Cautare

346 de rezultate pentru "soferul" (8.40 secunde)
Totul s-a intamplat in intersectia strazilor Nicolae Grigorescu cu Armeana, dupa ce, asa cum sustin martorii, soferul Daciei nu a respectat indicatorul Stop, aflat pe sensul lui de mers.
Potrivit reprezentantilor Politiei Judetene Olt, soferul autoturismului, un tanar de 18 ani, din municipiul Caracal, s-a angajat in depasirea unei masini, a pierdut controlul volanului si s-a izbit de un pom de pe marginea soselei. In urma impactului, soferul masinii a murit pe loc.
Soferul autobuzului care marti seara a intrat in vitrina unei farmacii din municipiul Suceava este in stare stabila, potrivit medicilor Spitalului Judetean, care au stabilit ca barbatul a suferit un accident vascular.
Procurorii au precizat ca soferul circula cu o viteza de 30 de kilometri pe ora si a franat inaintea impactului, insa distanta a fost prea scurta si nu a mai putut evita victima.
Un al treilea pacient, dar si soferul salvarii, au ajuns la spital, in stare grava. ... De asemenea, soferul ambulantei, Petre Mitaru (51 de ani), a fost grav ranit, fiind transportat la Spitalul Judetean din Drobeta Turnu Severin.
Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Iasi, Silvia Spiridon, a declarat ca, potrivit primelor cercetari, soferul masinii nu s-a asigurat la trecerea peste calea ferata.
Vasile Spanu, soferul tirului care le-a lovit, a povestit cum s-a intamplat nenorocirea: ... Am virat maxim stanga, insa mi-a fost imposibil sa evit impactul", a declarat soferul, citat de Adevarul.
Dupa primele investigatii, exista banuiala ca soferul TIR-ului a adormit la volan, deoarece nu exista nicio urma de franare. ... Purtatorul de cuvant al politiei maghiare a declarat ca se confirma ca soferul TIR-ului a adormit la volan si a intrat cu viteza in microbuz.
Din primele cercetari facute de politistii din Ungaria s-a stabilit ca soferul tirului a adormit la volan E™i a pierdut controlul autovehiculului, care a trecut prin parapetul despartitor al sensurilor de mers pe autostrada si a lovit in plin microbuzul care circula regulamentar din sens opus.
Dupa aceea, soferul a fost urcat in masina politistilor si dus la sediul Sectiei 3, unde a fost identificat in persoana lui Ovidiu Stanga, de 53 de ani, din Craiova.
Politistii sustin ca soferul celuilalt autoturism a pierdut controlul volanului si a intrat pe contrasens. ... Soferul celeilalte masini nu a fost ranit.
In urma accidentului, soferul si o tanara de 17 ani, pasagera pe locul din stanga-fata al masinii, au fost raniti usor, iar pasagera de pe bancheta din spate, o tanara de 15 ani, a suferit leziuni grave.
Un barbat de 65 de ani, din Craiova, a fost ranit grav ieri, pe DE 70, in localitatea doljeana Isalnita, dupa ce soferul unui camion a acrosat bicicleta pe care acesta circula.
Soferul autoturismului VW Passat cu care circulau a recunoscut ca a avut viteza mare, dar sustine ca nu a vazut giratoriul. ... Soferul va trebui sa raspunda pentru ca a condus cu viteza, dar totodata sa plateasca si reparatiile sensului giratoriu, care fusese inaugurat de doar doua luni.
Reprezentantii Inspectoratului de Politie al Judetului Dolj au comunicat ca soferul unei autoutilitare stationata pe strada Nicolae Romanescu din Craiova a deschis fara sa se asigure portiera pentru a cobori din vehicul, moment in care a lovit un moped condus de Marin Stupariu, de 53 de ani din localitate.
Politistii care s-au dus la locul indicat au stabilit ca soferul unui tir inmatriculat in Ungaria care circula pe DN 6, dinspre Craiova catre Filiasi, a trecut prin parapetii de protectie ai podului si s-a prabusit in albia raului Amaradia, de la o inaltime de aproximativ zece metri.
Soferul autocamionului a murit blocat sub motorul cisternei, la fel si un pasager de langa el. ... In masina care transporta stupina se aflau soferul si alti doi pasageri, care se indreptau spre Pitesti cu viteza redusa, din cauza conditiilor in care trebuie transportate insectele.
Tirul se deplasa pe DN 56, care face legatura intre Mehedinti si Calafat, si se pare ca din cauza unei defectiuni la directia de mers, soferul a pierdut controlul volanului si s-a oprit in prima casa.
Trei persoane au fost ranite, intre care una grav, sambata seara, in urma unui accident produs la intrarea in satul Agarbiciu, judetul Cluj, dupa ce soferul unui autoturism a pierdut controlul volanului si s-a rasturnat cu masina intr-o prapastie, informeaza Mediafax.
Masina sa a fost lovita in plin de un BMW condus de Flavia Scrieciu, caruia soferul Golfului nu i-a acordat prioritate de trecere. ... Politistii ajunsi la locul accidentului au stabilit ca soferul vinovat avea o alcoolemie de 0,94 mg/l alcool pur in aerul respirat.
google-analytics.com