Cautare

67700 de rezultate pentru "se" (3.08 secunde)
Mai mult, chestorul desemnat de Biroul Permanent sa se ocupe de problema cazarii deputatilor este Gelil Eserghep, coleg de partid cu Mitica Dragomir. ... Nu se realizeaza un mare avantaj pentru furnizorii de astfel de servicii", a explicat Mohora.
Pe de alta parte, Martin a opinat ca oamenii nu vor mai avea aceeasi dorinta si acelasi interes de a se prezenta la vot daca nu vor putea sa se deplaseze in mod corespunzator la sectii.
Totodata, popularul a trimis cereri pentru a fi informat referitor la timpii de antena pe posturile TV si radio, dar raspunsurile primite de la anumite televiziuni au fost mai mult decat evazive, lucru care l-a determinat pe Max Badin sa afirme ca AP va putea sa se confrunte direct cu reprezentantii altor formatiuni politice.
Pe locul al doilea in acest clasament se situeaza Alianta Dreptate si Adevar PNL-PD, care a cumparat pana acum spatiu publicitar in presa scrisa in valoare de 576.167 de dolari.
In comunicatul BEJ Galati se arata ca afisele PSD+PUR sunt mai mari decat dimensiunile legale si ca nu incap in caroiajul panourilor electorale amplasate de catre municipalitate.
"PSD a plagiat fara rusine mai multe initiative liberale", a aratat Flutur, precizand ca o "ultima gaselnita pentru ca Guvernul sa se mentina la putere" este preluarea ideii liberale de intabulare gratuita a terenurilor.
Curtea Constitutionala a respins toate contestatiile formulate impotriva candidatilor la Presedintie, astfel incat pe buletinele de vot se vor regasi toti cei 12 candidati validati de Biroul Electoral Central.
Maghiarii din Romania cred ca prin dobandirea dublei cetatenii - romana si ungara - se face un pas catre refacerea Ungariei mari. Ei vor ca referendumul pe aceasta tema din Ungaria sa le dea castig de cauza si, astfel, sa se "intoarca la tara-mama".
La Neamt s-au inaugurat opt drumuri intr-o singura zi Cum la sate se stiu destul de putine lucruri despre programele europene, strategia functioneaza. ... Tot la capitolul reclama pe seama banului public se inscrie si demersul presedintelui PSD Neamt, aspirant la deputatie.
Normal, dupa emotia de rigoare starnita importanta ce ni se da, ne-am intrebat si noi de ce guvernantii se pun in slujba noastra doar ultimele 4-5 luni din mandatul de patru ani incredintat, dupa ce restul de 43-44 de luni ne-au cocosat cu impozite, servicii publice de proasta calitate, indiferenta si aroganta.
Edilul orasului Techirghiol, Dumitru Romulus Bratu, a demonstrat in cele cateva luni de cand se afla in aceasta functie, ca stie sa administreze eficient localitatea de care raspunde.
El sustine ca "obiectivul realist este incheierea tratatului de aderare cu Romania si Bulgaria in primavara viitoare" si ca incheierea negocierilor nu sta in puterea Comisiei Europene, care trebuie sa faca, mai intai, propunerile pe baza carora se pot incheia negocierile, dupa care toate tarile membre trebuie sa cada de acord si sa convina asupra detaliilor cu Romania, a precizat Scheele.
Adrian Nastase, candidatul Uniunii Nationale PSD+PUR la Presedintie, sustine ca imaginea de "tip arogant" care i se atribuie este gresita.
Nu se contrapun acestea", a explicat Iliescu. Mai mult, el a tinut sa mentioneze ca nici retragerea sa din functie nu ar fi rezolvat problema, intrucat ar fi fost inlocuit de presedintele Senatului, Nicolae Vacaroiu, la randul sau candidat al PSD.
De altfel, aceasta interpretare rebusistica este utilizata si in comunicatele de presa ale PSD+PUR atunci cand se face comparatia cu rezultatele guvernarii anterioare, din 1996-2000, la care au participat liberalii si democratii. ... Ei se marginesc sa spuna "D punct, A punct", cand se refera la DA-ul Aliantei.
In plus, multi dintre cei care iau parte la videoconferinta sint functionari publici si, potrivit legii, nu au voie sa se implice foarte mult in politica.
El a precizat ca intalnirile in care se prezinta simultan mai multi candidati la Presedintie "nu servesc nimanui". ... Liderul PD a acuzat ca aceasta formula a fost gasita de televiziuni si de catre PSD pentru a se ocoli confruntarea directa.
Secretarul Camerei Deputatilor, deputatul PSD Tudor Mohora, si-a aratat surprinderea fata de lipsa de vizibilitate a Opozitiei in discutarea bugetului de stat pentru 2005 si a bugetului asigurarilor sociale.
Referendumul programat sa se desfasoare la 5 decembrie in Ungaria in privinta acordarii dublei cetatenii etnicilor maghiari din tarile vecine starneste controverse aprinse chiar la Budapesta.
La Focsani, el a remarcat organizarea foarte buna a social-democratilor in judetul Vrancea si forta de care se bucura organizatia judeteana a PSD, un rol important in acest sens avandu-l Miron Mitrea si Marian Oprisan, presedintele Consiliului Judetean si lider al filialei PSD Vrancea.
google-analytics.com