Cautare

572 de rezultate pentru "rezidentiat 1996" (5.60 secunde)
- A absolvit in 1996 Facultatea de Medicina a Universitatii de Medicina si Farmacie Carol Davila din Bucuresti. In 2000 a obtinut doctoratul la aceeasi universitate, iar in 2004 un al doilea doctorat, la Institutul Karolinska din Stockholm.
Ioan Negret a fost primar al Bailestiului in perioada 1996-2000, iar acum se afla la al doilea mandat, fiind desemnat in aceasta functie in urma alegerilor locale din 2004.
Ioan Negret a fost primar al Bailestiului in perioada 1996-2000, iar acum se afla la al doilea mandat, fiind desemnat in aceasta functie in urma alegerilor locale din 2004.
Martorul isi amintea si de un alt incident, cel mai probabil din decembrie 1996. La ora 23.00, participa la un exercitiu, impreuna cu un subordonat.
In noaptea Invierii am fost la Catedrala din Craiova sa asist la slujba, cum fac din anul 1996, si duminica am petrecut-o alaturi de familie", a spus senatorul Oprea.
De cati bani aveti nevoie?" Stim, si din documente desecretizate de CIA in 1996, ca incepand din 1977 proiectele de clarviziune au intrat in subordinea armatei americane.
Incepand din 1996, cand a infiintat Paradigm Research Group (al carui directorul executiv este), el s-a adresat guvernului si a solicitat ca, la nivelul Congresului SUA, sa fie organizate audieri deschise ale unor fosti militari si angajati CIA, care pot depune marturie privind activitati ale extraterestrilor pe care le-au constatat ei insisi.
Din 1996, a incetat si studiul oficial al OZN-urilor efectuat de Academia Rusa de Stiinte. La ora actuala exista doar grupuri de ufologi amatori, fara bani, echipament si experienta.
Potrivit reprezentantilor din minister, supunerea dezbaterii publice a Proiectului Legii privind modificarea Legii nr.115/1996 referitoare la declararea si controlul averii demnitarilor, magistratilor, a unor persoane cu functii de conducere si de control si a functionarilor publici este necesara.
Pana in anul 1996, cand s-a infiintat Programul National de Talasemie, tratamentul chelator necesar pacientilor cu talasemie a fost sporadic si in doze incomplete.
Din 1996 este Director al ZOO Calarasi. Scurt istoric Gradina zoologica din Calarasi a fost infiintata la 1 iunie 1980, de Gheorghe Tatavura, tatal lui Cristian Tatavura.
"Din 1996 tot solicit bani pentru acest drum. Anul trecut, in timpul inundatiilor, am avut probleme foarte mari cu acest drum pentru ca a devenit aproape impracticabil si am fost nevoiti sa folosim tractoarele pentru a scoate masinile impotmolite.
Intr-un interviu televizat, dat de Edgar Mitchell postului NBC, in 1996, s-a rememorat ca astronautul interesat de perceptia extrasenzoriala s-a intors din Cosmos un om schimbat.
Noi avem atestat de operator de salubritate din 1996 si este periodic vizat, asa ca nu stiu ce ar putea sa se intample", a precizat Ionescu.
Incepand din 1996, am primit de la Cornel Buta (C.B.) din Brasov, un mare numar de scrisori, casete audio etc., in care el relata despre contacte stranii cu fiinte pe care le-a calificat drept extraterestre.
Documentele OZN care ar urma sa fie facute publice contin lucrari din anii 1971-1976, 1996-2000, si din 2004. Ministerul Apararii a confirmat, de asemenea, ca unele fisiere acopera subiecte cum ar fi controlul traficului aerian, OZN-uri zburand foarte jos si rapoarte legate de radar.
Pe data de 29 februarie 1996, Laurance Rockefeller a trimis o copie a documentului informativ si la Casa Alba, la consilierul pentru stiinta si tehnologie, dr.
Dar intalnirea cea mai spectaculoasa a avut loc intr-o seara de noiembrie 1996 (pe cand era viceprimar). El s-a dus, pe la ora 20:30, impreuna cu alte 2 persoane, sa efectueze un control la lacul Urlui (40 de hectare), care apartinea orasului.
In vara anului 1996, aflandu-se la casa de la tara a mamei sale, din comuna Spineni, judetul Olt, impreuna cu fiica si cu mama ei, ea a observat ca, pe masura ce se apropia seara, o neliniste inexplicabila o cuprindea, ca si cum ar fi intuit ca avea sa se petreaca ceva rau.
Giliola Motoi s-a nascut pe 26 august 1969 la Braila, a absolvit Academia de Arte Luceafarul, Bucuresti, 1996, clasa profesorului George Motoi, cel care avea sa ii devina sot mai tarziu.
google-analytics.com