Cautare

346 de rezultate pentru "soferul" (7.92 secunde)
Noul model de autotractor Stralis AS indeplineste toate cerintele clientilor, pornind de la costurile scazute de intretinere, dar si in ceea ce priveste cabina camionului, unde soferul isi petrece cea mai mare parte a timpului.
Pe langa dotarile obisnuite, soferul si ceilalti ocupanti ai autovehiculului pot dispune de airbag-urile pentru cap, o protectie suplimentara ce confera o mai mare siguranta in timpul mersului.
Producatorul de automobile Nissan a pus la punct un autoturism care nu porneste daca soferul a tras un pic la masea.
Pilotul de vânatoare si soferul de test au participat la un „drag race“ pe pista de 3.000 de metri a aeroportului.
Potrivit anchetatorilor, LPF a achizitionat terenul si cladirea respective cu încalcarea Statutului Ligii, pentru suma de 355.000 de dolari, pret supraevaluat, triplu fata de cel practicat pe piata libera, în zona respectiva si la acea data.DNA sustine ca, pentru a ascunde mita, Gino Iorgulescu a trecut în proprietatea lui Florin Badita (soferul personal al lui Dumitru Dragomir) suprafata de 351,79 mp de teren, printr-un contract încheiat la un notariat public.
Trebuie sa inteleaga ca daca platesti pentru un autocar de o stea nu o sa primesti unul de patru stele si nici soferul nu o sa poarte cravata.
In cele din urma soferul a declarat ca a gasit sacii cu tigari sub viaductul situat pe linia de centura a Galatiului, in apropierea lacului Catusa, si ca voia sa le vanda pe piata interna.
Soferul poate alege între cele trei moduri, ESP ON, ESP Sport si ESP OFF. Masina ruleaza pe anvelope sport, livrate de Dunlop, partenerul din DTM, si este echipata cu discuri de frâne din materiale compozite.
Dupa impact, soferul a parasit locul accidentului. Câteva ore mai târziu, la Politia Rutiera Slatina s-a prezentat tânarul Ovidiu Calin, sustinând ca el s-a aflat la volanul masinii.
In urma denuntului politistului, consemnat in 14 noiembrie, ofiterii DGA Timis au procedat la organizarea flagrantului. Soferul este acum cercetat penal pentru savarsirea infractiunii de dare de mita. Invinuitul si-a recunoscut fapta in timpul audierilor.
Adica, spre exemplu, "prizele" pentru aerul conditionat pot fi pozitionate oriunde doreste soferul. La interior, lumina este asigurata de mai multe becuri LED, iar in partea posterioara se gaseste un mic panou pe care pot fi scrise mesaje celor care circula in spatele masinii.
Noul model "aude" si "vede", dupa cum a fost prezentat publicului, cu ajutorul sistemului "Opel Eye", ce recunoaste semnele de circulatie, atrage atentia asupra limitelor de viteza si previne soferul in cazul in care paraseste neintentionat banda de mers.
soferul isi poate "configura" locul la volan privind marimea, pozitia si stilul instrumentelor pe plansa de bord. Alt element interesant al conceptului este hayonul, capabil sa proiecteze mesaje luminoase pentru soferii care circula din spate.
Nu este doar o senzatie, ci Fiesta beneficiaza de suficient spatiu si confort chiar si pentru pasagerii din spate in conditiile in care soferul are inaltime peste medie.
Sistemul ABS, asa cum este descris si cunoscut de oamenii din lumea intreaga, este cel care impiedica rotile unui automobil sa se blocheze pe timpul unei franari violente, oferind astfel posibilitatea ca soferul sa aiba un control imbunatatit asupra traiectoriei masinii.
Din cauza neatentiei, soferul unei Dacii a lovit usor una din barierele montate la punctul de acces, fara sa provoace avarii vizibile autoturismului sau barierei.
Soferul, Stefan Roman, care se afla la volan, a oprit imediat automobilul, cand salonul acestuia s-a umplut de fum si a alertat serviciul 112.
Pachetul optic instalat pe Insignia actioneaza automat in noua moduri diferite, in functie de viteza de deplasare a masinii, traficul din sens opus, virajele pe care soferul le semnalizeaza.
Soferul poate selecta unul dintre cele trei moduri (asfalt, zapada sau diferential central blocat) la simpla rotire a unui buton, beneficiind de tractiune permanenta indiferent de conditiile meteorologice, nu doar atunci cand traverseaza suprafete alunecoase.
Soferul poate selecta unul dintre cele trei moduri (asfalt, zapada sau diferential central blocat) la simpla rotire a unui buton, beneficiind de tractiune permanenta indiferent de conditiile meteorologice, nu doar atunci cand traverseaza suprafete alunecoase.
google-analytics.com