Cautare

1752 de rezultate pentru "rar alba" (3.26 secunde)
Insa foarte rar se ajunge la operatie. ... Numai ca afectiunea apare rar la virste foarte tinere. Si in nici un caz cu frecventa cu care sint diagnosticati tinerii ca suferind de spondiloza cervicala.
Fenomenul este relativ rar, dar nu atat de rar incat sa nu se fi adunat pana acum o multime de dovezi, explica profesorul Dan Farcas.
Foarte, foarte rar, de regula dupa o evolutie indelungata si in prezenta unor factori favorizanti specifici, unele lipoame se pot transforma malign, adica celulele lor devin canceroase, caz in care se numesc liposarcoame.
Altfel, germanii mananca cel mai rar in cursul unei zile.
Ce se intampla daca faci sex prea rar Sexul este mai mult decat o activitate care te ajuta sa iti mentii echilibrul hormonal. ... Afla ce se intampla daca faci sex prea rar.
Cam rar intalniti la dumneavoastra asa pofta de comunicare si deschidere catre nou. ... Mai rar asa chef de a va face noi amici!
Diagnosticata in urma cu 7 luni cu Rabdomiosarcom alveolar, un tip de cancer extrem de rar si cu o evolutie agresiva, care i-a afectat sinusurile, ochiul drept, coloana si piciorul drept (incluzand femurul si soldul), Monaliza se lupta sa iasa invingatoare, cu ajutorul specialistilor de la Liv Hospital Istanbul, Turcia, dar si gratie celor care au donat bani, pentru a-i salva viata.
In noaptea dintre duminica si luni are loc un eveniment astronomic rar - o Super Luna si eclipsa de luna simultan!
Fenomenul este relativ rar, dar nu atat de rar incat sa nu se fi adunat pana acum o multime de dovezi, explica profesorul Dan Farcas.
Cauterizarea cu unde radio (radiofrecventa) - este un tratament simplu si eficient, pentru ca lasa urme minine iar papiloamele se refac mai rar comparativ cu alte metode. ... Dupa interventie se pot utiliza antiseptice locale si rar antibiotice pe cale orala.
Oxigenul, aflat pe locul trei ca abundenta in Univers, este de aproape 1.000 de ori mai rar decat hidrogenul. In general, cu cat un element are numarul atomic mai mare, cu atat este mai rar, conform lui May Nyman.
Cercetatori din cadrul Universitatii Wilkes-Barre, din Pensilvania, au demonstrat ca persoanele care fac sex o data sau de doua ori pe saptamana inregistreaza o crestere cu pana la 30% a imunoglobulinei, in comparatie cu cei care fac sex rar sau niciodata.
Moment rar. Emil Sandoi s-a infuriat la interviuri dupa Chindia - Rapid 2-2
Sute de oameni au participat, astazi, la un fenomen paranormal rar la Sfinxul din Bucegi: piramida energetica. In ciuda temperaturilor extreme, dar si a viscolului, sute de oameni s-au adunat la Sfinxul din Bucegi.
Deci, daca va internati de urgenta vineri seara sau sambata dimineata, veti gasi prin spitalele noastre, cele mai multe dintre ele jalnice, doar rezidenti, doctorasi care abia invata tainele medicinei, si foarte rar cate un medic primar, care mai poate sa va ajute sa supravietuiti pana luni, cand urmeaza sa-si reia lucrul conferentiarul sau profesorul specialist.
Rar, extrem de rar, gasesc relatari despre realizari, despre lucruri pozitive. Mai dureros este faptul ca majoritatea relatarilor sunt total reale.
Practic, puteti merge la RAR inainte sa cumparati masina sa va asigurati ca totul este in regula si ca proprietarul nu a omis sa va semnaleze vreo defectiune.
Trebuie sa spun ca rar am vazut o adversitate mai mare fata de politicieni ca in prezent, ceea ce ma face sa cred ca, daca se vor prezenta la urne putin peste 30% dintre cei cu drept de vot, ne putem considera norocosi.
Rar vezi o echipa formata din zece verze plus portarul care le serveste oaspetilor, asa cum s-a intamplat luni seara, cand din bucatele alese au gustat pandurii gorjeni.
In Constanta acest lucru este destul de rar posibil, cu toate eforturile conducerilor din ultimii ani. ... Nu este doar o inventie a presei care relateaza - rar, dar o face - despre problemele manageriale si de comunicare dintre cele doua parti.
google-analytics.com