Cautare

5040 de rezultate pentru "rezultate titularizar2010 judetul olt" (7.56 secunde)
Doar doua cereri din totalul de 17 depuse la Prefectura Olt pentru despagubiri din partea statului fata de expropriatii din Cadrilater si Basarabia au fost aprobate de comisia judeteana. ... 290, dupa care au analizat stadiul solutionarii celor 17 dosare depuse in baza celor doua acte normative in judetul Olt.
Prefectul a propus ca Primaria Slatina si Consiliul Judetean Olt sa intocmeasca fiecare o nota cu probleme pentru a fi inaintate CEZ Romania.
O noua campanie electorala cu bataie si focuri de arma a avut loc vineri, in comuna Colonesti, judetul Olt.
Gandula analizat declaratiile mai multor politicieni din Dambovita, Olt sau Covasna, din care reiese ca acestia deruleaza afaceri pe bani publici. ... Firma are incheiate 30 de contracte, iar cele mai multe dintre institutiile contractante sunt comune din judetul Dambovita.
"De exemplu, judetul Olt vrea sa ia o padure din Dolj si vom ajunge in situatia in care casele sunt in Dolj, iar terenul din spatele lor e in Olt.
Din rovinieta platita de proprietarii de autovehicule din Dolj, Gorj, Olt, Valcea si Mehedinti se vireaza anual in contul statului circa 490 de miliarde de lei vechi, dupa cum a precizat Stefania Paleacu, sef birou taxa de utilizare retea de drumuri nationale din cadrul Directiei Regionale de Drumuri si Poduri (DRDP) Craiova.
„La nivelul judetelor, aceasta a inregistrat valori pozitive in Olt (710 milioane de euro), Valcea (258 de milioane de euro) si Mehedinti (64 de milioane de euro) si negative in Dolj (-59 de milioane de euro) si Gorj (-12 milioane de euro)“, a declarat Mariana Tanase, directoarea executiva a Directiei Regionale de Statistica Dolj.
Localnicii din comuna Teslui, judetul Olt, vor avea in curand utilitati, o cresa si drumuri betonate si asfaltate, sustine primarul localitatii, Spiru Radulet.
Tot mai putine vaci si oi in judetul Olt In 2007, in Olt existau 34.800 de vaci de lapte.
BRD - Groupe Société Générale a deschis ieri o agentie in comuna Izbiceni, judetul Olt. "Grupul Craiova al BRD - Groupe Société Générale cuprinde unitatile bancii amplasate in judetele Dolj si Olt.
Depunem la Bruxelles un proiect in acest sens, cu studii moleculare, impreuna cu colegii de la Facultatea de Agronomie si cu un GAL din judetul Olt", a precizat Marius Vladu. ... - la Cotofenii din Dos, "Sud Olt"
Cel mai mic numar de insolvente s-a inregistrat in Olt, unde, potrivit datelor de la Oficiul National al Registrului Comertului (ONRC), au intrat in insolventa doar patru societati, fata de sapte in aprilie si 11 firme in martie.
Marian Radulescu, de 50 de ani, primarul comunei Colonesti din judetul Olt, a fost implicat intr-un grav accident de masina, petrecut miercuri seara, pe DN 65-E 574, informeaza gazetanoua.ro.
Trei barbati cu varsta cuprinsa intre 28 si 56 de ani au fost depistati de jandarmi pe raza localitatii Ipotesti, judetul Olt, sustragand energie electrica din reteaua stradala de alimentare.
Un adolescent de 16 ani a lovit aseara cu bicicleta doi pietoni care se aflau pe marginea soselei in comuna Fageletu din Judetul Olt.
Spre deosebire de cele doua institutii mentionate, CURS se incapatana sa dea rezultate aproximativ egale, cand in favoarea opozitiei cand in cea a PSD.
Ce rezultate ati obtinut?
Ion Raut, purtatorul de cuvant al PNL Gorj, a mentionat ca s-a incercat cooptarea in noua structura de conducere a unor membri de partid care au avut rezultate la alegerile europarlamentare.
Stiu ca in perioada cand domnul Traian Basescu era doar primar general al Capitalei, Sebastian Lazaroiu ii furniza nu numai rezultate ale unor sondaje, ci si solutii pentru ca strategia adoptata de bataiosul om politic sa dea rezultate mai bune. ... Sa umble la rezultate.
Rezultate barna: ... 44.699 Rezultate paralele: ... 41.833 - Dupa trei rotatii, Romania se afla pe locul trei in clasamentul general, dupa SUA si Rusia, dar inaintea Chinei Rezultate sarituri: ... 45.733 - al treilea punctaj din concurs la acest aparat, dupa SUA si Rusia Rezultate sol:
google-analytics.com