Cautare

4152 de rezultate pentru "rezultate romana educatori titulari" (3.76 secunde)
Vizita Papei Francisc la Patriarhia Romana (Autor: ... Vizita Papei Francisc la Patriarhia Romana cuprinde o intrevedere in Palatul Patriarhiei cu Preafericitul Parinte Patriarh Daniel si cu membrii Sinodului Permanent al Bisericii Ortodoxe Romane, vineri, 31 mai 2019, de la ora 15:45.
Unul din acestia era profesorul Bazil Lepadat, care preda la Universitatea Nationala un curs de literatura romana. Sotia sa, Anna Moreli, italiana de origine, nume cunoscut in domeniul artelor plastice, vorbea perfect romana si avea un doctorat cu o teza despre Eminescu.
Si atunci, cum sa scoatem limba romana afara din aceasta universitate? ... Chiar si in conditiile in care aceasta doleanta se refera strict la sectiile maghiare, totusi nu mi se pare normal ca limba romana sa isi piarda importanta, si spun asta nu doar dintr-un patriotism exagerat (dar perfect normal).
Ce rezultate ati obtinut?
Ion Raut, purtatorul de cuvant al PNL Gorj, a mentionat ca s-a incercat cooptarea in noua structura de conducere a unor membri de partid care au avut rezultate la alegerile europarlamentare.
Stiu ca in perioada cand domnul Traian Basescu era doar primar general al Capitalei, Sebastian Lazaroiu ii furniza nu numai rezultate ale unor sondaje, ci si solutii pentru ca strategia adoptata de bataiosul om politic sa dea rezultate mai bune. ... Sa umble la rezultate.
Daca dupa comunicarea primelor rezultate surpriza era la sectorul 1, unde pesedistul Dan Tudorache era depasit de Clotilde Armand de la USB, situatia s-a schimbat aceasta fiind devansata potrivit ultimelor date partiale ale BEC la alegerile locale 2016.
Rezultate barna: ... 44.699 Rezultate paralele: ... 41.833 - Dupa trei rotatii, Romania se afla pe locul trei in clasamentul general, dupa SUA si Rusia, dar inaintea Chinei Rezultate sarituri: ... 45.733 - al treilea punctaj din concurs la acest aparat, dupa SUA si Rusia Rezultate sol:
Sa nu credeti ca nu cer si studiile timp, insa pentru pacientii critici se fac incercari disperate, din care unele dau rezultate.
Mai toate concursurile de angajari despre care am scris in ultima vreme se aseamana la rezultate. La politisti doar unul a trecut, cei de la Politia de frontiera se asteapta la aceleasi rezultate, titularizarile de la profesori au avut tot rezultate dezastruoase, concursurile de magistrati la fel.
Directorul Serviciului de Telecomunicatii Speciale (STS), Tudor Tanase, a declarat ieri ca liniile telefonice speciale pe care Calin Popescu Tariceanu le-a gasit nefunctionale au fost inchise la solicitarea lui Eugen Bejinariu si a unor fosti titulari de posturi ministeriale, la incheierea mandatului fostului Guvern.
BPC este alcatuit din presedintele partidului, din 13 membri titulari, dintre care cinci vicepresedinti si doi membri supleanti. Membrii BPC sunt alesi in bloc, o data cu alegerea presedintelui PNL si la propunerea acestuia, de catre Congresul partidului.
Portofoliile din opozitie Guvernul din umbra al PSD, structurat de Comitetul National, are titulari pe 15 departamente, care vor avea ca atributii de baza monitorizarea si reactia rapida la actiunile guvernamentale, precum si elaborarea de politici si strategii ale PSD.
Tot ieri, senatorul UDMR Gyorgy Frunda a declarat ca in cazul unei remanieri guvernamentale, nu se pune problema ca UDMR sa renunte la ministerele pe care le detine in prezent, dar ca este posibil ca Uniunea sa ceara ca ministrii delegati ai sai sa devina titulari de portofolii.
Dupa ceremonia de investire, desfasurata luni seara in fata presedintelui Traian Basescu, celor cinci noi ministri nu le mai ramane decat sa-si asume „indicatiile“ sefului statului si sa-si preia posturile de la fostii titulari.
In sprijinul acuzatiilor aduse unora dintre asiguratori, ADPAR aminteste ca, in ultimii ani, acestia au profitat de pozitia detinuta pe piata ca titulari ai fondurilor necesare pentru despagubirile acordate asiguratilor, valorificand "in mod ilegal, in interesul lor, obligatia pe care o au in ceea ce priveste plata despagubirilor catre asigurati".
Evaluarea ministrilor democrati, care fusese programata pentru decembrie 2005, dar amanata pentru inceputul acestui an, pare a fi reprezent pretextul de remaniere a unor titulari din Cabinetul Tariceanu.
Magda Marincovici) Profesorul doctor Irinel Popescu a fost ales membru corespondent al Academiei Romane, Sectia de stiinte medicale De asemenea, in cadrul adunarii generale a membrilor Academiei Romane au mai fost alesi, prin vot secret, membri titulari Lucian Liviu Albu - Sectia de stiinte economice, juridice si sociologice si Daniel Daianu - Sectia de stiinte economice, juridice si sociologie.
Dupa audierea candidatilor propusi de Guvern, Senat si Camera Deputatilor pentru locurile vacante din Consiliul National al Audiovizualului, Comisiile de cultura ale Parlamentului au avizat candidaturile, pentru membri titulari, ale lui Dan Grigore (propus de Guvern), Rasvan Popescu (propus de Camera Deputatilor - grupul PNL), Ioan Onisei (propus de Camera Deputatilor - grupul PD), Gasparik Attila (propus de Senat - grupul UDMR), Vladimir Bagdanescu (propus de Senat - grupul PC), Aristide Buhoiu (propus de Camera Deputatilor - grupul PRM).
"Ca asa stau lucrurile, o probeaza si hotararile anterioare ale Parlamentului Romaniei privind numirea membrilor titulari si supleanti in CNA", se arata in scrisoare.
google-analytics.com