Cautare

1745 de rezultate pentru "scoli postliceale acreditate in timisoara" (4.96 secunde)
Eduard) Stefan Banica sustine in luna noiembrie un turneu national in 8 orase din tara. ... Energia pe care o primesti de la public, in concertele live, nu o simti niciodata atunci cand inregistrezi o piesa in studio.
Florin Piersic si-a sarbatorit implinirea a 81 de ani pe scena Operei Nationale din Timisoara, unde a jucat in piesa Straini in noapte.
Era in 2010, dar, dupa cinci ani de activitate DESANT, deja fusesera lansate doua albume - Joc de Noroc (2012) si Vulpea Desertului (2015) - ambele produse sub label-ul propriu al formatiei (Desant Factory) dar si doua melodii dedicate sarbatorilor de iarna - Cantec de Iarna (2012) si Noapte Colorata (2014) - patru videoclipuri ( Zbor Joc de Noroc, Doar o Amintire - realizate de Marius Danci si Supernova - realizat de Andrei Infinit, cu sprijinul Kathrein Romania).
aproape tot ce atinge, muzical vorbind, se transforma in slagar. ... A scris muzica de film, de teatru, pentru televiziune, musicaluri, dar muzica usoara este cea care l-a consacrat de la prima sa melodie, in 1970.
Cu ani in urma, pe vremea cand lucram la ziarul Realitatea Romaneasca, am realizat un material despre cantaretii romani. ... In exclusivitate apare acum, in www.estiri.ro. ... Ii place ca se poate deplasa in aer liber cu ea. ... Prima bicicleta am avut-o la zece ani, can eram la Timisoara.
In timp ce autoritatile dezbat: Doua femei din Timisoara, atacate de o haita de 30 de caini Doua femei care se plimbau seara pe o strada din Timisoara au fost atacate de o haita de aproape 30 de caini maidanezi.
Operatie in premiera in Romania La Spitalului Judetean Timisoara a avut loc, luni, in premiera nationala o interventie chirurgicala asupra varicelor prin criogenie.
Barbatul de 39 de ani din Pascani, care a ajuns la spital cantarind peste 300 de kilograme, a murit marti dimineata la Spitalul Judetean din Timisoara, in urma unui stop cardiac.
Societatea Romana de Ultrasonografie in Obstetrica si Ginecologie a sustinut in perioada 10 Februarie - 10 Martie 2014 campania nationala de informare si educatie medicala privind sanatatea femeii:
Povestea Ilenei este fascinanta si ea a pornit de la o carte pe care a cumparat-o in Canada, unde a locuit pana in urma cu 10 ani.
700 de pacienti aflati in comunitati rurale dezavantajate din judetele Timis si Caras-Severin, majoritatea persoane in varsta, care nu se pot deplasa la un spital, au beneficiat de servicii medicale de calitate, cu ajutorul unei solutii de telemedicina.
Stefan Both) La inceputul anilor 1900, in Timisoara, in Bucuresti si in celelalte orase din Romania a aparut moda birjelor, trasuri special amenajate pentru transportul pasagerilor in oras. Cel mai renumit fabricant de birje din Timisoara a fost Iuliu (Gyula) Kardos.
Tanar de 25 de ani suspect de coronavirus, internat la Timisoara. A ingrijit bolnavi infectati cu noul virus in Germania.
Incepand de luni, 27 aprilie, PROFI extinde si in orasele Bucuresti si Cluj proiectul inceput la Timisoara in sprijinul persoanelor lipsite de familie, prieteni sau vecini care sa le ajute sa-si cumpere produsele de care au nevoie.
Cupa Romaniei, sferturi de finala La lovituri de departajare a ratat doar Pamfile, de la Timisoara. Gazdele au ramas in 10 la finalul celor 90 de minute, dupa eliminarea lui Ursu. ... Poli Timisoara:
Poli Timisoara - Petrolul 0-3, la "masa verde". ... Poli Timisoara si Petrolul au apucat sa joace doar 37 de minute, pentru ca nocturna a cazut de doua ori, iar conform regulamentului, rezultatul va fi 0-3 "la masa verde. Prima data, nocturna s-a stins in minutul 8.
A fost bucurie mare joi seara pe aeroportul international din Timisoara. ... La Casa Tineretului din Timisoara li s-au inmanat cate 153 de euro. Sa fie acesta ultimul an al romanilor liberi in Europa?
In interior. ... Revolutia romana, dincolo de sarbatori, de drapele si imnuri, de fraze sforaitoare, in mod neoficial, cu tot regretul, a fost un semiesec.
Fostul director al spitalului municipal din Timisoara, Octavian Mazilu, a fost ridicat de politisti chiar in timp de lua mita de la pacienti.
CFR Cluj, Unirea Urziceni, "Poli" Timisoara... ... Pornita in urma cu cativa ani, la inceput doar la nivel declarativ, ofensiva provinciei incepe sa prinda contur, mai ales ca vorbim dupa un podium stabilit dupa scurgerea unei treimi din acest sezon.
google-analytics.com