Cautare

86 de rezultate pentru "scleroza multipla" (3.47 secunde)
Medicamentul are ca recomandare terapeutica spasticitatea in scleroza multipla, simptom neurologic legat de tonusul muscular. "In acest moment se desfasoara studii clinice pentru folosirea acestui medicament in cazul durerilor provocate de cancer.
scleroza multipla, etc. Avem si bratari power band - care regleaza imunitatea si sistemul de apa gravitational PiMag - la 1.880 RON (doua aparate).
Jack Weiner, de 61 de ani, care sufera de scleroza multipla si nu se poate deplasa cu usurinta de la casa lui din Vermont, a declarat, intr-un interviu telefonic, ca experienta sa in Allagash i-a reorientat cariera, indepartandu-l de arte si apropiindu-l de stiinta pozitiva si de matematica.
Despre COPAC Coalitia Organizatiilor Pacientilor cu Afectiuni Cronice din Romania reuneste membri ai mai multor organizatii ale pacientilor, printre care Asociatia Pacientilor Oncologici din Romania, Asociatia Antiparkinson, Asociatia Persoanelor cu Talasemie Majora, Uniunea Nationala a Organizatiilor Persoanelor Infectate cu HIV/SIDA, Societatea de Scleroza Multipla din Romania, Alianta Nationala de Boli Rare din Romania, Asociatia Transplantatilor din Romania, Fundatia Baylor Marea Neagra, Asociatia Romana de Hemofilie, Asociatia pentru Sprijinirea Pacientilor cu Tuberculoza MDR, Asociatia Prader Willi Romania, Asociatia Romana de Cancere Rare, Asociatia Pacientilor cu Boli Reumatismale Inflamatorii din Transilvania "ART".
In urma demersurilor judiciare desfasurate cu sprijinul APCR, pana in prezent, peste 120 de pacienti cu cancer (melanom malign, adenocarcinom de prostata, neoplasm mamar, neoplasm pulmonar, adenocarcinom gastric, neoplasm ovarian, sarcom de tesuturi moi), si alte boli cronice (scleroza multipla, artrita idiopatica juvenila) si-au castigat dreptul la viata.
Camera hiperbara este prescrisa in cazuri de fibromialgie, oboseala cronica, migrene, acufene, in unele ulceratii diabetice, venoase, rani post-chirurgicale, in paralizie cerebrala si tulburari de autism la copil, dar si in atac cerebral, Parkinson, Alzheimer, scleroza multipla, paralizie cerebrala la adult.
boala Alzheimer, boala Parkinson, boala Basedow-Graves, epilepsie, scleroza multipla, diabet si depresie. Studiul complet poate fi citit pe site-ul Asociatiei pentru Protectia Consumatorilor din Romania (APC Romania) aici:
- Scleroza multipla (boala care afecteaza creierul si maduva spinarii determinand slabiciune, tulburari de echilibru si coordonare si alte probleme); - Miastenia gravis (boala autoimuna neuromusculara care produce slabiciune musculara);
tumori cerebrale, malformatii vasculare cerebrale, hematoame cerebrale - stari confuzionale - amnezie globala tranzitorie - mioclonii - spasmele tonice din scleroza multipla - migrena clasica, migrena abdominala - sindrom vertiginos paroxistic - boli degenerative difuze:
In pofida timpului relativ scurt de cand s-a (re)instalat la putere, Guvernul Boc 3 a continuat opera editiilor sale anterioare, accentuand criza multipla pe care a provocat-o in Romania:
Sportiva, multipla medaliata la competitiile interne, vicecampioana europeana si medaliata cu bronz la europenele de cros, se antreneaza in aceasta perioada in Franta, in Muntii Pirinei, intr-o localitate aflata la o altitudine de 1.850 de metri, Font Romeu, acolo unde este Centrul National de pregatire la altitudine al francezilor.
Preparatele din frunze combat infarctul miocardic Pe baza unor indelungate experimentari s-a stabilit ca frunzele de lacramioare au efecte directe in bolile de inima, respectiv infarct miocardic, decompensare, insuficienta cardiaca de natura sclerotica, scleroza coronariana, ateroscleroza, aritmie (regleaza ritmul cardiac fara a ridica valoarea tensiunii arteriale), bradicardie, palpitatii, angina pectorala si hipertrofia inimii.
Scleroza Romania are la dispozitie miliarde de euro anual de la Uniunea Europeana, iar absorbtia lor ar trebui sa fie principalul criteiu de performanta pentru fiecare guvern.
Scleroza Romania are la dispozitie miliarde de euro anual de la Uniunea Europeana, iar absorbtia lor ar trebui sa fie principalul criteiu de performanta pentru fiecare guvern.
Unii vorbesc cat de bine au guvernat si nu i-a inteles poporul, asta e semn de scleroza politica sa nu intelegi ca n-a gresit poporul ca nu te-a mai votat, ca ai gresit tu cand ai fost la guvernare.
Ea este importanta pentru tratamentul multor afectiuni, printre care artrita, astm, scleroza, tensiune crescuta, trombo-flebita, sciatica, septicemie, guta, paralizie, reumatism, multe tulburari cardiace, afectiuni ale rinichilor, ale organelor genitale, ale plamanilor si multe altele." O declaratie indrazneata?
scleroza in placi; tumori intra-rahidiene (meningiom, Hodgkin etc.). Lombalgiile psihogene apar mai ales la femei, cu profil psihologic caracteristic (hipersensibilitate, anxietate, depresie) sau in cursul unor situatii conflictuale (sexuale, familiale, financiare).
De asemenea, vitamina D este implicata in prevenirea bolilor autoimune, cum ar fi scleroza in placi sau diabetul de tip 1.
dureri reumatice, acute sau cronice, lombosciatica, spondiloza cervicala, sinuzite, deformari osoase, dureri de menisc, apa la genunchi, dureri musculare, scleroza in placi, degeraturi, umflaturi, guta reumatica, artroza, coxartroza, atrofie musculara - alifie de marul lupului, galbenele si arnica adjuvant in:
dureri reumatice, acute sau cronice, lombosciatica, spondiloza cervicala, sinuzite, deformari osoase, dureri de menisc, apa la genunchi, dureri musculare, scleroza in placi, degeraturi, umflaturi, guta reumatica, artroza, coxartroza, atrofie musculara - alifie de marul lupului, galbenele si arnica adjuvant in:
google-analytics.com