Cautare

5484 de rezultate pentru "receptie hotel aurora mamaia constanta" (5.40 secunde)
In orasul de la malul Marii Negre, cei doi pescarusi gasiti morti pe strada Ion Roata din Constanta ridica probleme de "deranj in miez de noapte, dupa terminarea programului de lucru" al purtatorului de cuvant al DSV Constanta.
Partidul Liberal Democrat are parte, la Constanta, de cele mai "adanci" sentimente de "pretuire".
Fundatia Bratianu a initiat un proiect civic menit sa reaseze orasul Constanta acolo unde il situeaza si topurile de specialitate: ... Demersul "Constanta constantenilor" a reunit aseara mai multi reprezentanti ai mediului politic si de afaceri ai orasului, intr-o intalnire libera, fara discursuri dar cu perspective clare.
Astfel, peste 80% din sindicalistii care traiesc in urbea tomitana au anuntat ca il vor vota pe senatorul Onaca pentru primaria Constanta.
PD-L Constanta nu mai are de ieri conducere judeteana si municipala, dupa ce secretarul executiv Elena Udrea a venit de la Bucuresti cu un mandat prin care s-a decis dizolvarea Biroului Permanent Judetean si desemnarea unui lider interimar.
De mai multi ani, odata cu cresterea considerabila a activitatii in Portul Constanta - gratie sporirii semnificative, an de an, a traficului naval in cel mai mare port autohton - s-a impus necesitatea construirii unui al doilea pod peste Canalul Dunare - Marea Neagra, in zona ecluzei de la Agigea.
Cele mai cunoscute somitati internationale din domeniul medicinei dentare vor fi prezente la Constanta, in perioada 20-31 mai a.c., cu prilejul organizarii celui de-al VI-lea Congres International de Sanatate Orodentara si Management in Euroregiunea Marii Negre si al celei de a VI-a editii a Targului Denta&Pharma, a aratat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, Cornel Amariei, decanul Facultatii de Medicina Dentara din cadrul Universitatii Ovidius Constanta.
Licitatia, la care participa 83 de firme, a inceput ieri la Constanta. ... Tuzla, Mangalia, Olimp 1, Navodari 1 si Cap Aurora au ramas neacoperite, agentii economici considerand ca nu sunt atractive, ne-a declarat ieri Catalin Anton, purtatorul de cuvand al DADL Constanta.
Afaceristul mangaliot si-a scos un hotel la vanzare... ... "Mangalia- hotel 50 camere, clasificare 2 stele, pozitie turistica de exceptie, imbunatatiri, 2390 mp teren, proprietate.
Este adevarat ca in cele din urma nu s-ar putea face din Galati un al doilea oras "Constanta", insa cu siguranta s-ar obtine o crestere a numarului turistilor.
Cu toate acestea, angajatii hotelurilor din statiunea Mamaia au avut surpriza sa constate ca turistii, fie din lipsa posibilitatilor financiare, fie din zgarcenie, sunt in stare sa vina cu intreaga aparatura electronica de acasa.
Alerta de incendiu la un hotel din statiunea Mamaia! Zeci de turisti, printre care si copii, au fost evacuati de pompierii trimisi la fata locului.
In perioada 22 - 24 august se va incheia, la Constanta, activarea august 2008 a gruparii navale BLACKSEAFOR.
Dupa cum am mai semnalat in numere anterioare ale Cotidianului "Replica de Constanta”, mafia si-a intins tentaculele larg peste urbea noastra, facand ca mirosul banilor sa ajunga pana la nasul fin al celor care ar trebui sa ne asigure linistea.
Vizita efectuata ieri de Jonathan Scheele in judetul Constanta a constituit prilejul manifestarii publice a unui diferend existent intre seful Delegatiei Comisiei Europene in Romania si Nicusor Constantinescu, presedintele Consiliului Judetean, respectiv Radu stefan Mazare, primarul Constantei, cu privire la motivele care au condus la sistarea finantarii si a executiei proiectului Pavilionului Expozitional.
Manifestarea s-a desfasurat la Hotelul Rex din Mamaia, pe parcursul a doua zile si a fost organizata de Agentia Statelor Unite pentru Dezvoltare Internationala (U.S.A.I.D.), ca parte a Programului ECOLINKS, si de Serviciul Comercial al Statelor Unite din Bucuresti, in cooperare cu Ministerul Economiei si Comertului, Ministerul Mediului si Gospodaririi Apelor, Regia Autonoma Judeteana de Apa Constanta si Universitatea "Ovidius" Constanta.
La intoarcerea in tara, concluzia oamenilor a fost ca, spre deosebire de Constanta, care a ajuns un burg european, desi este cel mai mare port la Marea Neagra, orasul Varna si Bulgaria in general se dezvolta intr-un spirit cu adevarat european.
Potrivit acesteia, ca si in alti ani, cele mai cautate statiuni au fost Mamaia si Vama Veche. "Este deja o traditie ca Mamaia si Vama Veche sa fie cele mai cautate statiuni de pe litoral, bineinteles persoanele care le aleg sunt targeturi diferite", a precizat presedintele Asociatiei Litoral.
De exemplu, in aceasta perioada, puteti petrece o saptamana intr-un hotel de doua stele din Mamaia, unde pentru o camera dubla veti plati doar 119 lei. ... Intr-un hotel de doua stele, pentru acelasi sejur veti plati 119 de lei de persoana.
Potrivit acestuia, majoritatea turistilor care vor veni la Sibiu sunt din Bucuresti.La Ocna Sibiului, la un hotel de patru stele, care ofera acces la centrul Spa, trei nopti de cazare cu pensiune completa costa 760 lei.In alte zone ale tarii, vacanta de Paste costa intre 300 si 1.000 de lei.La pensiunile din Maramures, de la Botiza, pachetul de Paste costa 360 lei si include trei nopti cu demipensiune, la locatii de doua si trei margarete.Un pachet de patru nopti la Bran, la un hotel de trei stele, cu pensiune completa, masa traditionala de Paste si acces gratuit la sauna si sala de fitness costa aproximativ 400 lei de persoana.La Gura Humorului, in schimb, in aceleasi conditii de cazare si masa, un sejur de patru nopti depaseste 1000 lei.
google-analytics.com