Cautare

1051 de rezultate pentru "scandal clanul sportivilor" (3.63 secunde)
- Folosit pentru cresterea potentei si performantelor sexuale masculine, cat si in cazul sportivilor. Administrare: Doza recomandata: -1 capsula x 2/zi NOTA:
Printre agentii cauzatori se numara:o miscare de rotatie anormala a piciorului efectuata in timpul urcarii sau coborarii scarilor, in timpul mersului sau alergarii pe un teren accidentat, ca urmare a unei forte puternice aplicate la nivelul gleznei, in timpul antrenamentelor sportivilor, pe parcursul activitatilor desfasurate zi de zi, de exemplu la ridicarea din pat, sau o cazatura.
E important sa stim ca alimentatia sportivilor e necesar sa fie usor diferita fata de cea a unui sedentar. Nutritionistul Serban Damian ne explica ce ar trebui sa mancam atunci cand nu facem miscare deloc, dar si de ce ne este somn dupa masa.
Romania s-a alaturat demersului mai multor tari care solicita Comitetului International Olimpic (CIO) interzicerea sportivilor rusi si belarusi la Jocurile Olimpice din 2024, din Franta, a anuntat, luni, ministrul Sportului, Eduard Novak, informeaza Agerpres.
Trecuta deja printr-un cutremur la varf dupa alegerile locale, organizatia judeteana a PD-L Galati este in pragul unui nou scandal de proportii.
Un anunt aparent banal facut de Ion Iliescu ascunde un potential scandal care ameninta PSD in plina campanie electorala, oferind adversarilor partidului munitie pentru a ataca dur gruparea social-democrata.
El nu si-a dat seama ca nu fratele sau este miza acestui scandal ce se contureaza din ce in ce mai mult ca o veritabila diversiune menita sa ascunda ceva mult mai grav.
De fiecare data, la sfarsit de an, se lasa cu asa o vaicareala, un scandal, tipete, strigaturi conjugale, conferinte de presa. Cum ne aducem aminte cum am scapat de clanul Ceausescu, ne ia asa o ameteala.
Rudele din clanul Bercea sustin ca Florin si Alin s-ar sustrage aplicarii pedepsei privative de libertate.
Relatia dintre presedinte si Guvern a fost, in cei cinci ani ai mandatului lui Traian Basescu, un scandal permanent, in urma caruia nimeni nu a avut de castigat. ... Politic, in urma acelui scandal, presedintele a fost perceput ca cel care se opune cresterii pensiilor.
Din scandal in scandal. Criza continua sa isi lase apasat amprenta asupra Romaniei. Somajul ia proportii. Ca si gradul de saracie al populatiei.
Un nou referendum ar insemna un nou scandal Primul ministru Victor Ponta n-are nicio problema cu dorinta presedintelui Traian Basescu de a organiza un nou referendum pentru Parlamentul unicameral, dar sustine ca nu se va lasa atras intr-un nou scandal politic.
Fiecare scandal nou a fost pentru aceasta "supapa" ca paiele puse pe foc. ... Ultimul dintre ele, cel al disparitiei lui Omar Hayssam, fiind chiar un mega-scandal.
Dupa ce a ajuns presedinte, creand conflicte artificiale sau exagerandu-le, Traian Basescu s-a trezit in fata unei fise a postului straine total personalitatii sale de starleta TV in permanenta cautare de scandal.
Clanul sau detine 5 provincii in Nordul Africii, undeva in Libia. Aici, nevoia i-a transformat pe romani in veritabili asi ai luptelor duse in desert.
"Nu avem nevoie in fruntea tarii de un imbogatit de tranzitie, asa cum este Traian Basescu, care fara nici o urma de bun simt a profitat de pe urma tuturor functiilor pe care le-a avut pentru a-si imbogati in mod ilicit familia si tot clanul care a sta in jurul lui de la inceput pana astazi", a subliniat Orban, sustinand in contrapondere - "Avem nevoie de Crin Antonescu in fruntea Romaniei!".
In contextul agresiunii politistului din Dambovita de catre un tanar recidivist, senatorul PSD Adrian Tutuianu a sustinut ca liderii PDL din judet au legatura cu lumea interlopa si inclusiv cu clanul Ghenosu.
PSD s-a obisnuit sa stranga gunoiul dupa Traian Basescu si clanul lui. A facut-o in 2000, si o va face si acum.
In frunte cu clanul Basescu si famiglia Udrea. Fata de care Ridzi e mic copil. Sincer, va gandeati ca ar fi posibil sa ne gasim in situatia-asta, dupa 21 de ani?'
El l-a sprijinit la presedintia Kosovo pe miliardarul Bhgjet Pacolli, detinator al cetateniei elvetiene (care si-a obtinut averea facand afaceri cu clanul fostului presedinte Boris Eltin).
google-analytics.com