Casa Tineretului din Craiova va fi, începând de sâmbata, gazda unei noi manifestari expozitionale organizate de Camera de Comert si Industrie (CCI) Oltenia. „Cea de-a XVII-a editie a Târgului Electroutil, târg de instalatii, utilaje si aparatura cu actionare electrica, va fi organizat în perioada 27 septembrie - 1 octombrie“, a declarat I. P. Surdu, directorul general al CCI Oltenia. În aceeasi perioada si locatie se desfasoara si editia de toamna a Salonului Autoshoe Oltenia, dar si Salonul Financiar. „Aceste manifestari expozitionale se desfasoara în parteneriat cu Fundatia pentru Tineret Dolj în locatia Casei Tineretului din Craiova“, a precizat George Motataianu, director relatii si practici comerciale în cadrul CCI „Oltenia“. Si-au anuntat participarea 31 de firme, producatori si distribuitori de utilaje, masini si aparate cu actionare electrica, motoare si generatoare, electrocasnice, telecomunicatii si tehnica de calcul, precum si firme din domeniul financiar si sectorul auto. „Vizitatorii vor fi informati asupra unor noi solutii tehnice în domeniul electric, iar publicul ar putea sa gaseasca raspunsuri cu privire la piata auto, dar si la noile conditii de creditare“, a adaugat George Motataianu.
Noul Renault Symbol va fi prezentat în avanpremiera la Craiova Marea surpriza oferita vizitatorilor va fi aceea ca în ziua deschiderii, Redac va prezenta, în avanpremiera lansarii la nivel national, noul Renault Symbol, cea mai vânduta masina pe segmentul ei în ultimii opt ani în România. În cadrul evenimentului va fi organizat si un Salon al Inventatorilor, unde 15 persoane fizice si juridice vor prezenta solutii si inovatii tehnice.Intrarea libera
Accesul publicului la eveniment va fi liber, programul de vizitare fiind zilnic, între orele 10.00 - 18.00. Deschiderea oficiala a celei de-a XVII-a editii a Târgului Electoutil va avea loc sâmbata, 27 septembrie, ora 11.00.