Cautare

346 de rezultate pentru "soferul" (2.61 secunde)
Semnale sonore Soferul a oprit si a iesit din camion pentru a vedea mai bine ce se petrece. Trabucul s-a departat, apoi s-a intors, cu o forma noua, rotunda mai mare decat o casa.
Intr-o astfel de situatie se afla trotuarul dintre sediul Universitatii din Craiova si Teatrul National "Marin Sorescu", unde soferul care doreste loc de parcare contra cost este obligat sa aseze jumatate de masina pe spatiul verde.
Din primele informatii, se pare ca soferul a reusit sa fuga de la fata locului. Niciunul dintre ei nu a suferit insa rani grave, iar viata lor nu este in pericol.
Din primele informatii, se pare ca soferul unui TIR, incarcat cu lazi de bere, a pierdut controlul masinii si aceasta s-a rasturnat.
Ravasitoarea lui sotie era translator, iar viitorul presedinte era soferul care ii transporta pe cumparatorii copiilor pe la diverse centre, de unde sa-si aleaga marfa.
Potrivit presei franceze, care citeaza surse din Politie, incidentul a avut loc chiar in fata liceului, a fost unul deliberat, dar soferul nu se afla pe vreo lista de supraveghere a autoritatilor.
Cand am ajuns in dreptul cabinei TIR-ului soferul a bagat piciorul in acceleratie si din sens opus venea o masina.
Politia ne-a informat si ea ca testele de alcoolemie facute cu aparatul Drager la care au fost supusi premierul Tariceanu si soferul autoturismului implicat in accidentul de marti seara au iesit negative, nici unul dintre cei doi coducatori auto neconsumand bauturi alcoolice, au informat surse din Politie.
Este vorba despre site-ul oficial al Camerei Deputatilor, de cel al PD, intr-un raport al Institutului de Politici Publice, in care ii este analizata activitatea de deputat, de mai multe site-uri de stiri, deputatul fiind prezent intr-un eveniment legat de soferul sau care, incalcind legea, si-a sunat imediat seful pentru a interveni in apararea sa, precum si intr-o stire legata de faptul ca tine municipiul Tecuci sub un nor de fum.
Desi nu s-au putut aduna toti intr-o singura sala, din cauza nuntilor care au ocupat toate localurile din oras, sefii Aliantei au stat la sprituri toata noaptea, presedintele democratilor Emil Boc facand pe soferul premierului Tariceanu, pe care l-a adus personal la cocktail-ul organizat de PD.
Martorii din zona au spus ca, in momentul in care a fost lovita de masina SPP, femeia se oprise brusc in mijlocul strazii si se aplecase sa-si lege sireturile. Femeia a fost transportata de soferul masinii care a accidentat-o la Spitalul Elias, unde se afla sub supraveghere medicala.
El a mai invocat si un incident de asta-iarna din parcarea subterana a hotelului la care este cazat in Bucuresti, unde a fost atacat de soferul unei firme, pe motiv ca i-ar fi ocupat locul de parcare.
Soferul prefectului a facut cursuri speciale la Bucuresti pentru a putea conduce masina, pentru ca pana in prezent Prefectura Gorj a avut ca masina oficiala un automobil Daewoo.
Anul trecut, soferul meu a ramas noua ore izolat la Sopot. Este o masina de asfalt, pe cand cea de la MAI este de teren", a spus prefectul Nicolae Giugea.
De un voiaj de patru zile pe bani publici a beneficiat in 2006 si Stefan Pane, soferul care l-a condus pe vicepresedintele CJ Victor Odolbasa la Viena.
Explozia a ucis 18 oameni (jurnalisti, pompieri, localnici si persoane aflate intimplator prin zona, dar si soferul camionului), si a ranit alte13.
Acesta sustine ca exista martori care povestesc cum a iesit preotul cu crucea in mana in fata buldozerului, moment in care soferul acestuia a coborat de pe utilaj.
Mai multi indivizi au smuls cablul de la microfonul reporterului si au avariat camera de filmat, iar soferul echipei de televiziune a fost lovit cu pumnii in fata.
Unul dintre acesti consilieri era soferul presedintelui Consiliului de Administratie al SC Lucrari de Drumuri si Poduri (LDP) Dolj, altul avea "cunostinte PC", ultimii doi avand studii superioare.
Acesta va fi soferul tractorului care transporta gunoiul in Urdari. Barbatul nu va fi platit insa suplimentar pentru serviciul efectuat.
google-analytics.com