Cautare

325 de rezultate pentru "siluete si parfumuri inedite" (3.17 secunde)
Amenajari peisagistice inedite si locuri de joaca spectaculoase.
Investitii de 175 de MILIOANE de EURO Primaria Sectorului 3, condusa de Robert Negoita, intentioneaza sa schimbe mobilierul urban din sector si sa doteze locurile de joaca cu ansambluri de joaca inedite:
In aceasta toamna, TEX, marca distribuita exclusiv in hipermarketurile Carrefour, iti aduce in prim plan sute de piese vestimentare si accesorii de purtat zi de zi, in trend, versatile si inedite, care nu pot lipsi din garderoba nimanui odata cu venirea noului sezon.
XIX, 16 tineri designeri si-au expus publicului creatiile inedite. ... In calitate de sponsori ai acestui eveniment, Exotique Romania si Emidale Accesorii Vestimentare sustin creatorii romani si invita publicul roman sa ii descopere.
Ioan Pop din Cluj participa la targul traditional de Martisor organizat in curtea MTR cu martisoare inedite cu flori de nu-ma-uita, ghiocei si figurine cu animale. ... variaza ca pret, la 15 RON (ghioceii) si la 20 RON (figurinele).
La standul anticarului Cristi din Buzau, de la targul Piata Taraneasca de la MTR am gasit obiecte vechi inedite, precum:
Iata cateva retete inedite propuse de revista Beau Monde: Campari Americano: - Campari - Cinzano - Apa minerala Skyy Tonic: - Skyy - Apa tonica Skyy Long dring:
FARCAS) Am mentionat, intr-un episod anterior, ca, la initiativa lui Calin Turcu, a functionat, incepand din 1974, un grup informal, autointitulat RUFOR (prescurtare dupa Romanian UFO Researchers -Cercetatorii romani OZN), care a publicat, intre 1979 si 1986, 27 de numere ale unei reviste samizdat cu acelasi nume:
un lant de supermarketuri, hoteluri si limuzine de lux. Afacerea familiei Stroe se extinde acum si cu un club inedit pentru Banie, o discoteca selecta la hotelul Helin de la Aeroport. ... Criza se simte, totusi, si pentru unele afaceri Helin, astfel ca anumite planuri de dezvoltare au fost amanate.
Intr-un mic atelier din Craiova, 19 femei creeaza tricotaje de lux, cu cristale Swarovski, perle, alte pietre si margele, modele sofisticate, dar realizate din materiale naturale, de calitate. Echipa coordonata de Ecaterina Diulescu incropeste pulovere si piese unicat sau chiar mici colectii inedite pentru Franta, Anglia, Germania, Italia.
La etajul I al Salii Dalles astazi se desfasoara ultima zi a Festivalului de Spiritualitate si Terapii Complementare, "A Noua Dimensiune". La standul firmei de bijuterii Sigrid, o gasiti pe Beatrice Mistodinis, director, care va poate da si sugestii in alegerea bijuteriilor din argint, cu pietre semipretioase sau simple.
Chiar daca zapezile de afara amintesc de frigul si vanturile iernii, stim ca ele nu vor mai dura mult si doar peste cateva zile iubirea ne va dezmortii inimile.
Tudor Alin Robert participa la targurile traditionale organizate in Bucuresti, dar si la cele organizate la Sala Dalles. ... "M-am apucat sa creez in luna iunie a anului trecut bijuterii retro, inedite, din petale de flori de camp culese de la Tartasesti, acolo unde locuiesc.
Circul de Stat, cunoscut si sub numele de Circul Globus, incanta locuitorii Bucurestiului cu spectacole inedite si pline de amuzament. Constructia a fost ridicata in 1960, lucrarile fiind conduse de arhitectii Nicolae Porumbescu, Nicolae Pruncu si Constantin Rulea.
Si numai cei care au citit cartea pana la sfarsit vor intelege cu adevarat cat de mare si de uluitor e acest miracol pe care, cumva, fara sa stim cum, Dara Codescu l-a prezis in paginile cartii, printr-o scrisoare trimisa de Simona cu decenii inainte.
Pornind de la forma lor gasesc si forma finala a inelelor si a bratarilor. Lucrez cu argint, cupru, alama, rasina, flori naturale si pietre semipretioase sau chiar pretioase.
Intr-o vreme in care, conform statisticilor, peste 60% din concediile la nivel mondial se rezerva online, iar industria de travel devine din ce mai accesibila si celor care nu sunt neaparat experti in domeniu, turistii ajung in pozitia de a lua singuri decizii importante pentru reusita vacantelor lor.
La stand ii gasiti pe Raluca Dumitrescu si Raducu Gheorghiu, care va pot da detalii despre produsele lor inedite din ciocolata. ... Va oferim ocazia de a darui un cadou de neuitat familiei, prietenilor si copiilor o ciocolata naturala ce contine 60% cacao si este lucrata manual.
20 de lucruri inedite despre unul dintre cele mai populare preparate din lume De la arta pana la o bogata traditie culinara e doar un pas. ... 20 de lucruri inedite despre mamaliga 1. ... Si astazi este gatita astfel in unele regiuni din Italia.
An nou, surprize si provocari noi! ... Timp de o luna, centrul comercial ii va intampina pe bucuresteni cu oferte surprinzatoare si reduceri de pana la 70%.
google-analytics.com