Cautare

59 de rezultate pentru "sageata stejarul" (3.16 secunde)
AmosNews: Dragnea il ataca din dragoste pe Daea, dupa care zice ca nu l-a atacat. Are impresia ca a neglijat judetele dunarene Presedintele PSD face declaratii contradictorii.
In perioada 2008-2009, jucatorul a evoluat la International Pitesti, echipa alaturi de care a promovat in Liga I, la Pitesti ramanand pana in 2010, cand a semnat cu Sageata Navodari.
FC Brasov - Botosani 1-2 Concordia Chiajna - Corona Brasov 1-0 AFC Sageata Navodari - ACS Poli Timisoara 1-2 CFR Cluj - FC Viitorul Constanta 2-1 Otelul Galati - Petrolul Ploiesti 1-2 Astra Giurgiu - Universitatea Cluj 3-1 Ceahlaul Piatra-Neamt - Pandurii 1-0 Meciul Gaz Metan Medias - FC Vaslui, ultimul din etapa a patra, urmeaza a se disputa in seara de luni.
Sageata Navodari 19 5 4 10 18-38 19 14. Otelul Galati 19 5 3 11 21-35 18 15. FC Viitorul 19 4 6 9 13-31 18 16.
M-am dus sageata la redactie, i-am relatat totul lui Liviu Antonesei. Era directorul revistei, era si presedintele Consiliului Judetean Iasi.
Obiectul, dupa ce a efectuat cateva cercuri stranse, s-a urcat brusc spre cer, ca o sageata aprinsa. Peste un timp, a auzit iar zgomotul facut de OZN, acelasi cu al celui vazut in 1939.
Aici s-a aprins ca un bec, a devenit aproape incandescenta si a tasnit spre cer ca o sageata aprinsa, fara sa produca zgomot sau flacari.
Ce se intampla cu adevarat in corpul nostru cand ne-a lovit sageata lui Cupidon? Sunt 9 lucruri care se schimba fundamental si vizibil.
Vor fi ploi in Buzau, Ramnicu Sarat, Beceni, Berca, Bisoca, Blajani, Buda, Canesti, Cernatesti, Cochirleanca, Costesti, Galbinasi, Gheraseni, Grebanu, Manzalesti, Maracineni, Margaritesti, Merei, Murgesti, Pardosi, Podgoria, Posta Calnau, Puiesti, Racoviteni, Ramnicelu, Sageata, Sapoca, Sarulesti, Scortoasa, Smeeni, Stalpu, Tintesti, Topliceni, Unguriu, Vadu Pasii, Valea Ramnicului, Valea Salciei, Vernesti, Vintila Voda, Zarnesti, Ziduri;
roteste capatul creionului in sensul indicat de sageata, pana cand se elibereaza uleiul. Aplica uleiul cu pensula pe conturul unghiei, masand cu miscari circulare de la varful degetului spre mana pana cand serul se absoarbe complet.
Au intotdeauna o sageata indreptata spre inimile persoanelor din jurul lor. Sunt persoane care arunca cu vorbele fara sa tina cont ca acestea pot rani.
Deocamdata, nu poti spune ca esti lovita de sageata lui Cupidon, asa ca nici nu vrei sa auzi despre iubire.
Pe acest zarghit, pe acest neghiob fanatizat (ca sa nu zic satanizat) l-a ales PNL-ul ca salvator de la naufragiul Titanicului galben cu sageata albastra in sus.
Guvernul PNL-PD are din nou probleme la capitolul imagine. Si de aceasta data in centrul atentiei este jocul de-a demisia, facut de Tariceanu.
Si pentru ca nu-l lasa inima (inveninata de atat amor) sa nu-si bage coada, Basescu arunca sageti inspre sageata liberala ori de cate ori are ocazia.
Niste pomi infloriti, proba-bil ciresi, din aceia carora le vindea rodul Arghezi in anii grei ai stalinismului, un cort cu un grevist al foamei care, in fata asezarii lui de panza, isi racoreste picioarele goale in aerul tare al diminetii, asteptand rabda-tor sa iasa cineva din palatul bran-covenesc de vizavi, iarna un pom falnic cu globuri albe fosforescente iluminand feeric soseaua pe care autobuzul trece sageata fara nicio statie...
Daca vrei sa tragi pe linie moarta locomotiva electorala Basescu, atunci nu strica sa arunci o privire si la marfarul din spate, care in 2004 avea, in mod sigur, citeva vagoane galbene cu sageata albastra.
mi s-a parut mie sau a vrut sa-i mai transmita o sageata premierului, adica sa ii arate ca are inca o problema pe care trebuie sa o rezolve?
Fie ca e vorba de o rocada, de trecerea celor "non-sageata" din primul in al doilea plan, pe motive zica-se personale, fie ca e vorba de suspendari si concursuri, facute in toata tara, ca sa nu bata la ochi, dar facute doar pentru a tria "credinciosii" de "necredinciosi", vantul schimbarii, fie ea si cu acte in regula, bate din ce in ce mai tare.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
google-analytics.com