Cautare

184 de rezultate pentru "reziliere abonament" (3.33 secunde)
Astfel, in judetul Bihor, la SC LEASING ROM IFN SA Oradea, in contractul incheiat cu consumatorii nu sunt specificate conditiile de modificare si reziliere a contractului, precum si dreptul consumatorilor de a renunta la serviciu, fara costuri suplimentare, in cazul modificarii unilaterale a contractului de catre operatorul economic fara notificare si cu acordul consumatorului.
Ca niste prosti am semnat actul care ne-a fost pus in fata, dar dupa aceea am aflat ca de fapt am semnat notificarea de reziliere unilaterala a contractului de inchiriere.
„Am dispus demararea procedurilor de reziliere a acestui contract. Trebuie sa marim ritmul, pentru ca lucrarile contractate pe ISPA, la fel ca si acest drum, trebuie finalizate pâna în 2010“, a spus Ludovic Orban.Ministrul a spus ca a decis rezilierea contractului deoarece firma greaca a parasit santierul.
„Am dispus demararea procedurilor de reziliere a acestui contract. Trebuie sa marim ritmul, pentru ca lucrarile contractate pe ISPA, la fel ca si acest drum, trebuie finalizate pâna în 2010“, a spus Ludovic Orban.Ministrul a spus ca a decis rezilierea contractului deoarece firma greaca a parasit santierul.
"Solutii se vor gasi. Motive de reziliere exista.
conditiile de modificare si de reziliere a contractului; obligatiile agentiei de turism in cazul anularii calatoriei, al inlocuirii sau al neasigurarii unor servicii;
Intamplator sau nu, nici unul dintre contractele incheiate pentru fiecare creanta nu este prevazut cu vreo clauza unilaterala de reziliere din partea proprietarului creantelor, respectiv Societatea Nationala a Lignitului Oltenia, in cazul in care unitatea ar fi fost nemultumita de ritmul recuperarii debitelor.
"S-a votat o recomandare catre adunarea generala a actionarilor de reziliere a contractului cu Asesoft. Si noi am facut o recomandare adunarii generale a actionarilor ca, in cazul in care nu se reziliaza contractul, sa schimbe Consiliul de Administratie al Realitatea Media.
Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania a transmis luni, 18 Aprilie 2011, Asocierii dintre firmele SC SPEDITION UMB SRL, SC PA&CO INTERNATIONAL SRL, SC EUROCONSTRUCT TRADING 98 SRL, SC TEHNOSTRADE SRL o notificare de reziliere a Contractului de Proiectare si Executie a Autostrazii Bucuresti-Brasov.
Asa cum am aflat cu totii, Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) anuntat recent ca a transmis "o notificare de reziliere a contractului de proiectare si executie a Autostrazii Bucuresti-Brasov, tronsonul Bucuresti-Ploiesti" catre antreprenorii acestei lucrari, un consortiu de firme romanesti.
De asemenea, poate fi inchis creditul platind sumele trase, accesoriile si comisionul de reziliere", afirma Valentin Ionescu. Daca nu exista resursele financiare necesare, se face o analiza de rentabilitate si solvabilitate.
FRF nu este dispusa sa plateasca o eventuala clauza de reziliere. Ne dorim sa avem selectioner pana la Craciun", sunt cateva dintre dezvaluirile facute de directorul tehnic al Federatiei.
Meme a explicat si de ce Florin Tanase nu pleaca de la FCSB, desi are o clauza de reziliere de doar 3,5 milioane de euro.
Ca sa nu aiba niciun dubiu ca nu va fi mitraliat, Dorinel Munteanu a fost anuntat de dinainte de a semna ca daca nu asculta va fi dat afara cu tot cu clauza de reziliere.
Am clauza de reziliere, oricine si-o permite. Cand voi primi o oferta, va voi spune. Nu ma gandesc la daca si cu parca.
Eugen Bejinariu (PSD) si Emil Boc, alaturi de alti trei reprezentanti ai coalitiei majoritare, Radu Berceanu (PD), fost ministru al Industriilor, Mihai Antonie (PNL), fost director general al Distrigaz Nord, si Gyorgy Frunda (UDMR), au inaintat un proiect de lege pentru anularea acestui abonament.
Miliarde de lei pe convorbiri telefonice Camera Deputatilor a informat IPP ca deputatii beneficiaza de telefoane mobile cu un abonament lunar in valoare de 18 USD, cu 400 de minute incluse.
In aceste conditii, ori Manda vrea sa faca rost de un abonament gratuit pentru o alta persoana decit cea pe care o stie tot orasul, ori crede ca titlul de „cetatean de onoare“ se reduce doar la acest lucru si atunci, pe principiul ca daca tot nu valoreaza nimic, hai sa i-l dam si lui Bulucea!
Pentru a putea vizualiza aceste posturi veti avea nevoie de un decodor digital si o cartela (de cele mai multe ori distribuite gratuit), iar pentru posturile Full HD codate, de un decodor digital HD (furnizat in schimbul unei sume lunare adaugata la abonament).
Bazandu-se pe acel succes, clubul a lansat o revista bilunara, tiparita, difuzata numai pe baza de abonament, numita Timpuri cosmice, cu continut exclusiv si verificat in limba chineza.
google-analytics.com