Cautare

572 de rezultate pentru "rezidentiat 1996" (2.69 secunde)
(...) Daca voi avea, din nou, ocazia sa intru in viata politica, o voi face“, a declarat Serafinceanu, care a fost membru PSD din 1996.
Exista un prim proiect la care lucram si eu tin foarte mult la el fiindca am avut o perioada intre 1996 si 2000 in care au fost deficiente in acest sens“, a declarat Borbely.
Cancescu spune ca nu este de dorit sa mai fie in Parlament problemele din perioada 1992-1996, atunci cand era si el senator si cand erau trei motiuni de cenzura pe sesiune, iar ministrii stateau mai mult in Parlament la dezbaterea motiunilor de cenzura decat stateau in ministerele pe care le coordonau.
La SPP am fost incadrat la Unitatea de Informatii, undeva prin 1996, avand in responsabilitate judetul Constanta si cateva judete limitrofe.
Doina Leonte a mai lucrat in Ministerul Finantelor, in perioada 1996-2000, ca secretar general adjunct. Ionut Popescu a luptat sa obtina aceleasi libertati pe care le-a avut ministrul Justitiei, Monica Macovei.
Curtea Europeana a Drepturilor Omului (CEDO) a condamnat Romania pentru ca instantele romane nu au legalizat, in 1996, Partidul Comunistilor (Nepeceristi), acordandu-le insa comunistilor doar 100 de euro drept cheltuieli de judecata, nu si despagubiri.
A fost actionar si detinator de certificate de investitor si, pana in aprilie 1996, am avut aceleasi responsabilitati. Este ultima data cand mai raspund intrebarilor puse de ziaristi pe tema SAFI, daca mai aveti neclaritati adresati-va direct premierului Tariceanu”.
el a distrus din 1996 pana in 2008 sase statiuni. Daca va plimbati prin statiuni, se vede... Rep.: Cred ca va referiti si la acele hoteluri pe care le-a scos la licitatie Agathon si care au ramas in paragina.
Membru PSD din 1993, Constantin Tudor a detinut functia de prefect de doua ori, pentru un an intre 1996 si 1997 si cu mandat complet in 2000-2004.
Fostul tenismen Ilie Nastase a mai candidat pentru acest partid, in 1996, la primaria Capitalei, cand a pierdut in fata lui Victor Ciorbea.
Am fost in partid si inainte de pierderea alegerilor in 1996, si am ramas aici pana in ziua de astazi.
Tranzactii fictive cu casa si sere in anul 1996, sotii Maior au achizitionat o casa veche in Tasnad. Fara a dispune de autorizatie, au construit un imobil nou cu etaj, darimind casa veche.
“Ne indreptam tot mai mult spre un scenariu 1996-2000, aceasta fiind si concluzia multor analisti politici si economici care urmaresc evolutia lucrurilor in aceasta perioada“, a spus Tanasescu.
“Firul rosu“ de la Cotroceni a fost subiect de scandal in 2000, cand Ion Iliescu a fost acuzat ca a mentinut, in perioada 1990-1996, linia telefonica directa intre Cotroceni si Kremlin, mostenita din perioada comunismului.
Consiliul National Secuiesc (CNS) a facut ieri public continutul unei scrisori, pe care o va trimite premierului ungar Ferenc Gyurcsany, in care solicita revizuirea Tratatului de buna vecinatate semnat de Romania si Ungaria in 1996.
in timpul mandatelor sale de primar, Anderco a reusit "performanta” de a aduce aceasta firma de la o rata a profitului de 1% in 1996 la o rata de 25 - 30% in 2001 respectiv 2002.
Daca intre 1990 si 1996 forta societatii civile a reusit sa blocheze drumul Romaniei spre un stat oligarhic si sa impuna chiar si sustinatorilor variante perestroikiste un proiect pro european autentic ea va reusi si acum.
Iar Stolojan l-a sustinut frenetic pe Ion Iliescu, in 1996 s-a reintors special de la Banca Mondiala, ca sa fie seful comitetului de sprijin in campania electorala, cu justificarea:
Am fost secretar executiv al PDSR in perioada 1996-2000, am condus campania media pentru alegerile prezidentiale din 2000, am fost aleasa vicepresedinte al partidului la Congresul din 2005, dupa care am fost obligata sa aleg intre calitatea de vicepresedinte al partidului si cea de parlamentar european, desi altor colegi de-ai mei nu li s-a impus acelasi lucru.
- PSD a dovedit practic, prin politicile sale economice din timpul celor doar 8 ani de guvernare (1992- 1996 si 2000-2004), o orientare pro-capitalista fara echivoc (a se da exemple de legi si reglementari adoptate in aceste perioade, in sensul citat) - In perioada guvernarilor PSD s-au pus bazele capitalismului romanesc, ilustrat stralucit mai ales de lideri de prima linie ai PDL si PNL, care au avut si au un rol inclusiv in guvernarea tarii, precum si "militanti" faimosi ai societatii civile, beneficiari ai politicilor de adoptate de guvernarile PSD:
google-analytics.com