Cautare

235 de rezultate pentru "salonul hairstyle" (2.95 secunde)
Acesta urmeaza sa fie prezentat la Salonul Auto de la Frankfurt.Ford pune conditii furnizorilor În timp ce autoritatile centrale au anuntat ca sigura încheierea tranzactiei pentru fabrica de automobile de la Craiova, doljenii au început deja sa se gândeasca la subiectele conexe afacerii:
Contractul prin care compania americana Ford va prelua actiunile detinute de stat la Automobile Craiova, pentru 57 de milioane de euro, a fost semnat ieri in Germania, la Salonul International Auto de la Frankfurt.
Mazda este prezenta la Salonul Auto de la Frankfurt cu doua premiere mondiale: noua generatie Mazda 6 si motorizarea diesel pentru noua Mazda 2.
Conceptul Suzuki A-Star va fi prezentat publicului la salonul auto de la New Delhi, în ianurie, astazi producatorul japonez dezvaluind o singura imagine de preview.
Constructorul auto Tata Motors va prezenta, la salonul auto care va avea loc in luna ianuarie in India, cel mai ieftin autoturism din lume, cu un pret de 2.500 de dolari.
Hyundai planuieste sa „scuture“ putin piata prin debutul oficial al modelului Genesis la Salonul Auto de la Detroit din 2009.
Multi fabricanti de automobile, atât din America de Nord, cât si din Europa planuiesc sa se mute „cu arme si bagaje“ în Mexic.Conform unor zvonuri lansate în presa libera americana, este foarte probabil ca Ford sa fabrice în Mexic viitorul model Verve, conceptul fiind prezentat la Salonul Auto de la Detroit, informeaza www.motorauthority.com.
Dacia va lansa pe piata varianta romaneasca a Renault Sandero in a doua parte a acestui an, iar modelul urmeaza sa fie prezentat in premiera mondiala la Salonul Auto de la Geneva (Elvetia), organizat la inceputul lunii martie.
Participantii la 4TuningDAYS vor putea admira bolizii, vor participa la sesiuni de autografe si se vor putea fotografia cu pilotul preferat.În paralel, tot la Romexpo, va avea loc si Salonul de Motociclete, Accesorii si Echipamente Bucuresti (SMAEB).Programul evenimentului este:
Dacia a lansat ieri la Salonul Auto de la Geneva noul model Sandero, un bicorp care devine al cincilea model din gama Dacia, dupa versiunile Logan berlina, MCV, Van si Pick-Up.
Aston Martin a prezentat, la Geneva, un nou DB9, care beneficiaza de îmbunatatiri tehnologice si retusuri de design.Lista de îmbunatatiri facute la noul Aston Martin DB9 prezentat la Salonul Auto International de la Geneva din acest an include propulsorul V12 de 6 litri revizuit pentru a oferi o putere si un cuplu mai mari.
Centrul comercial Romexpo a gazduit, la sfârsitul saptamânii trecute, unul dintre cele mai importante evenimente auto-moto din România, 4TuningDAYS, desfasurat concomitent cu Salonul de Motociclete, Accesorii si Echipamente Bucuresti (SMAEB).
Aston Martin a prezentat, la Geneva, un nou DB9, care beneficiaza de îmbunatatiri tehnologice si retusuri de design.Lista de îmbunatatiri facute la noul Aston Martin DB9 prezentat la Salonul Auto International de la Geneva din acest an include propulsorul V12 de 6 litri revizuit pentru a oferi o putere si un cuplu mai mari.
Mazda a dezvaluit primele detalii despre conceptul Kazamai, ce va fi prezent la Salonul Auto de la Moscova.
Surdu, directorul general al CCI Oltenia. În aceeasi perioada si locatie se desfasoara si editia de toamna a Salonului Autoshoe Oltenia, dar si Salonul Financiar.
Dacia a prezentat, joi, la Salonul Auto de la Paris, modelul Logan MCV restilizat, dezvaluit publicului in premiera, precum si Logan eco2 si modelul Sandero cu motorizare diesel de 1,5 litri, cu 85 CP, care va fi lansat in Romania la inceputul anului viitor.
Dacia a lansat pe piata romaneasca ieri varianta restilizata a modelului Logan MCV (break), prezentata in premiera mondiala la Salonul Auto de la Paris, organizat la inceputul lunii octombrie, preturile acestuia pornind de la 8.400 de euro cu TVA pentru versiunea de baza.
  "Facem munca de pionierat pe piata din Craiova" Afacerea a început-o cu o investitie de aproximativ 20.000 de euro si ca unica angajata (timp de sase luni) în salonul care ofera servicii de epilare definitiva, îndepartarea petelor pigmentare si tot ce tine de lipo-dermo-aspiratie.
Modelul isi face debutul zilele acestea la Salonul Auto de la Geneva, iar vanzarile in Europa sunt programate sa inceapa in luna mai.
In ultimii ani, domeniul de interes al Manifestarilor Expoagroutil, a fost diversificat prin lansarea unor noi saloane ale caror produse prezinta interes pentru unitatile de turism de pe litoral, cat si pentru producatorii agricoli, respective Salon de flori, Salon de produse agroali-mentare ecologice si tradi-tionale, Salon de apicultura, Salonul energiilor neconventionale", a afirmat Mihai Daraban.
google-analytics.com