Barbatul de 39 de ani din Pascani, care a ajuns la spital cantarind peste 300 de kilograme, a murit marti dimineata la Spitalul Judetean din Timisoara, in urma unui stop cardiac.
Interventia de micsorare a stomacului fusese programata peste doua-trei luni, timp in care pacientul ar fi trebuit sa mai slabeasca.
Imediat ce a fost internat la Spitalul Judetean din Timisoara, medicii i-au facut un set complet de analize. Asa au aflat ca inima lui functioneaza doar in proportie de 20 la suta, iar ficatul este imens: cantareste 20 de kilograme.
In aceste conditii, medicii au amanat operatia si au decis ca prioritara este, pentru moment, scaderea in greutate. Omul a reusit sa slabeasca doar zece kilograme si in cele din urma, inima, prea slabita, i-a cedat.
Robert a ajuns la Spitalul Judetean din Timisoara la inceputul acestei luni: cantarea deja 300 de kilograme. Dovada stau pantalonii lui, care aveau o circumferinta de doi metri si zece. Inca din primele zile de spitalizare, barbatul parea optimist.