Cautare

184 de rezultate pentru "reziliere abonament" (3.07 secunde)
Pentru acest tip de serviciu clientii trebuie sa scoata din buzunare pentru un abonament lunar sume intre 0,50 euro pentru persoane fizice si 1 euro pentru persoane juridice, la care, in functie de firma de telefonie utilizata, se mai adauga si alte costuri ce nu depasesc 1 euro.
Amazon, cel mai mare magazin on-line din lume, a pregatit o lista de 5.000 de filme si showuri TV care sunt la dispozitia clientilor ce platesc un abonament de 79 de dolari pe an.
O noutate o reprezinta si faptul ca Romtelecom vinde servicii de internet fix impreuna cu un abonament la telefonie fixa cu tarif xero (Voce zero).
• "Avem montat pe fiecare autocar cate un router WiFi prin care, in baza unui abonament la un operator pe care il achitam noi, oferim internet gratuit calatorilor.
Trilulilu a lansat aplicatia de muzica online Zonga Trilulilu a lansat o aplicatie care permite utilizatorilor sa acceseze, pe calculator sau de pe telefonul mobil, mai mult de 1.700 ore de muzica si peste 5.800 de artisti, prin trei variante de abonament, cel mai scump fiind de 4,99 euro/luna.
Alegerea unui abonament devine si mai dificila in contextul in care luam in considerare cartelele prepay, ce nu creeaza nicio obligatie contractuala, dar care ofera facilitati comparabile cu abonamentele.
Am ales un abonament (Business) Freedom Mobile 5 destinat persoanelor juridice, care are totul nelimitat DAR SI internet in roaming SEE pentru maxim 1.6 GB.
abonament Acces General MHM 2015 - 80 lei (earlybird) abonament Golden Circle MHM 2015 - 109 lei (earlybird) pachet MHM 2014 + MHM 2015 - Acces General - 139 lei pachet MHM 2015 + MHM 2015 - Golden Circle - 189 lei Preturile pentru pachetele 2014 + 2015 sunt valabile pana pe 25 august, cand se incheie a doua perioada de presale la MHM 2014.
Abonament masaj: - 10 sedinte masaj anticelulitic (1h sedinta) + 5 impachetari anticelulitice (45 min sedinta) la doar 500 lei - 10 sedinte masaj relaxare (1h sedinta) + 5 impachetari anticelulitice (45 min sedinta) la doar 450 lei Abonament coafor:
Sunt de acord cu un control serios asupra tinerilor, care prefera sa dea banii pe altele decat pe un abonament (cu reducere in cazul in care sunt incadrati intr-o forma de invatamant).
Este vorba despre controversata reziliere a contractelor de concesionare a sectoarelor de plaja, prima gafa majora a Cabinetului Tariceanu si una dintre multele aberatii, avandu-l ca autor pe noul ministru al Mediului Sulfina Barbu, fosta functionara in Primaria Bucurestiului, unde avea ca atributii de serviciu avizarea dezafectarii zonelor verzi din capitala in favoarea unor unitati comerciale.
Municipalitatea Baniei se teme ca nu va avea sorti de izbanda in procesul de reziliere a contractului cu SC Cronos Impex, dupa ce expertizele tehnica si contabila dispuse de Tribunalul Deva au apreciat ca nu exista motive pentru anularea parteneriatului.
Hotararea de reziliere a contractului a fost semnata de noul director al spitalului, dr. Stefan Mihailescu. Dan Sabau este considerat parintele chirurgiei miniinvazive din tara noastra si a primit medalia de aur in Japonia pentru o tehnica proprie de interventie chirurgicala asupra cancerului esofagian.
El se confrunta cu "pretentii+reziliere+evacuare", dupa cum rezulta din document. Severin sta intr-un apartament cu patru camere, pentru care achita 790,35 de euro.
In contractul de privatizare nu a fost trecuta nici o clauza de reziliere cu exceptia uneia simple, care se activa in caz de neplata a contravalorii actiunilor", a explicat Apostu.
"Nu stiu daca se mai lucreaza la statie, insa decizia de reziliere a contractului apartine primarului. Oricum, finalizarea ei va fi serios intarziata", a precizat Liviu Ionita, directorul RAA Craiova.
SC Cronos mai ceruse, in noiembrie, suspendarea hotararii de reziliere, actiune respinsa de instanta.
prin reziliere; in cazul deschiderii procedurii de reorganizare judiciara si faliment al prestatorului. Agentii controlati au fost urmatorii: SC Edilul SA Beius;
Constient ca "nu poti sa te joci cu banii europeni", prefectul de Valcea a cerut rezilierea contractului, reziliere acceptata cu greu de Ministerul de Finante la sfarsitul lunii octombrie anul trecut.
Aceste dovezi vor fi utilizate ulterior in vederea rezilierii contractelor operatorilor aflati in culpa, reziliere care se face prin actiune in instanta, a aratat Manafu.
google-analytics.com