Cautare

5040 de rezultate pentru "rezultate titularizar2010 judetul olt" (3.23 secunde)
Majoritatea beneficiarilor olteni au câstigat finantare pentru modernizarea fermelor, pentru achizitia de utilaje, însa printre proiectele selectate se regaseste si construirea unei ciupercarii în judetul Olt.  Consilierul Petre Petrescu, printre câstigatori La urmatoarea sesiune lunara, din aprilie, 25 de proiecte din Oltenia au fost selectate pentru finantare, în timp ce alte 35 au fost reportate.
Gorjul va avea in 2009 un PIB de 8,8 miliarde de lei (8,5 miliarde de lei in 2008), in Mehedinti PIB-ul va fi de 4,6 miliarde de lei (4,58 miliarde de lei in 2008), in Olt ar putea ajunge la 7,1 miliarde de lei (6,7 miliarde de lei in 2008), iar in Valcea va creste la 9,4 miliarde de lei (de la 8,8 miliarde de lei in 2008).
Cod Galben - in intervalul mentionat va ninge viscolit si in judetele Mehedinti, Gorj, Valcea, Olt, Dolj, Arges, Dambovita, Teleorman, Bacau, Vaslui, Iasi, Neamt si Botosani, iar in judetele Constanta si Tulcea precipitatiile, local insemnate cantitativ, vor fi mixte, favorizand producerea de polei.
Licitatii cu probleme Suspecte de incalcarea procedurilor de achizitii sunt si autoritatile locale si judetene din Dolj si Olt.
In judetul Timis nu a mai plouat aproape deloc din luna iunie, iar agricultorii evalueaza o pierdere de 20-30% la hectar din aceasta cauza.
Cea de-a doua conferinta va avea loc pe 14 iunie in Caracal, judetul Olt, locul de desfasurare urmand sa fie anuntat ulterior.
Giurgiu, Gorj, Teleorman, Dolj, Harghita, Calarasi, Dambovita, Olt, Arad si Valcea), din cauza inundatiilor care au avariat gospodariile oamenilor. ... - Conform datelor primite din teren in aceasta dimineata, se inregistreaza situatii de urgenta la nivelul a 23 de localitati din 7 judete (Giurgiu, Teleorman, Dolj, Calarasi, Dambovita, Olt si Arad).
Un incendiu a izbucnit la o scoala din comuna Sarbii Magura, sat Braniste, judetul Olt.
Daca dupa comunicarea primelor rezultate surpriza era la sectorul 1, unde pesedistul Dan Tudorache era depasit de Clotilde Armand de la USB, situatia s-a schimbat aceasta fiind devansata potrivit ultimelor date partiale ale BEC la alegerile locale 2016.
- In judetul Constanta, prezenta la urne:
Desi nu sunteti silvicultor, in mai multe randuri ati atras atentia asupra reducerii suprafetelor forestiere din judetul Dolj. ... In Dolj, avem padure cam cat au doua comune din judetul Harghita, vreo 80.000 ha.
1 din comuna Dorobantu (judetul Calarasi), conferindu-i numele ctitorului prof.
Conducerea organizatiei PD Giurgiu a fost inlocuita si urmeaza filialele Arges, Olt si Botosani. ... La baza deciziei luate ieri la nivelul superior al partidului au stat, potrivit lui Blaga, rezultate slabe obtinute la referendumul pentru demiterea presedintelui.
 SC Altur SA, producator de piese auto din aluminiu, a instiintat Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Olt ca va concedia 130 de persoane, incepand cu luna aprilie. Masura are ca scop reducerea cheltuielilor si a fost luata ca urmare a slabelor rezultate financiare din ultimul timp.
E o echipa buna, in ultimele meciuri a avut rezultate bune, dar si noi am avut un parcurs bun. ... N-avem nici o problema de lot, suspendati sau accidentati", a spus, pentru Olt TV, antrenorul secund, George Bita.
Potrivit declaratiilor liberalilor care pana acum cateva zile voiau capul lui Mario Oprea, acesta a scapat de demiterea din functie pe motiv ca in situatia Doljului mai sunt 12 organizatii judetene, cu rezultate la alegeri sub media pe tara.
Concret, procurorii DIICOT au inceput urmarirea penala impotriva directorului Aurel Matiut si a patru vamesi de la Vama Jimbolia (judetul Timis) pentru infractiunile de favorizarea infractorului respectiv neglijenta in serviciu, pentru ca in luna noiembrie 2010 au lasat sa intre in Romania, prin Punctul de Trecere a Frontierei Jimbolia, doua autotrenuri in care se aflau 33.600 de pachete de tigari de contrabanda provenite din Serbia.
Imaginile ce ilusteaza dezastrul din Suceava ne-au fost trimise de colegii de la ziarele din acest judet, iar noua nu ne ramane decat sa reinnoim apelul catre persoanele cu dare de mana din judetul Constanta sa sara in ajutorul sinistratilor moldoveni si maramureseni.
Cele mai multe firme care si-au suspendat activitatea in ianuarie 2010 sunt din judetul Bihor (296 de firme), iar cele mai putine provin din judetul Ialomita (43 de firme).
Sunt doua loturi, unul de la kilometrul 132 la 185, de la limita judetului Dolj cu Olt pana la limita judetului Olt cu Teleorman.
google-analytics.com