Cautare

2909 de rezultate pentru "sanatate" (2.71 secunde)
Sportivii platesc prime mai mari Pentru unele categorii profesionale, precum cea a sportivilor, nu existau asigurari de sanatate.
Romanii care doresc sa transporte animale de companie pe teritoriul Uniunii Europene pot obtine buletinul de analiza de la Institutul de Diagnostic si Sanatate Animala (IDSA) contra unei sume de aproximativ 185 de lei si dupa o asteptare de maximum trei saptamani.
Directorul general al Casei Judetene de Asigurari de Sanatate, Olimpia Buzia, a declarat ieri ca doar un singur spital galatean, mai exact Spitalul Clinic de Urgenta, va beneficia de aceasta clementa financiara ministeriala.
Ofensiva mediatica fara precedent declansata de Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului in scopul recuperarii sutelor de miliarde de lei datorate de asigurarile de sanatate de firmele romanesti face noi victime de rasunet.
Starea de sanatate a animalelor va fi monitorizata prin unde radio.
Pentru a fi comercializata, de la 1 ianuarie 2007 carnea proaspata trebuie sa poarte o marca de sanatate. ... Astfel, produsele nu pot fi comercializate daca provin dintr-un teritoriu supus unor restrictii de sanatate animala.
El va trebui sa-si incheie contract individual cu Casa de Pensii, cu Casa de Asigurari de Sanatate, sa-si plateasca singur impozitele si taxele si sa-si tina evidenta lunar.
Comunicatul ANSVSA precizeaza ca "ouale sunt admise pentru consumul public numai daca sunt marcate cu data ouatului si daca sunt insotite de un certificat de sanatate publica veterinara.
Potrivit specialistilor, pâna în prezent, mai putin de jumatate din firmele mici din Craiova au implementat sisteme de management conforme cu standardele UE.Începând din acest an, indiferent ca vorbim de institutii publice, de administratie publica, educatie, industrie, sanatate sau orice alt domeniu economico-social, toate trebuie sa se ridice treptat la nivelul celor din Uniunea Europeana.
Si angajatii Uzinei Laminate Plate au dorit sa renunte la locurile de munca, cele mai mari sanse avindu-le cei care indeplinesc conditiile de pensionare pina la data de 30 noiembrie sau care au probleme mari de sanatate.
Guvernul a decis, miercuri, ca salariul mediu al celor 1,39 milioane de angajati din sectorul bugetar sa creasca in acest an cu o singura cifra, in una sau doua etape, cu majorari mai mari in educatie si sanatate, actul normativ urmand sa fie aprobat in interval de o saptamana.
Victoria Movileanu a fost numita, la 1 februarie, director executiv adjunct al institutiei, aceasta dandu-si demisia din postul ocupat in ultimii doi ani din motive de sanatate.
Producatorii care vor sa vânda miei vii în piete, în perioada Sarbatorilor Pascale, trebuie sa detina certificatul de sanatate al animalului de la medicul veterinar, formularul de miscare si actele care dovedesc ca este proprietarul animalelor.
Cele mai cunoscute somitati internationale din domeniul medicinei dentare vor fi prezente la Constanta, in perioada 20-31 mai a.c., cu prilejul organizarii celui de-al VI-lea Congres International de Sanatate Orodentara si Management in Euroregiunea Marii Negre si al celei de a VI-a editii a Targului Denta&Pharma, a aratat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, Cornel Amariei, decanul Facultatii de Medicina Dentara din cadrul Universitatii Ovidius Constanta.
Consiliul Judetean Dolj, Casa Corpului Didactic, Inspectoratul Scolar Judetean, Autoritatea de Sanatate Publica, Centrul Judetean de Instruire Psihopedagogica. ... pregatire profesionala si sanatate. ... "Sanatate mai presus de toate".
Potrivit conducerii Casei Judetene de Asigurari de Sanatate (CJAS), din bugetul alocat pe acest an, Casa Nationala a retinut un procent de 13% in vederea unei executii bugetare prudente. ... Totodata, fondurile de evaluare a starii de sanatate a populatiei, prin asistenta primara si paraclinica, este de 402.
Casa Nationala de Asigurari de Sanatate a suplimentat in august bugetul Casei de Asigurari de Sanatate (CAS) Dolj cu 13.157.000 de lei.
Florin Condurateanu si Sorin Ovidiu Balan, ministri in guvernul OTV Jurnalistii Sorin Ovidiu Balan si Florin Condurateanu vor fi ministri in guvernul lui Dan Diaconescu, primul la Interne, al doilea la Educatie sau la Sanatate, a afirmat seful OTV, la B1 TV, in emisiunea "Ultimul cuvant", moderata de reputatul ziarist Ion Cristoiu.
ANAF preia contributiile la pensii si sanatate Un alt set de masuri vizeaza simplificarea si imbunatatirea administrarii fiscale. ... O alta modificare a Codului Fiscal consta in preluarea contributiilor sociale si a contributiilor sociale de sanatate la ANAF pentru persoanele fizice autorizate si cei care obtin venituri independente.
Mii de administratori de firme si patroni care au retinut din salariile angajatilor contributiile la pensii, somaj si sanatate, dar nu au platit un sfant catre stat se aleg anual cu dosare penale.
google-analytics.com