Cautare

184 de rezultate pentru "reziliere abonament" (3.57 secunde)
Nu este exclus sa primesti un cadou banesc sau sa beneficiezi de reducerea unei taxe sau a unui abonament. Actiunea la care iti aduci contributia are si o fata nevazuta care va iesi intr-o zi la iveala.
Si asta, in ciuda unei hotarari a consiliului local din 2005, care prevedea obligatia inchirierii meselor numai pe baza de abonament, cu plata anticipata.
Altfel puteam banui pe nedrept ca i-a subtilizat antrenorul de tenis telefonul de serviciu cu abonament nelimitat si s-a apucat sa-i faca program nasului, numai sa-l vada odata plecat din miraculoasa fosta capitala europeana a sasilor de petutindeni.
Costul unui abonament pleaca de la 8 euro pe luna, ceea ce poate duce la o cheltuiala anuala per angajat de 96 de euro.
Astfel, cei care consuma putin, in pragul tarifului social, sunt si singurii care se bucura (per ansamblu) de o reducere a preturilor la energie electrica. De altfel, in cazul tarifului cu abonament s-a inclus in cadrul acestuia o cantitate de 30 kWh/luna.
O data cu majorarile abonamentelor, RomTelecom are in vedere desfiintarea abonamentului social, abonament ce va intra in programul de subventii.
Mai mult de 60% din telefoanele mobile vandute de aceasta retea de electronice si electrocasnice au camera foto si s-au comercializat fara ca sa se incheie un abonament cu operatorii de telefonie mobila.
In ceea ce priveste pretul unui abonament, acesta va oscila intre 60 si 120 de euro pe luna, la care se adauga 500 de euro pentru taxa de instalare.
In plus, mai exista si obligatia de a plati abonament, desi s-a spus ca acesta a fost retras. Pentru a lamuri oarecum situatia, directorul Bogdan Holban ne-a declarat ieri ca ideile critice vehiculate in ultimul timp prin conferintele de presa sint fara exagerate.
Mai mult chiar, datorita acestei decizii, abonatii RomTelecom pot alege sa devina si abonati ai unui alt operator de telefonie fixa, platind insa factura tot la RomTelecom numai pentru serviciul de acces (abonament fara minute incluse).
Petric a explicat ca, „daca in Romania se plateste un abonament lunar de circa 5,5 euro (20 de lei), in Republica Moldova si in Bulgaria abonamentul este de 7 pana la 9 euro, in timp ce in Ungaria acesta ajunge la 12 euro“.
Urmare a acestei majorari, consumatorii de curent electric cu abonament social vor plati 1.750 de lei pe kilowatul/ora pentru primi 45 de kilowati consumati.
Scutesc si banii de abonament la sala", a spus amuzat Marius Ionescu, un sofer nu tocmai fericit de decizia Petrom.
Astfel, clientii care vor semna, in aceasta perioada, contracte de un an vor beneficia de conectare gratuita pentru linia telefonica sau trunchiul analogic solicitat si de abonament gratuit pentru doua luni (prima si a doua luna de contract).
Noul sistem de raportare va permite si monitorizarea gradului de utilizare a serviciilor de telefonie mobila prin intermediul indicatorilor, numar de utilizatori pe baza de abonament, numar de utilizatori pe baza de cartele preplatite si numarul celor care au utilizat efectiv aceste cartele in perioada de raportare, precum si prin intermediul datelor privind volumul de trafic si venituri realizate.
Doritorii vor plati un abonament lunar fix, indiferent de trafic sau de timpul petrecut on line. Totodata, ei vor beneficia de instalare gratuita, indiferent de durata contractului.
In acelasi timp, in raportul ANRC se arata ca 64% dintre utilizatorii de servicii de telefonie mobila utilizeaza cartele preplatite, in timp ce restul sunt posesori ai unui abonament.
Utilizatorii puteau descarca de pe acest site oricate filme sau melodii doreau pentru un "abonament lunar" de 2,50 dolari.
Valoarea acestui abonament ajunge la 129 de euro pe luna. Ultimul pachet inclus in oferta este ADSL BizPack 4000, care include 4.000 de minute nationale in reteaua Romtelecom (shared) si o conexiune ADSL cu viteza de descarcare de 2 Mbps.
Avem insa foarte multi oameni care prefera sa plateasca abonament pentru apa luata de la cismelele publice. Am identificat 1.600 de persoane care consuma apa de la cismelele facute tot in cadrul proiectului si platesc lunar 15.000 de lei pe cap de consumator.
google-analytics.com