Cautare

235 de rezultate pentru "salonul hairstyle" (2.88 secunde)
Dupa cum informeaza site-ul autozone.phg.ro, masina va fi prezentata la salonul auto de la Detroit, care va avea loc in ianuarie.
Astfel, in perioada 21-25 februarie, va avea loc la Romexpo "Salonul Colectiilor", iar in luna noiembrie cea de a 40-a editie a Tinimtex.
Audi Q7 V12 TDI, SUV-ul ultraperformant din Ingolstadt, si Chevrolet Volt Concept, varf de lance indreptata catre Toyota. Anul trecut, Audi a demonstrat potentialul dinamic al motoarelor diesel in una dintre cele mai memorabile curse din lume.
Mopar Viper de 675 CP la Detroit In timp ce Viper-ul de 600 de cai putere atragea toata presa de la salonul auto Detroit, undeva mai in spate, la standul Dodge, statea "bestia" creata de Mopar, divizia aftermarket a grupului Chrysler, o mostra a ceea ce se pregateste pentru "nava amiral" a companiei.
De asemenea, in perioada imediat urmatoare, 1 - 4 martie, se vor desfasura simultan alte doua targuri de mare importanta pentru zona Dobrogea, pentru intreprinzatorii din domeniul constructiilor, targul specializat de materiale de constructii Tomis Ambient Construct si pentru cei din turism, Salonul de Dotari Hoteliere si Alimentatie Publica - LITORAL 2007.
Concepte exclusiviste si tehnologii avansate Peugeot prezinta doua masini-concept ce au fost prezente anul trecut la Salonul International Auto de la Paris - 908 RC si 207 Epure.
La Salonul Auto International Geneva (8 - 18 martie), ajuns la cea de-a 77-a editie, vor fi prezentate in premiera mondiala conceptul Kia ex_cee‘d cabrio, cee‘d Sporty Wagon si Kia Rio Hybrid sedan.
In privinta ponderii judetelor in randul expozantilor la Salonul de Dotari Hoteliere si Alimentatie Publica, vicepresedintele CCINA Constanta a specificat ca Bucurestiul se afla pe primul loc cu 32% din numarul firmelor participante, urmat de Constanta cu 27% si de Prahova cu 10 procente.
Berlina sportiva de la Audi a depasit competitia formata din 17 candidate si a obtinut titlul decernat la Salonul Auto de la New York.
"Standurile care ne-au atras atentia in mod deosebit au fost cele din domeniul materialelor de constructii, salonul de inventica, dar si cele care au prezentat specificul croat.
„Acesta este cel de-a doilea an când nu vom avea Salonul Agroaliment, din cauza conditiilor improprii“, a declarat Gheorghe Albu, presedintele CCI „Oltenia“.
Fabia a venit pe plaja hotelului Rex din Mamaia, în cadrul unui eveniment desfasurat pe parcursul a doua zile, la care au participat jurnalisti din presa scrisa, radio si televiziune.Daca prezentarea în premiera mondiala a noii generatii Skoda Fabia a avut loc la Salonul Auto de la Geneva în martie 2007, Fabia a calcat carosabilul românesc doua luni mai târziu.
Renault va ataca topul clasei medii europene prin lansarea noii Laguna 3, în conditiile în care Ford vine cu noul Mondeo, Opel se pregateste cu Vectra, Honda cu Accord, iar Citroen va produce o noua generatie a modelului C5.Renault Laguna 3 va fi lansat cel mai probabil la salonul auto de la Frankfurt.
Renault va ataca topul clasei medii europene prin lansarea noii Laguna 3, în conditiile în care Ford vine cu noul Mondeo, Opel se pregateste cu Vectra, Honda cu Accord, iar Citroen va produce o noua generatie a modelului C5.Renault Laguna 3 va fi lansat cel mai probabil la salonul auto de la Frankfurt.
Noul Ford Verve Concept va fi prezentat în premiera mondiala la Salonul Auto de la Frankfurt, care se desfasoara în perioada 11-23 septembrie.
Oficialul Ford a refuzat sa spuna ce masina va fi produsa la Craiova, însa noul model Fiesta, care va fi prezentat la salonul de la Frankfurt, este cel mai probabil candidat.Autoritatile de la Bucuresti au preluat controlul Daewoo Automobile Craiova dupa prabusirea Daewoo Motor din 1999 si au mandatat AVAS sa vânda 72,4% din actiunile companiei, atât cât detine statul român.
El nu a mentionat care vor fi modele auto pe care Ford le va produce la Craiova, dar noul Fiesta este cel mai probabil candidat. Noua versiune a modelului Fiesta urmeaza sa fie prezentata la Salonul Auto de la Frankfurt.
O situatie similara s-a inregistrat in 2005 la fabrica Daewoo din Varsovia, unde datoriile catre furnizori, bugetul statului si catre salariati au intarziat achizitia fabricii poloneze de catre producatorul ucrainean UkrAVTO.In ceea ce priveste planurile investitorului american referitoare la preluarea fabricii, presa britanica scria zilele trecute ca Ford ar putea produce la Craiova noua generatie a modelului Fiesta, masina care va fi prezentata la Salonul Auto de la Frankfurt sub forma unui concept numit Verve, potrivit cotidianul britanic "The Times".
Ford ar putea produce în uzina de la Craiova noua generatie a modelului Fiesta, masina care va fi prezentata la salonul auto de la Frankfurt, sub forma unui concept numit Verve, scrie cotidianul britanic The Times, în editia sa electronica.
C-Cactus este un concept car inovator, care va fi prezentat, în premiera mondiala, la Salonul Auto de la Frankfurt din 2007.
google-analytics.com