Liberalii sunt in grafic cu stabilirea candidatilor pentru lista care va fi intocmita pentru Consiliul Judetean Bihor. Presedintele PNL Bihor declara, in urma cu doua saptamani, ca data finala pentru incheierea alegerilor candidatilor pe zone este 15 februarie, organizatiile zonale reusind deja sa-si stabileasca oamenii din zonele respective.
Purtatorul de cuvant al PNL Bihor, Cristian Bodea, ne-a declarat ca stabilirea candidatilor si a rezervelor pentru fiecare zona s-a incheiat luni seara, cand au avut loc alegerile pentru zona Stei. Astfel, in cele doua saptamani s-au stabilit urmatorii candidati: in zona Beius a fost ales titular Traian Bulzan, iar ca rezerva este Claudia Vlas; in zona Oradea, Ioan Oprean este titular, si Dorel Craciun este rezerva; zona Salonta, Ionut Gheorghe este titular, iar Lucian Luca este rezerva; zona Alesd, Dumitru Voloseniuc - titular si Florin Morar - rezerva; zona Marghita, Ovidiu Bezi - titular si Daniel Negrean - rezerva; zona Stei, Viorel Pop - titular si Alin Guler - rezerva.
Bodea ne-a mai declarat ca titulari sunt candidatii PNL pe locurile eligibile la CJ Bihor. Cu toate acestea, locurile lor pot fi luate de cei care sunt rezerva, daca acestia obtin rezultate mai bune in comunele care le sunt repartizate si pentru care sunt responsabili de rezultatele de la alegerile locale care urmeaza sa aiba loc in prima jumatate a anului 2008. "Titularii de zona stabilesc o strategie proprie, impreuna cu organizatiile din zona respectiva, in urma sondajelor de opinie pe care le vom realiza. Ei, practic, se ocupa de tot ce inseamna campanie electorala in zonele respective", ne-a declarat Bodea. El a mentionat faptul ca a fi candidat pentru primarii este atributul titularilor din lista pentru CJ, care trebuie sa obtina un scor cat mai bun pe respectivele zone.