Cautare

572 de rezultate pentru "rezidentiat 1996" (3.31 secunde)
„Intreaga responsabilitate o poarta patrulaterul portocalizat care nici dupa aproape un an de la alegeri nu se dezmeticeste din betia puterii, continuand la indigo politica CDR 1996-2000“, a conchis deputatul PSD.
Iuliu Winkler a fost subprefect in Hunedoara intre 1999-2000 si consilier judetean in perioada 1996-1999. De altfel, inainte de a fi numit membru al Cabinetului Tariceanu, in urma negocierilor din cadrul Coalitiei, numele lui Winkler a fost vehiculat ca posibil prefect de Hunedoara.
El a declarat ca Teodor Campeanu, fost senator taranist in legislatura 1996-2000, a avut inainte de recalculare o pensie de 6,7 milioane de lei vechi, iar dupa recalculare a obtinut 9,5 milioane de lei vechi.
In sedinta de ieri, Nastase a prezentat biografia actualului director al Directiei Administrative a Companiei Nationale „Posta Romana“, fost deputat PDSR din 1996 si ulterior vicepresedinte al ApR.
Despre schimbarea doctrinara a PD, Frunzaverde a afirmat ca trecerea acestui partid la PPE a reprezentat „o punere in concordanta cu evolutia PD din 1996 incoace“.
In anul 1996, agentia de presa Reuters il include pentru prima data pe Dinu Patriciu intr-un top al "noilor imbogatiti din Romania" care au facut rapid avere dupa evenimentele din decembrie 1989.
Ministrul Muncii, Gheorghe Barbu, a declarat, printre huiduielile invitatilor, ca primele trei etape de recalculare a pensiilor au fost incheiate cu succes, fiind recalculate pensiile stabilite pana in 1996.
Ultima Ora apare la Bucuresti la 18 septembrie 1996, sub conducerea directorului Ion Marin. Printre colaboratorii primului numar se regaseau Catalin Tache, Cristi Godinac, Romeo Diaconescu, Daniela Dimitru sau Monica Radoi.
In paralel, din conducerea Fondului de Garantare a Depozitelor in Sistemul Bancar (FGDSB, institutia care garanteaza deponentii) nu vor mai putea sa faca parte bancheri. Prevederile figureaza intr-un proiect de ordonanta de urgenta pentru modificarea Ordonantei Guvernului 39/1996 privind infiintarea si functionarea FGDSB.
Ca experienta politica, Gheorghe Zamani se poate lauda cu o activitate bogata in administratie, in perioada 1992-1996, cand a fost desemnat consilier local independent in CL Techirghiol.
- Ultima Ora apare la Bucuresti la 18 septembrie 1996, subconducerea directorului Ion Marin. Printre colaboratorii primuluinumar se regaseau Catalin Tache, Cristi Godinac, Romeo Diaconescu,Daniela Dimitru sau Monica Radoi.
Situatia din interiorul actualei Coalitii a fost de mai multe ori comparata, de-a lungul acestui an, cu cea din cadrul celei din legislatura 1996-2000, cand vioara intai era CDR.
115/1996 privind declararea si controlul averii demnitarilor, a magistratilor si a functionarilor publici contine prevederi ambigue, care permit interpretari eronate.
Atacata in special din cauza aspectului sau fizic foarte putin estetic, Zoe Petre a fost practic femeia care a condus Romania intre 1996 si 2000.
Vicepresedintele Partidului Initiativa Nationala, deputata Lavinia ßandru, a anuntat ieri ca, alaturi de deputatul Cozmin Gusa, a depus o initiativa legislativa de modificare a Legii Arhivelor Nationale din 1996 elaborata insa de echipa jurnalistilor de la "Jurnalul National".
Jurnal politic romanesc 1996-2015 de Emil Hurezeanu. Evenimentul va avea loc in Sala Mitita Constantinescu a Bancii Nationale a Romaniei si va fi moderat de George Virgil Stoenescu, membru al Consiliului de Administratie al BNR.
Certificatul de mostenitor din 1996, depus la dosarul procesului, atesta ca doamnele, cele doua fiice, au mostenit de pe urma lui un birou si 2 fotolii.
Din 1986, cand l-am cunoscut la Brasov, cu ocazia colocviilor de critica literara, organizate de redactia revistei Astra, pana in 1996, cand a murit Sorescu, am avut cu acesta o colaborare asidua, si pe vremea cand era redactor sef la Ramuri si dupa revolta lupilor tineri de la revista craioveana, cand poetul de la Bulzesti a reinfiintat Literatorul.
In 1992 am fost ales deputat al Conventiei Democrate, iar in 1996 am obtinut la doilea mandat. In acelasi timp am fost si lider al grupului parlamentar PNL - pana la numirea mea in functia de ministru.
Am inceput in 1996, am fost 4-5 ani redactor-sef adjunct, apoi redactor-sef la un cotidian din Pitesti. Dadeam teme, corectam articole, citeam texte cu voce tare in sedintele zilnice, machetam pana in creierii noptii in fum de tigara.
google-analytics.com