Cautare

346 de rezultate pentru "soferul" (4.95 secunde)
Soferul era extrem de speriat, nu de ceea ce i s-ar fi putut intampla batranului, ci de starea masinii.Va lasam sa urmariti un video trimis de unul din cititorii nostri:
Adica, nu ziaristul e de vina, ci institutia respectiva, care s-a transformat peste noapte in soferul publicatiei care trebuie - nu-i asa - ajutata sa-si faca treaba. ... Si soferul sau reprezentantul institutiei in cauza si-au justificat ratiunea deplasarii.
Soferul care a provocat accidentul din Pipera in care si-a omorat fosta sotie, retinut de Politie
Totul s-a intamplat dupa ce, barbatul si-ar fi agresat fizic unchiul, desi avea un ordin de restrictie. Soferul teribilit a fost transportat la Spitalul Militar, sub escorta.
Soferul din Targoviste care a ucis fata de 13 ani conducea cu 125 Km/H in momentul impactului, spune raportul oficial al politiie.
Politistii au avut nevoie de 11 ore pentru a-l prinde pe soferul care a umilit doi politisti de la Rutiera si patru jandarmi.
soferul unui microbuz in care erau sase muncitori a ajuns pe contrasens pe Valea Bogatii, adica tot pe DN 13, unde s-a lovit cu un TIR. Microbuzul a cazut in prapastie, soferul si doi pasageri au murit, iar ceilalti patru muncitori sunt in stare foarte grava.
Adica atunci, "la cald", a zis ca au dat copiii cu pietre, iar a doua zi soferul a spus adevarul: ... "Si se mai tragea, daca opream", se jura soferul, traind la fel de intens farmecul vietii, iar bancul lui Copos e floare la ureche pe langa noua enigma:
Soferul bucurestean a fost surprins de aparatul radar in drum spre Constanta si oprit de politisti, care i-au suspendat permisul pentru 90 de zile. In plus, soferul vitezoman a primit si 9 puncte penalizare.
Soferul a facut un tur de pista pe contrasens si desi i s-a semnalizat sa opreasca, acesta a accelerat si a trecut printre copiii opriti in grila de start, cu peste 100 km/h.
Viteza nu aveam pentru ca plecasem de cateva sute de metri de la poarta de la tata", a declarat Marian Duna, soferul implicat in accident, acesta mentionand si ca, initial, restul nuntasilor l-au luat la bataie.
Viteza nu aveam pentru ca plecasem de cateva sute de metri de la poarta de la tata", a declarat Marian Duna, soferul implicat in accident, acesta mentionand si ca, initial, restul nuntasilor l-au luat la bataie.
Soferul, Andrei M. ... "Etilotestul a aratat ca soferul nu a consumat bauturi alcoolice. El este cercetat acum sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa", a precizat comisarul sef Ioan Sisiiac, adjunctul sefului Politiei Dorohoi.
"Soferul unui autoturism Opel a patruns pe contrasens si a izbit frontal o masina inmatriculata in Arad. ... Soferul vinovat de tragedie are 22 de ani si are ambele picioare fracturate, fiind una dintre cele doua persoane incarcerate in urma accidentului pentru care au intervenit echipajele speciale ale ISU Sibiu.
In urma impactului, soferul a scapat fara nici o zgarietura, insa masina clientului s-a facut praf. ... In urma accidentului, masina condusa de Kazan s-a facut praf, iar soferul a fost transportat la Spitalul de Urgenta Craiova, unde medicii au stabilit ca a scapat usor, cu cateva leziuni minore.
Soferul autobuzului a oprit putin pe marginea drumului pentru a face loc unui alt autoturism sa treaca, dar din cauza ploilor abundente din ultima perioada din zona, digul s-a surpat, iar autobuzul a cazut intr-o rapa.
O tanara a murit iar soferul a fost transportat in stare critica la spital. ... Soferul a fost aruncat in afara autoturismului.
Soferul a anuntat imediat politia, iar barbatul a fost retinut si audiat. ... In autobuz se mai aflau opt persoane, care au alertat soferul, iar acesta a sunat la 112", a declarat luni seara Liviu Nagy, purtatorul de cuvant al IPJ Brasov.
Marius Catalin Neagoe, de 30 de ani, din localitatea Vulcana-Pandele, judetul Dambovita, soferul autoturismului BMW cu numarul de inmatriculare DB 018620, care circula pe directia Pitesti-Slatina, a pierdut controlul volanului in curba. ... "Soferul circula pe directia Pitesti - Slatina.
de 24 de ani a incercat o manevra de mers inapoi la coltul unei intersectii, fara sa se asigure corespunzator. Soferul nu l-a observat la timp pe Costache S. ... Soferul este cercetat pentru vatamare corporala din culpa.
google-analytics.com