Cautare

325 de rezultate pentru "siluete si parfumuri inedite" (3.93 secunde)
Acest model a inclus dotari de confort care in trecut erau disponibile doar la autovehiculele mai mari, o retea electronica de bord moderna, care a permis o comunicare rapida intre componentele electrice, si nu in ultimul rand, gradul de siguranta.
Publicitatea facuta prin canale media inedite precum LCD-uri instalate în autobuze este o afacere care în Occident functioneaza de mult timp.
Amplasat in partea de nord a statiunii Mamaia, cu o plaja proprie ce se intinde pe aproape 4 hectare (singura plaja certificata Blue Flag din Romania), Vega si-a propus sa redefineasca calitatea serviciilor hoteliere la nivel national.
Dupa cateva saptamani in care piata rezidentiala oradeana a fost dominata de incertitudini, de schimbari bruste ale dispozitiei cumparatorilor si ale ritmului de vanzare si de cumparare, de zvonuri despre colapsuri si de eforturi pentru a le contracara, actorii din imobiliare par sa se fi linistit.
La o petrecere clasica organizata de o firma, animatorii pot veni deghizati in personaje de poveste sau desene animate si ofera copiilor diverse jocuri si activitati de face-painting sau modelare de baloane.
Nu mai ai bani de rata si soliciti reesalonare? ... Si ce face banca? ... BRD - culmea comisionului bancar Comisioanele percepute de BRD Groupe Societe Generale atrag atentia atat prin denumire, cat si prin valoare.
Loredana Croicia, directorul de marketing si vanzari Baneasa Shopping City, da amanunte despre primul cinematograf "Drive In" din Romania. ... primul cinematograf DRIVE IN CINEMA DIGITAL din Romania, care si-a deschis portile pe 1 iulie.
Dan Voiculescu reincepe activitatea de blogger cu o serie de precizari si consideratiuni. ... Voiculescu este in negocieri avansate pentru a debuta si in gazetaria on-line. ... Si se intreaba: ... Si atunci, prin excludere, lui Sorin Ovidiu Vantu nu-i ramane decat mogulul muzical.
Baloane, globuri, concursuri, premii si multe alte surprize au incantat clientii OBI in perioada 26 noiembrie - 01 decembrie. Toate cele patru magazine OBI din tara au fost invaluite de o atmosfera ludica, cu ocazia aniversarii primului an al retailerului german de DIY si gradinarit in Romania.
Miercuri, 26 mai 2010, Europa FM a invitat milioane de romani sa participe la aniversarea celor 10 ani de nota 10, incepand din matinal si pana seara.
Gazetarul si omul de televiziune Marius Tuca a implinit 44 de ani. Cu acest prilej, intr-un interviu acordat AGERPRES vorbeste, printre altele despre "Miscarea de rezistenta" impotriva prostiei, imposturii si mitocaniei, ca stare de spirit initiata si sustinuta de Jurnalul National.
'Bio-producatorul Mircea Dinescu si-a deschis pravalie cu de-ale gurii in buricul Capitalei:
Actorul, aurul, cuprul si ciocolata Rom. Si cine ia asta in serios!
O investitie de peste 200.000 Euro, peste 16.000 litri de bere vanduti si 50.000 de participanti reprezinta, pe scurt, prima etapa a Bier Zone Fest care s-a desfasurat timp de unsprezece zile (27 aprilie - 9 mai) in Parcul Tineretului din Bucuresti.
In total, la tIMOn cei care vor sa cumpere o locuinta pot gasi oferta a peste 200 de ansambluri rezidentiale atat in zone centrale cat si semicentrale si periferice, dar si in tara, acoperind toate categoriile de pret si nevoi.
"Ne dorim sa implementam acest nou concept in salonul nostru pentru a demonstra ca profesionalismul si calitatea serviciilor sunt cheia unui business sanatos, business care va face differenta in randul femeilor care isi doresc si au asteptarile unei experiente inedite." spune Cristian Scutaru, owner al salonului .1Concept Atmosfera este vibranta din clipa in care pasesti in acest colt de rai al infrumusetarii datorita oamenilor care s-au alaturat lui Cristian in acest vis devenit realitate:
Floraria FlorideLux din Titulescu este si primul magazin offline deschis in regim propriu, si nu de franciza, al grupului FlorideLux, decizie care, sustin reprezentantii companiei, acopera nevoia componentei offline in structura business-ului, pe o piata din ce in ce mai puternica, cu concurenta acerba.
Gandeste UNIQA!” se desfasoara in perioada 12 Martie â€" 3 Mai 2015 si se concretizeaza prin spoturi TV (PRO TV, Prima TV, RTV, Realitatea TV, National Geographic, AXN, AXN Black, AXN White, Paramount Channel, Comedy Central Extra, TLC, Realitatea TV Cluj, Transilvania Live), prin microsite-ul:
In toata aceasta perioada, Casa Lux a fost alaturi de cititorii sai, incantandu-i cu idei de ambientare originale si cu noutati de top din domeniul designului. Editia 9/2015 a revistei Casa Lux prezinta in septembrie case si spatii amenajate cu inventivitate si bun-gust:
Nimic nu iti mai sta de-acum in cale in alegerea decorului care sa te inspire si sa-ti apropie fericirea, oferindu-ti un univers al culorilor si al optimismului.
google-analytics.com