Cautare

86 de rezultate pentru "scleroza multipla" (3.46 secunde)
patru saloane cu o multipla capacitate de acomodare la etaj, terasa. Ocazii: Pranz, cina, business meeting, aniversare, evenimente corporate/ private.
Filmarile pentru aceasta emisiune au inclus inregistrari inedite cu multipla campioana olimpica Monica Rosu, presedintele Federatiei Romane de Culturism si Fitness, Gabi Toncean, presedintele Federatiei Romane de Kempo, Amatto Zaharia, designerul de incaltaminte Ionut Glavan sau violonista Graziella.
Cea de-a doua sa sotie a fost Lucia Radu, multipla campioana nationala si internationala la atletism, cu care s-a casatorit in anul 1958, la Paris.
Multipla campioana nationala la categorii mici de varsta, campioana balcanica si componenta a lotului national, judoka de 18 ani vrea sa revina in top in 2012.
"Aceasta distinctie are o semnificatie deosebita pentru mine intrucat reprezinta incununarea unei cariere, este un premiu care se acorda o singura data in viata, ceea ce anuleaza toate celelalte distinctii pe care le-am primit de-a lungul timpului si care au fost repetabile, este un premiu care imi da putere sa merg mai departe, sa raman in sala de scrima, sa fiu util acestui sport caruia i-am dedicat intreaga viata, intai ca sportiv, apoi ca antrenor", a spus antrenorul care a pregatit generatii de spadasini, printre care si multipla campioana mondiala si europeana Loredana Dinu (Iordachioiu).
- Viorica Susanu este multipla campioana olimpica si mondiala la canotaj, laureata de 4 ori cu aur la Campionatele Olimpice (Sydney 2000, Atena 2004 si Beijing 2008) si de 5 ori cu aur la Campionatele mondiale din 1997, 1998, 1999, 2001 si 2002.
Multipla campioana olimpica la gimnastica Monica Rosu este oficial indragostita de ia romaneasca! Frumoasa prezentatoare a stirilor sportive de la TVR 2 a decis sa renunte la costumul de gimnastica si nu oricum, ci pentru ia traditionala romaneasca.
Printre subiectele dezbatute in cadrul seminarului au fost scanarea laser 3D cu raze de actiune si domenii de precizie multipla imagerie si modelizare;
"Este o dezvoltare multipla, pe plan mondial, sigur mai creste traficul pe internet si aduce atat utilizatori, cat si advertiseri noi.
Aceste dispozitive, denumite tablete sunt operate cu ajutorul degetelor, prin utilizarea ecranelor capacitive cu atingere multipla, astfel de ecrane fiind superioare calitativ ecranelor rezistive operate prin stilou.
Biomarkeri ce caracterizeaza si identifica in mod cert electro-hipersensibilitatea si sensibilitate multipla la agenti chimici ca fiind doua aspecte etiopatogenice ale aceleiasi stari patologice.
Cu toate ca niciuna dintre noi nu vrea sa se ingrase foarte mult, e normal sa cantaresti cu 11 - 16 kg mai mult (in cazul in care ai o sarcina multipla, si kilogramele depuse vor fi mai multe).
Chiar daca "schizofrenie" inseamna literalmente "minte scindata", ea nu trebuie confundata cu personalitatea "scindata" sau multipla. Ea este descrisa ca psihoza - tulburare mentala severa si prelungita, ce afecteaza gandirea, vorbirea si comportamentul normal.
Chirurgii polonezi au reusit o grefa multipla de laringe, trahee, faringe, esofag, tiroida, muschi si piele (Autoare: Magda Marincovici) Chirurgii polonezi au reusit o grefa de mai multe organe ale gatului.
Dar din nu se stie ce motive a aparut o infectie cu disfunctie multipla de organe. Practic, Cristian acumula, dar nu elimina lichidele.
Trebuie sa ai o competenta multipla, sa ai intotdeauna dreptate si sa te indignezi profesionist, la comanda. Sa te superi, la o adica, pe toata lumea.
Ancheta vizeaza asasinat in forma multipla si tentative de asasinat coordonate de o organizatie terorista, a comunicat institutia, precizand ca la investigatii vor participa agentii Directiei Generale pentru Securitate si Informatii (DGSI) si Directia pentru Combaterea Terorismului (SDAT).
Lovitura este multipla: puscariile sunt la fel, nici vorba de bani alocati, imaginea tarii e praf, credibilitatea Romaniei e zero.
Riscul creste cu atat mai mult cu cat greturile de dimineata sunt asociate cu varsaturi, daca sarcinile se succed la o scurta perioada de timp, daca sarcina este multipla, daca dieta este saraca in fier sau daca fluxul menstrual dinainte de sarcina a fost abundent.
Platile vor fi perfect securizate, iar site-ul va avea moneda multipla - lei si euro - conversia facandu-se la cursul BNR din ziua respectiva.
google-analytics.com