoana a fost condus, joi, pe ultimul drum aproape 1000 de persoane, colegi, prieteni si membri ai Partidului Social Democrat, al carui presedinte este fiul sau, Mircea Geoana.Generalul Ioan Geoana a fost inmormantat la Cimitirul Ghencea Militar cu onoruri militare.
In urma deflagratiei, un militar roman aflat intr-unul dintre vehiculele blindate a acuzat dureri la cap si a fost evacuat, conform procedurilor, cu un elicopter la spitalul militar din Baza Lagman, informeaza MApN.
Parerea mea personala este ca acest sistem antiracheta este ineficient din punct de vedere militar. Exista alte sisteme mai eficace, mai eficiente si mai relevante in domeniul militar.
Intalnire cu Gabriel Fatu pe scena Cercului Militar National Gabriel Fatu, producatorul spectacolului si interpretul unuia din rolurile principale din "Ma mut la tata?", care detine si functia de consilier general al Capitalei, va putea fi vazut, alaturi de colegul sau Andreas Petrescu, de fanii sai pe 2 Iunie, la Cercul Militar National, in piesa ce continua actiunea din "Ma mult la mama", dar si in aceasta seara, in emisiunea "Week-end Show", pe TVH.
Cercul Militar National va gazdui in perioada 25 iunie - 7 iulie 2013, in Sala Foaier, cea de-a sasea expozitie personala a pictoritei-arhitect Maria Sumanaru Pavelescu.
Cercul Militar National gazduieste in perioada 25 iunie - 7 iulie 2013, in Sala Foaier, cea de-a sasea expozitie personala a pictoritei-arhitect Maria Sumanaru Pavelescu.
As mentiona Institutul de Gastroenterologie si Anatompatologie din Cluj cu bune rezultate in afectiuni pancreatice, de asemenea Iasi a fost tot timpul un centru puternic, ramane poate doar sa isi doteze posibilitatile si fortele pe care le are si din Bucuresti, Spitalul Militar Central care are specialisti foarte calificati", apreciaza prof.
Nascut in 1929, el a relatat ca a avut, ca pilot militar, patru intalniri dramatice cu fenomene aeriene neidentificate. ... Barbutiu era cu un sergent care conducea statia, un militar in termen (pe atunci armata era pe trei ani).
Un documentar video al Radio Romania a fost selectat de juriul Festivalului International al Filmului Istoric si Militar din Polonia pentru participarea in competitia desfasurata la Varsovia, ce va desemna, la mijlocul lunii septembrie, cele mai bune productii care au subiecte militare.
Noul manager al Spitalului Judetean de Urgenta Suceava este de joi doctorul militar col. ... Doctorul militar col. ... Acesta este medic la Spitalul Militar de Urgenta Regia Maria din Brasov, si isi va stabili noua echipa de conducere a spitalului din Suceava.
Pandemia si un ordin militar tocmai le luase dreptul femeilor din Romania de a face avort la cerere.
Ministrul Apararii Nationale, Vasile Dincu, a anuntat ca MApN intentioneaza lansarea unui proiect privind stagiul militar voluntar.
Un militar rus a murit din cauza radiatiilor de la Cernobil. Potrivit datelor publicate de Serviciul Medical Militar al Federatiei Ruse, a fost constatat primul deces al unui soldat rus cauzat de radiatiile primite la Cernobil.
Seful statului a fost operat sambata la Spitalul Militar Central si lucrurile au mers, din fericire pentru toata lumea, bine. ... Operatia de acum a tot fost apreciata drept una "de rutina", iar Spitalul Militar Central este cotat drept cel mai bun spital din tara.
Medicina militara, am lucrat la Spitalul Militar, am ajuns pana la functia de sef laborator, moment in care am fost selectionat si ulterior incadrat la Directia de Informatii a Armatei, respectiv Serviciul de Spionaj Militar.
Romania nu a activat formula de expulzare a atasatului militar al Ambasadei Ucrainei si a consilierului sau, cei doi parasind Romania pentru ca si-au incheiat mandatul. Atasatul militar al Ambasadei Ucrainei, Serghii Ilnitskii, si consilierul sau au parasit Romania pentru ca si-au terminat mandatul.
Nici localitatile constantene nu fac nota distinctiva, caci primarii din judet se pot lauda cu meserii de baza dintre cele mai diverse, de la agricultor sau bucatar pana la profesor sau pilot militar, profesii ce nu asigura, din pacate o pregatire corespunzatoare pentru a detine o functie atat de importanta in administratia locala.
"Intre anii 1978-1979, mi-am satisfacut stagiul militar ca militar cu termen redus la U.M. 0835 trupe de securitate". Portretul defaimator continua cu activitatea procurorului Diaconescu in slujba comunistilor.
Cu prilejul sarbatoririi Zilei Imnului National al Romaniei, maine, la ora 19.00, in Piata Tricolorului din fata Palatului Cercului Militar National din Capitala, va avea loc un ceremonial militar si religios, informeaza un comunicat al MApN.
google-analytics.com