Cautare

1051 de rezultate pentru "scandal clanul sportivilor" (4.10 secunde)
PDL se schimba dupa cum bate vantul de la Cotroceni si anunta ca are de gand sa atace proiectul la Curtea Constitutionala dupa ce, in toate dezbaterile de pana acum, au votat constant in favoarea initiativei." "Dupa ce 4 ani de zile au tinut-o din scandal in scandal si au pus pe butuci toate proiectele de dezvoltare din cauza neintelegerilor lor politice, PNL si PDL s-au reunit pentru a bloca o initiativa absolut necesara pentru chiriasii din fostele case nationalizate.
Din ciclul nici o zi fara cearta la Mangalia ori scandal saptamanal in sudul litoralului, taranistii constanteni au incercat sa organizeze, sambata, 28 martie a. ... scandal si circ in Mangalia", a precizat primarul, prin intermediul unui comunicat de presa.
din tabara ei) sunt oameni "seriosi", profesori si medici, care probabil au indoieli daca sa mai ramana in organizatie dupa acest scandal, relateaza NewsIn. ... Inainte de vot insa s-a consemnat un alt episod de scandal.
O parte a administratiei publice locale din judetul Gorj a inteles sa transforme in scandal restructurarea posturilor din primarii. ... Scandal si la Logresti In comuna Targu Logresti, primarul Ion Baluta declara ca alesii locali se opun aprobarii noii organigrame intrucat sunt rude cu cei trecuti pe lista concediatilor.
Directorului Departamentului Film al TVR, Cristian Tabara, i-a fost inscenat un scandal sexual. ... "Am vrut sa o tin departe de un eventual scandal de presa. ... Un scandal de presa e ultimul lucru de care ar avea nevoie.
"Am discutat cu alti expozanti care au trecut printr-o situatie similara cu cea de la TCTMR de vineri si sambata (scandal si solicitari de rambursari) si, pentru a evita pe viitor expozantii dificili, fiecare dintre organizatorii de evenimente va alcatui o lista neagra a expozantilor refractari, scadalagii sau care pleaca solicitand rambursarea taxei.
Ce poate iesi bun din divortul Banica-Marin Dupa moartea cineastului Sergiu Nicolaescu, inca un scandal monden ajunge in mass media: ... De fapt, pana cand va aparea un nou incredibil scandal.
SCANDAL pe averea lui Sergiu Nicolaescu. TESTAMENTUL, contestat Scandal pentru avere in familia lui Sergiu Nicolaescu. Sora regizorului, Iolanda, a contestat in instanta testamentul lasat de acesta dupa ce toata averea a fost trecuta pe numele sotiei.
Au facut matreata si au inceput sa se scarpine a scandal. ... iar PRM-ul nefacand scandal...
Doi barbati au ajuns la sectia de Politie in urma unui scandal petrecut in noaptea de sambata spre duminica in apropierea campusului studentesc din orasul Galati. Al treilea barbat implicat in scandal a ajuns la spital
Doi craioveni au fost amendati aseara dupa ce au facut scandal in urma unui accident rutier. ... Cristinel Nitu si amicul sau, pasager in Volkswagen, au facut scandal, motiv pentru care au fost amendati cu cate 300 de lei.
„Competitia este deschisa numai profesionistilor, sportivilor cu nume“, se arata intr-un comunicat al Primariei Mangalia, in care se mai adauga faptul ca „in acest turneu vor juca numai formatii care au in componenta glorii ale sportului romanesc“.
Am pacienti in rindul sportivilor, chiar am niste hocheisti care apeleaza la lentile, si hocheiul e un sport mult mai de contact si mai dur decit fotbalul.
Nadia Comaneci implineste astazi 55 de ani si inca din cursul noptii a raspuns la sute de mesaje de felicitare din partea sportivilor, fanilor sau federatiilor sportive, aniversarea sa din 2016 avand loc la 40 de ani de la primul 10 din istoria gimnasticii, dar si la 20 de ani de la casatoria cu Bart Conner si 10 ani de la nasterea fiului lor, Dylan, informeaza news.ro.
O tanara in varsta de 23 de ani a cumparat de pe internet, un medicament pentru slabire foarte popular in randul sportivilor, insa se crede ca acesta a provocat decesul a 62 de persoane, scrie jurnalul.ro.
Potrivit argumentarii deputatului Amet, "performantele echipelor constantene, precum si ale sportivilor constanteni, sunt, cel putin in ultimii ani, numeroase, fapt ce a adus la atragerea publicului in tribunele salii de sport din localitate.
Metoda este adeseori sugerata ca un tratament pentru lovituri sau accidentari sau ca o tehnica prin care se poate calma durerea, in cazul sportivilor.
Specialist in domeniul senzorilor medicali, romanul a inventat si introdus pe piata primul ceas capabil sa masoare pulsul sportivilor numai pe baza senzorilor optici.
El a mai primit si un produs destinat sportivilor de mare performanta, o "scoica de aparare", care sa-i "protejeze partile vulnerabile de loviturile sub centura pe care le tot primeste in ultimul timp".
Dan Voiculescu a marsat pe ideea colaborarii lui Traian Basescu cu Securitatea si solicitarea acestuia de acum, adresata SRI cu privire la oportunitatea desecretizarii dosarelor sportivilor, afirmand, tot ieri:
google-analytics.com