Cautare

325 de rezultate pentru "siluete si parfumuri inedite" (2.60 secunde)
Nuduri, gandesc eu privind in departare, absenta, la barca scapata de imbratisarea malului, intinzandu-si silueta pe luciul apei, sub zvacvnirile repezi ale luntrasilor. ... Anotimpurile vin si pleaca! Timpul vine si pleaca . De unde si spre incotro?
6 sfaturi practice pentru a fi mereu in forma Odata cu apropierea sarbatorilor, nutritionistii britanici recomanda inceperea dietelor si a unui program de exercitii fizice, pentru a fi in plina forma in vacante si concedii, informeaza femalefirst.co.uk.
Oul - Universul intr-o coaja (continuare) Povestea Oului de Pasti "Cand oamenii n-ar mai inrosi oua de Pasti, atunci lumea se va potopi" - credinta populara culeasa de marele etnolog si folclorist roman Simion Florea Marian si publicata in lucrarea Sarbatorile la Romani, aparuta in anul 1899 Desi astazi, asociem ouale rosii sarbatorii pascale - cea mai mare si mai importanta sarbatoare a tuturor crestinilor -, traditia oualor vopsite in culori este mult mai veche decat crestinismul.
Vine Anul Nou, pleaca anul vechi, sunt conventii si repere pe care ni le-am dat si unora chiar ne inchinam. Ne socotim zilele si anii in functie de un reper.
De pilda, unii se intreaba daca nu cumva faimoasa rapire, din 1961, a sotilor Betty si Barney Hill a fost efectuata de umanoizi reptilieni. Intr-un schimb de scrisori, din noiembrie 2010, intre ufologul belgian Andre Skondras si Dr.
Grasimea abdominala nu face bine nici sanatatii, nici imaginii de sine, dar scade si increderea in propria persoana. Printr-o combinatie de vointa, exercitii si hrana nutritiva specifica, este posibil sa ajungi sa ai un abdomen plat, asa cum ti-ai dorit.
Tanarul din Malaga si-a inceput cariera dansand pentru Cirque du Soleil si in comedia muzicala Cats, regizata de Andrew Lloyd Weber. Pepe Munoz este pasionat si de moda si isi petrece timpul liber schitand siluete, unele dintre desenele sale fiind publicate de editia americana a revistei Vogue.
Situata in Vestul Europei, Franta are limite Belgia, Luxemburg, Germania, Elvetia, Italia, Monaco, Marea Mediterana, Spania, Andorra, Oceanul Atlantic si Canalul Manecii.
Astazi, la orele 18.30, la magazinul de parfumuri Elysee de pe Calea Victoriei, va avea loc workshop-ul sustinut de celebra Marie le Febvre - Perfumer Creator, Perfumer Creator Expert si brand proprietar al Urban Scents.
Adus din Germania cu scopul de a consolida unirea Moldovei cu Tara Romaneasca, Carol I de Hohenzollern-Sigmaringen si-a indeplinit misiunea, spun istoricii, iar dupa razboiul din 1877-1878 Romania obtinea independenta. ... 10 Mai 1881 - declararea Regatului Romaniei si acordarea titlului de Rege al tuturor romanilor domnitorului Carol I.
Din acest motiv cumparaturile din magazinele de lux, si nu numai, situate in statele europene sau de ce nu, chiar de peste ocean, au inceput sa devina o practica tot mai populara pentru un segment in crestere de turisti romani.
Ieri a fost o zi importanta atat pe plan religios, cat si in Parlament, unde alesii botezati cu numele Sfantului Nicolae au fost felicitati si cadorisiti atat de prieteni, cat si de rivali.
Cu mesaje atractive de genul "cumperi acum si platesti la anul", "cumperi doua produse si platesti doar jumatate din pretul celui de-al doilea produs", "30 de rate fara costuri adiacente pentru toate aparatele frigorifice" - dintr-un anumit brand, supermarketurile incearca sa dea lovitura de la finele anului.
Federatia Patronala din Industria de Textile-Pielarie organizeaza, in perioada 18-21 septembrie, la Casa de Cultura a Sindicatelor din Oradea cea de a 44-a editie a expozitiei nationale "Confintex" de imbracaminte si incaltaminte a producatorilor din Romania. Federatia promoveaza produsele si producatorii romani atat pe plan extern, cat si intern.
Atat consumatorii, cat si comerciantii ezita sa efectueze operatiuni comerciale in alte tari din UE, in special on-line. Acest lucru se datoreaza faptului ca ei nu sunt siguri de drepturile si obligatiile care le revin - deoarece regulile inca variaza de la o tara la alta.
Benzina se va scumpi de la 1 ianuarie 2010 cu 20%, pretul pachetului de tigari va fi mai mare cu 34%, iar energia electrica va fi mai scumpa cu circa 31%, in urma cresterii accizelor si a deprecierii leului in raport cu euro, a declarat Bianca Vlad, manager PwC.
Cu o experienta de 140 de ani in amenajarea gradinilor, expertii Gambetta inteleg proiectarea gradinilor ca o interventie de arhitectura asupra peisajului, care este modelat armonic dupa nevoile naturii si dupa nevoile zilnice ale oamenilor. ... culori, parfumuri, sentimente.
Blocada Europa League ' In zona din jurul National Arena nu vor mai circula masini in perioada 8-10 mai FINALA EUROPA LEAGUE 2012 • ATLETICO MADRID - ATHLETIC BILBAO, 9 MAI, ORA 21:45, NATIONAL ARENA, IN DIRECT PE PROTV SI LIVETEXT PE GSP.RO De pe 9 mai, ora 9:00, traficul va fi inchis in perimetrul strada Mihai Coravu, bd.
A aparut ePad Femme - o tableta pentru femei, gandita de barbati Produs al unei companii numite Eurostar Group si adresata pietelor de desfacere din Orientul Mijlociu, ePad Femme se vrea a fi prima tableta creata special pentru femei.
La Targul Cadourilor de Craciun de la Sala Dalles participa si Carmen Gherghe cu: sapunuri vegetale de glicerina (hand-made) si bijuterii din cristale. ... Am adus sapunuri hand-made (facute de mine), cu aroma de lamaie, portocala, frezie si parfumuri proaspete, dar si decoratiuni cu mosi din rasina lucrate manual.
google-analytics.com