Cautare

1283 de rezultate pentru "salarii" (7.78 secunde)
Nu avem salarii ca in Germania, nu trebuie sa avem taxele de acolo!
Salariile mici vor creste, chiar mai accelerat decat in 2016 Cresterea salariului minim pe economie anuntata de la 1 februarie de la 1.250 de lei la 1.450 de lei va duce si la majorarea celorlalte salarii mici, care se situeaza putin peste salariul minim pe economie.
Presedintele PDL a aratat ca, daca ar fi avut curaj politic, premierul Tariceanu ar fi trebuit sa adopte o Ordonanta de Urgenta prin care sa inghete "aceste salarii nesimtite" si sa le aduca la un nivel decent, adica cel mult la nivelul unui salariu de ministru dintr-un guvern.
Potrivit declaratiilor de avere completate de functionarii publici parlamentari, peste 40 de persoane au beneficat anii trecuti de salarii mai mari decat un parlamentar de rand.
S-au dat salarii peste cresterea productivitatii muncii sau pe scaderea productivitatii muncii sau s-au dat salarii in plus. ... 116 din 2006 la Ministerul Muncii nu permite conducerii SNLO sa treaca la aplicarea programului de restructurare a unitatii si la disponibilizari colective cu acordarea de salarii compensatorii.
Presa a relatat ca Autoritatea Electorala Permanenta (AEP) intentioneaza sa introduca in Legea alegerilor prezidentiale o taxa de 2.000 de salarii minime pe economie pentru fiecare candidat inscris.
La Prefectura Dolj, banii pentru salarii abia ajung pana la sfarsitul anului, dar fara sporuri, in schimb cota de combustibil pe tot anul s-a terminat deja la unele unitati din sub-ordine. ... Sunt probleme pe toate capitolele bugetare, si la salarii, si la cheltuieli materiale.
Alte teme solicitate prin amendamente sunt modificarea coeficientilor de ierahizare pentru senatori si deputati la echivalentul a 11 salarii minime (fata de 9,9 in prezent), ridicarea coeficientului de ierarhizare pentru functiile parlamentare de executie si departajarea acestuia pe gradatii, astfel incat coeficientul maxim pentru consilier parlamentar sa fie de 6,50 salarii, iar cel pentru referent cu studii medii de 4,25 salarii, se arata intr-un document guvernamental.
"Avem bani pentru salarii, pensii si alocatii", le-a spus Boc prefectilor. ... Pe de alta parte, Boc a anuntat ca Guvernul va asigura profesorilor salarii majorate doar cu 17%, conform legislatiei in vigoare.
De exemplu, deputatul PSD de Sibiu Ioan Cindrea o are angajata in calitate de consilier la biroul parlamentar pe sotia sa, Amalia Cindrea, pentru care deputatul a alocat in luna februarie, la sectiunea salarii de personal, suma de 5.763 de lei.
- Directia e gresita, iar taierile de pensii si salarii nu vor scoate tara din criza. ... - Guvernul anunta nu doar taieri de pensii si salarii, dar si mariri de taxe. ... Taierile de salarii trebuia sa fie facute diferentiat, pentru a-i proteja pe cei cu venituri mici.
O tara care se imprumuta pentru a plati pensii si salarii este o tara de mana a doua. ... Invatatorii si dascalii au salarii mici?
Functii cu sau fara atributii de conducere sunt incadrate in continuare cu salarii de peste 3.000 de lei, iar explicatia data de presedintele CJ, Mihai Tabuleac, este ca o eventuala decizie de diminuare ar fi contrar legii.
Guvernul va realiza o stricta monitorizare a salariilor din sectorul public, iar niciun ministru si niciun demnitar public nu va putea crea salarii, deduceri sau sporuri noi fara ca legea sa prevada o autorizatie speciala in acest sens", se arata in strategia prevazuta pentru urmatorii trei ani.
Consiliul Judetean Dolj a aprobat ieri, in unanimitate, rectificarea bugetelor de venituri si cheltuieli ale unitatilor medico-sociale din subordine, pentru asigurarea banilor pentru salarii pana la sfarsitul anului 2011.
Alina Gorghiu si PNL le-au spus romanilor sa isi ia gandul de la cresteri de salarii. ... Alina Gorghiu si PNL le-au spus romanilor sa isi ia gandul de la cresteri de salarii.
Ca de obicei, bancherii au cele mai mari salarii Salariul mediu net era, la sfirsitul anului trecut, de 6,5 milioane de lei, cele mai mari salarii fiind, ca de obicei, in sectorul bancar, dar si in administratia publica si in industria alimentara si a bauturilor.
O alta cauza este negocierea de salarii in transporturi aeriene, dar si realizarea unei productii mai mari in activitati precum tabacirea si finisarea pieilor, fabricarea produselor din cauciuc si mase plastice.
Vartolomeu Bartos, directorul Directiei de Munca, Solidaritate Sociala si Familie Satu Mare (fosta Directie a Muncii), a avut anul trecut venituri din salarii de 305 milioane de lei, aproximativ 25 milioane de lei/luna. ... Seful ITM a cistigat anul trecut din salarii 423 milioane de lei.
Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei (BNR), Mugur Isarescu, a declarat ieri ca banii obtinuti din privatizarea BCR nu pot fi folositi pentru plata unor salarii, precizand ca s-a intalnit cu ministrul Finantelor pentru a discuta cum va fi utilizata suma respectiva.
google-analytics.com