Cautare

848 de rezultate pentru "salariu de tehnician" (5.41 secunde)
Guvernul propune pentru 2011 un salariu minim pe economie de 640 de lei, au declarat reprezentantii sindicatelor dupa intalnirea de la Palatul Victoria, ei opinand ca salariul minim ar trebui sa fie de minim 750 de lei.
Premierul Emil Boc a prezentat ieri in parlament o lista de zece masuri pe care guvernul le-a luat pentru a combate efectele crizei economice, in replica la criticile aduse de opozitie.
Angajatii Fiscului doljean vor primi stimulente in limita a 74% din salariu, adica Doljului i-a revenit un coeficient de 0,74 aplicat la fondul de salarii.
Ordonanta de Urgenta privind acordarea stimulentelor a fost adoptata de Camera Deputatilor, cu 209 voturi pentru, 12 impotriva si 66 de abtineri. Ministrul Finantelor Gheorghe Ialomiteanu a declarat, dupa vot, ca a fost corectat un sistem de salarizare nedrept.
Cazul subprefectului de Dolj, Ionel Ciobotea, repus in functie de instanta dupa ce a fost dat afara de guvern, demonstreaza ca modificarea haotica a cadrului legislativ dauneaza grav bugetului de stat. ... Deci, subprefectul a stat bine mersi acasa si a primit salariu.
Se vehiculeaza scaderea impozitului pe venit de la 16% la 12%. ... In masura in care ai profit sau ai de luat dividende, te ajuta. ... Mi se pare usor exagerat, in conditiile in care treptele anuntate de PSD afecteaza prea multi oameni.
PSD si PNL nu au reusit nici de aceasta data sa doboare Guvernul in Parlament. Opozitia a reusit sa stranga doar 190 de voturi din numarul minim de 236. ... Parlamentul a respins luni prima motiune de cenzura depusa pe legile salarizarii.
Mariana Campeanu, Ministrul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale a declarat astazi, in cadrul unei conferinte de presa, ca Parlamentul va aproba in prima sa saptamana de lucru din septembrie reintregirea indemnizatiei pentru mame, informeaza Agerpres.ro.
impozitul cota unica sau impozitul diferentiat in functie de venit.
Romanii care primesc salarii in moneda nationala au in sfarsit un motiv de bucurie:
"In Romania, munca cinstita nu te scapa de saracie" - este propozitia pe care o auzi din gura oricarei persoane prinse la furat. In acest fel, infractorii se scuza, in opinia lor, atunci cand cineva descopera ce vila si masina ultimul tip isi pot permite dintr-un salariu de mizerie.
Disponibilizarea a 5.100 de mineri este mostenirea lasata de PSD actualei guvernari. Banii pentru platile compensatorii vor veni de la Banca Mondiala si de la bugetul de stat.
Afacere de zeci de miliarde lei anual, activitatea de iarna se desfasoara intr-un cadru nu foarte transparent si in ciuda eforturilor pe care le face de doua saptamini, Prefectura nu a reusit inca sa afle in amanunt modul de cheltuire a banilor.
Cistigul salarial mediu brut in luna februarie a fost de 8.748.696 lei, mai mic cu 8% fata de luna ianuarie, iar cel mediu net a fost de 6.740.914 lei, mai mic cu 6,8% raportat la aceeasi luna, informeaza Institutul National de Statistica, intr-un comunicat remis, ieri.
Portul Constanta reprezinta un obiectiv important pentru economia judetului Constanta si chiar a intregii tari, motiv pentru care securitatea sa este una dintre problemele de maxima importanta care ar trebui sa preocupe conducerea Administratiei Portuare.
"Dumitru Cristea, directorul Spitalului Clinic de Urgenta, medic primar ORL, conferentiar universitar in cadrul Facultatii de Medicina din Galati." Fisa postului:
Oficiul pentru Migratia Fortei de Munca (OMFM) preselecteaza persoane care sa lucreze in Germania, atit ca lucratori sezonieri cit si ca lucratori oaspeti.
Desi au trecut mai bine de 20 de zile de cind au intrat in greva, motivul fiind salariile nemultumitoare, mecanicii de locomotiva au primit ieri doar jumatate din ceea ce ar fi trebuit sa reprezinte avansul din remuneratia lunara 29 iunie a fost data la care mecanicii de locomotiva ar fi trebuit sa primeasca avansul din remuneratia lunara.
Cinci confederatii sindicale ameninta cu continuarea actiunilor de protest in cazul in care nu vor ajunge la o intelegere cu guvernul Fondul Monetar International (FMI) a cerut saptamina trecuta ca salariile bugetarilor, pe anul 2006, sa nu sufere nici o majorare si, in acelasi timp, ne-a recomandat un buget cu deficit zero sau excedent, conditii pe care guvernul roman le-a considerat de neacceptat.
Peste 5.000 de profesori din Gorj au actionat in instanta Ministerul Educatiei si Cercetarii, in incercarea de a obtine drepturi salariale neincasate in perioada 2001 - 2004, cuantumul acestora depasind 100 de miliarde de lei vechi.
google-analytics.com