Cautare

5484 de rezultate pentru "receptie hotel aurora mamaia constanta" (3.85 secunde)
Hotelierii reuniti in Asociatia Patronala "Mamaia" si-au desemnat ieri patru reprezentanti care sa le apere interesele in fata autoritatilor centrale, in sensul anularii Ordonantei plajelor.
O femeie care isi petrecea vacanta la Mamaia a fost agresata de un individ. Barbatul este angajat al unei plaje din Mamaia. ... Ea este mai intai scuipata de barbat si apoi lovita, cu toate ca era mult mai mica decat acesta, scriu cei de la Constanta News.
Peste 5 minute eram la hotel. ... Tolo - Hotel Polydor in spate Ne-am cazat la etajul doi iar celelalte doua familii, care au optat pentru apartament, au fost cazate la parter, avand parte de o terasa uriasa, unde puteai juca fotbal lejer.
Garda Financiara Constanta va declansa incepand de luna viitoare verificarea tuturor societatilor comerciale privatizate in judetul Constanta, pentru a stabili modul in care noii proprietari si-au indeplinit obligatiile asumate prin contractul de privatizare.
Prefectul judetului Constanta, Claudiu-Iorga Palaz, a convocat astazi toti factorii cu responsabilitati in combaterea comercializarii plantelor, substantelor si preparatelor stupefiante, halucinogene, euforice si psihotrope, pentru stabilirea unei strategii comune care sa conduca la eradicarea acestui fenomen pe raza judetului Constanta.
De altfel, cu Perla Majestic, dupa ce a castigat cele 3 procese, am cazut de comun acord sa incetam doua contracte din Navodari si Mamaia si vor fi inca 10 hectare in plus pentru hotelieri", a declarat ieri Laurentiu Marin, directorul DADL.
In perioada 13 - 17 septembrie 2006, in statiunea Mamaia se va desfasura cea de-a XXXI-a editie a Targului National de Metalo-Chimice, TINMEC. ... in colaborare cu Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura (CCINA) Constanta.
Dupa ce acum cateva zile reprezentantii DADL - Constanta s-au intalnit cu cei care au inchiriat plajele pentru a purta discutii despre respectarea conditiilor din contracte, in acest week-end plajele vor fi serios controlate.
HOTEL DE LUX, CONSTRUIT ILEGAL" apar informatii incorecte de natura a induce telespectatorii in eroare.
Prefectul Danut Culetu a emis ieri o notificare prin care face o serie de mentiuni cu privire la taxele si impozitele adoptate in ultima sedinta pe anul trecut a Consiliului Local Constanta. ... Taxa de acces in Statiunea Mamaia pentru autoturisme care nu au numar de inmatriculare in municipiul Constanta;
Voluntarii de la Oceanic Club au fost sesizati, in ultimele zile, despre esuarea unor delfini in zonele Mamaia si Constanta, care, din primele analize, au murit ca urmare a ranilor provocate de plasele pescarilor.Directorul coordonator al ONG Oceanic Club Constanta, biologul Razvan Popescu Mirceni, a spuse ca, in urma cu doua zile, un delfin din specia tursiops truncatus a fost gasit esuat pe plaja din Mamaia.
Statiunea Neptun-Olimp se gaseste la 6 km nord de orasul Mangalia si la 38 km sud de municipiul Constanta. ... Mamaia este cea mai mare statiune turistica din Romania, fiind denumita "Perla Marii Negre".
- In judetul Constanta, prezenta la urne: ... Altii in schimb, iar aici este vorba despre Constanta, au declarat ca numarul mic de oameni prezenti la vot nu si-au exprimat un punct de vedere care sa ii reprezinte.
Stefan Mihu, personajul care a reprezentat pionul central al celui mai mare scandal privind rambursarile ilegale de TVA, a reusit sa fenteze nu numai justitia romana, ci si conducerea CECCAR, devenind in data de 28 februarie a.c., in imprejurari discutabile, presedintele Filialei Constanta a Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania.
In cel mai scurt timp, Guvernul va face cunoscute colegiile din mai multe judete, printre care si Constanta. ... Cu toate ca nu este facut inca anuntul oficial, pentru judetul Constanta, surse guvernamentale ne-au declarat ca vor exista 10 colegii pentru desemnarea deputatilor si 4 colegii pentru Senat.
Implicarea actualului vicepresedinte al Consiliului Judetean Constanta, Petre Stanca, in rambursarile ilegale de TVA de la sfarsitul anului 2002 si inceputul lui 2003 este sustinuta de probe ce dovedesc suportul pe care fostul lider al Organizatiei Judetene a PSD l-a solicitat - in cadrul unei intalniri de taina - lui Gheorghe Oana, care la acea data ocupa functia de secretar de stat in cadrul Ministerului Finantelor Publice.
Actiunea liderilor locali ai PPCD - filiala Constanta de a minimaliza efectele tranzactiilor economico-financiare desfasurate de Liviu Scarlat, presedintele PPCD Constanta, ar putea fi catalogata drept o sinucidere politica pentru un partid care este destul de slab reprezentat pe scena politica romaneasca.
Sunt prezenti la lucrarile seminarului Ion Danut Juganaru, director general executiv al CCINA Constanta, Florentina Dospinescu, reprezentant ANTREC, Marian Zidaru, directorul Directiei Judetene pentru Cultura, Culte si Patrimoniu Cultural National Constanta, Aurora Mavrodin, reprezentant al Inspectoratului Protectiei Mediului Constanta, Indira Abdulvoap, economist, Centrul Roman de Afaceri "Marea Neagra".
Tarifele maximale propuse pentru oferta speciala de sase nopti de cazare (TVA inclus 9%) pentru o persoana, la hotelurile din zona Mamaia - Constanta - Eforie sunt de 205 lei pentru hotelurile de o stea, fara mic dejun, 235 lei la 2 stele, fara mic dejun, ai 315 lei cu mic dejun, 265 de lei la trei stele fără
Privatizarea hotelurilor de pe litoral - in special a celor din statiunile Mamaia si Neptun - au fost luata la "puricat" de comisarii Garzii Financiare Constanta.
google-analytics.com