Cautare

325 de rezultate pentru "siluete si parfumuri inedite" (3.69 secunde)
In afara de faptul ca Lili Fedorca este cantareata, ea este si psiholog. A absolvit Facultatea de Management si a facut un master in psihoterapii cognitiv-comportamentale. ... Este innebunita dupa sofat si vrea sa-si achizitioneze fie un Audi Q5, fie un Volkswagen Tiguan.
Constantin de 42 de ani si C. ... produse cosmetice diferite marci si 236 buc. parfumuri diferite marci. ... Ion, a fost identificat un sistem informatic prin intermediul caruia erau copiate CD-uri si DVD-uri, ulterior acestea fiind vandute catre diversi clienti, 90 buc., DVD-uri fara carcasa, 41 buc.
Cand a auzit ca se va alege cu un dosar penal, tanarul i-a promis politistului cinci parfumuri "Avon".
Iulian, totodata fiind ridicate in vederea cercetarilor mai multe bunuri, respectiv doua telefoane mobile, un parfum si un castet.
Catalin si totodata au fost ridicate in vederea cercetarilor mai multe bunuri, dupa cum urmeaza:
Cronicarilor, sector 1, a surprins o persoana de sex feminin ce avea asupra sa patru parfumuri de diferite si marci si o pereche de pantofi sport, bunuri ce au fost sustrase dintr-un sifonier aflat in dormitor.
Politistii Serviciului de Investigatii Criminale - Politia Sectorului 6, au documentat activitatea unei grupari infractionale cu preocupari pe linia furturilor din locuinta si societati comerciale, compusa din I. ... Jean de 26 de ani si C.
De la declansarea actiunii si pana in prezent au fost identificate mai multe persoane care au comis asemenea fapte, o parte dintre ele fiind deja in curs de judecata.
Tanta de 32 de ani si F. Elena de 28 de ani, ambele din Bucuretti, care au sustras din incinta unui magazin 2 parfumuri. Prejudiciul, in valoare de aproximativ 30 de lei, a fost recuperat si predat partii vatamate. ... Prejudiciul a fost recuperat si predat partii vatamate.
Serviciul Furturi Auto din cadrul Politiei Capitalei, sub coordonarea unui procuror al Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 6, cu sprijinul Directiei de Operatiuni Speciale - IGPR si al echipelor SPIR - Politia Capitalei, au efectuat perchezitii domiciliare la noua adrese din Bucuresti si Judetul Ilfov.
imbracata in doliu si cu o coroana in mana, a jefuit o familie Hotii sunt extrem de inventivi si nu se dau in laturi de la absolut niciun tertip pentru a pune mana pe o prada cat mai grasa.
Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitati (CNSAS) a lansat, ieri, la Ministerul Culturii si Cultelor, trei lucrari:
Candidatii pentru aceasta functie sunt nevoiti sa faca fata unei provocari inedite dar si unui stres suplimentar, pentru ca trebuie sa-si faca o campanie paralela cu cea a partidului din care fac parte, forta formatiunii din care face parte candidatul devenind o conditie necesara, dar insuficienta pentru castigarea fotoliului de sef al Consiliului Judetean.
Ministrul de Externe Mihai Razvan Ungureanu s-a intalnit ieri la Moscova cu omologul sau rus, Serghei Lavrov, cu care a analizat evolutia relatiilor bilaterale si perspectiva dezvoltarii acestora.
Gigi si sotia sa, Luminita, au trei fete, alaturi de care petrec Pastele in vila lor din Pipera. ... Pe site-ul adevarul.ro este postat un film cu imagini inedite din casa patronului Stelei.
Mediatizata intens, sedinta Consiliului Judetului (CJ) de ieri a adus, in sala multimedia a Muzeului de Stiinte ale Naturii, multi invitati veniti sa vada deznodamintul celei de-a patra alegeri a vicepresedintelui, dar si modul in care se va vota bugetul pe 2006.
Rodica Florea a participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie, cu: ... pomi mari, sfere mari si cuarturi (toate la mare cautare de catre colectionari).
Valeria Panduru a participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie, cu:
Irina Braileanu a participat la targul de cristale si bijuterii de cristale organizat de Martisor la Muzeul National de Geologie. Ca de fiecare data, aceasta a venit cu noutati in materie de coliere, bratari si pandante inedite din cristale.
Carmen David creeaza bijuterii inedite din cristale, fiind o prezenta constanta a targurilor de cristale.
google-analytics.com