Cautare

4900 de rezultate pentru "sandu nita omorat in navodari 2008" (2.76 secunde)
Ministerul Educatiei si Cercetarii a semnat un protocol de colaborare cu societatea SIND Romania, sucursala Navodari, care vizeaza proiectarea, organizarea si derularea activitatilor educative extracurriculare si extrascolare, pe intreaga perioada a vacantelor de vara 2006-2015, pentru copiii din sistemul national de invatamant preuniversitar.
Sute de loturi de teren vor putea fi achizitionate in aceasta zi de vineri, 8 mai a. ... , in cadrul licitatiei publice organizate la sediul societatii TSP Ecoterm S. ... din Navodari.
Daca pana acum la licitatiile organizate de TSP Ecoterm Navodari oameni de afaceri ca Jean Paul Tucan sau vedete precum Mihai Traistariu se calcau in picioare pentru achizitionarea terenurilor mult visate de la malul marii acum interesul acestora a scazut brusc.
O singura semnatura ar fi fost de ajuns ca TSP Ecoterm sa prejudicieze bugetul Primariei Navodari - care este ordonatorul de credite al primei unitati mentionate - cu mai multe miliarde de lei vechi.
Preturile apartamentelor vechi se vor reduce cu 30% pana la finele anului viitor, in timp ce locuintele noi se vor scumpi cu aproximativ 5%, a declarat joi, intr-o conferinta de presa, Georgiana Sandu, directorul departamentului rezidential din cadrul firmei Neocasa Real Estate.
"Pina in momentul de fata am fost in zece judete pentru a ma intilni cu organizatiile Partidului Liberal Democrat. ... Am intrat in linie dreapta cu pregatirile pentru alegerile europarlamentare.
Un nou termen in procesul intentat primarului Agigei, Ion Ionita, prin care acesta si acolitii lui sunt acuzati de inselaciune si de prejudicierea comunei cu peste 2 miliarde de lei, s-a desfasurat, ieri, la Tribunalul Constanta.
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) sau Automobile Dacia nu sunt obligate sa-i achite vreo suma inginerului Romica Sandu Ion, inventatorul eleronului Dacia, pana cand instanta nu va lua o hotarare irevocabila in privinta contestatiei formulate.
Cu totii ne dorim o schimbare in fotbal. Suntem satui de abuzuri, de scandaluri si de mediocritatea in care a ajuns sa se scufunde fotbalul romanesc. ... cine i-ar putea inlocui pe Sandu si Dragomir la sefia celor doua foruri care conduc fotbalul romanesc?
Sandu confirma OFICIAL: ... Cand va decide UEFA cui acorda Euro Mircea Sandu a anuntat ca Romania va candida oficial pentru organizarea unor partide la CE 2020, editie aniversara ce va fi organizata in 13 orase din Europa.
SILVIA DUMITRESCU si IOANA SANDU - dublu eveniment discografic marca EUROSTAR! Dupa trei lansari de mare succes in 3 zile, cu MARIUS TEICU (3 albume), JOLT KERESTELY (2 albume), ANDREI KERESTELY (1 album) si GEORGE ROTARU (1 album), Casa de Discuri EUROSTAR organizeaza alte doua evenimente.
Cand se opresc ninsorile si viscolul Directorul Administratiei Nationale de Meteorologie, Ion Sandu, a dezvaluit cum va fi vremea in urmatoarea luna. "In sud erau probleme, cu 7 litri de precipitatii in toata luna.
Senatorul Ovidiu Liviu DONTU a sustinut o declaratie politica intitulata "Basescu Mondial sau saga familiei prezidentiale" pe care o puteti citi in continuare. Arhiva internetului pastreaza numeroase fotografii cu presedintele Romaniei, Traian Basescu, in ipostaze care mai de care pline de entuziasm de la diverse reuniuni cu minoritatea rroma.
Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, a declarat, joi, inainte de a intra in sala de judecata, ca "sacii cu bani" pe care sustine ca i-a dat lui Mircea Basescu ajungeau, de fapt, la Traian Basescu.
Maia Sandu a impresionat Parlamentul Romaniei. Maia Sandu: "Suntem cu totii in pericol, Rusia nu are reguli". Maia Sandu: "Asigurarea cu energie electrica a tarii este o provocare zilnica".
Sandu spera ca in decembrie sa inceapa negocierile de aderare la UE Maia Sandu: Chisinau indeplineste 92% din recomandarile de aderare Maia Sandu:
  Fondul Proprietatea (FP) a inregistrat pierderi de 3,42 miliarde de lei anul trecut, fata de un profit net de 313,1 milioane de lei in 2007, pe fondul unor ajustari pentru pierdere de valoare a imobilizarilor financiare, potrivit rezultatelor financiare preliminate si neauditate ale societatii.
Nebunii mei sunt partial nebuni si doar unii dintre ei.Cativa au sminteli literare si ei insisi sunt scriitori, chiar cu talent, ceea ce, presupun, nu intra in tivul de luneta al izmenei penale.
De sub cocleala si mucegaiul sub care traiesc, au scos capul nu scriitori mediocri, care ar fi avut macar legitimitatea unei profesii comune, chiar daca cel sarbatorit tinea calimara in cer, unde-si si inmuia pana.
"Doctorii au omorat-o pe Aura" Vadit emotionat in fata tragediei care a impresionat o lume intreaga, un medic din Bucuresti a asternut cateva ganduri sincere despre moartea Aureliei Ion, studenta care isi dorea sa fie un doctor renumit.
google-analytics.com