BERBEC 21.03-20.04: Vesti bune la locul de munca. Ori va imbunatatiti conditiile la cel existent, ori va gasiti unul mai bun. Orice s-ar intampla, se pare ca va place sa munciti, mai ales daca va ignorati macar putin seful. Va place sa fiti lider, asa ca stapaniti-va si nu faceti imprudente prea mari.

TAUR 21.04-21.05: Va intelegeti bine mai ales cu alte semne de Pamant, si asta va confera o mare stabilitate in viata dumneavoastra cotidiana. Vi se ofera chiar oportunitati nelimitate pentru a va exprima creativitatea si talentele artistice, ceea ce va face sa deveniti curajosi si sa aratati lumii cine sunteti cu adevarat.

GEMENI 22.05-21.06: Viata de acasa se imbunatateste simtitor si chiar s-ar putea sa va mutati intr-o locuinta mult mai mare. Relatiile cu familia devin mai calde si mai generoase, iar cei mai mici membri ai casei se simt rasfatati mai mult ca de obicei. Nu uitati: ca sa-i faceti pe deplin fericiti trebuie sa aveti acest aplomb pe o durata mai mare de timp..

RAC 22.06-21.07: Va faceti planuri de viitor mult mai mari si mai exuberante. Sunteti parca mai receptivi si mai generosi fata de lumea ce va inconjoara. Cam rar intalniti la dumneavoastra asa pofta de comunicare si deschidere catre nou. Profitati de pasa buna generata de astre si legati noi prietenii adevarate!

LEU 22.07-22.08: Planetele va influenteaza casa castigurilor financiare, ceea ce inseamna ca veti intampina oportunitati reale sa va suplimentati veniturile. Nu numai ca veti castiga bani mai multi ca de obicei, dar veti si cheltui la fel de mult. Cel putin cumparati-va ceva frumos, de care sa va aduceti aminte cu placere.

FECIOARA 23.08-22.09: Oamenii se simt mai atrasi de dumneavoastra in aceste zile, pentru ca afisati o atitudine pozitiva asupra vietii. Relatiile cu ceilalti se vor imbunatati pe masura ce va sporiti increderea in sine si simtiti ca debordati de amabilitate. Mare atentie sa nu stricati totul cu spiritul exagerat al autocriticii!

BALANTA 23.09-22.10: Sunteti preocupati indeosebi de aspectele vizibile ale vietii. Dar de ce nu va uitati adanc in sufletul dumneavoastra? Nu cumva va pierdeti printre atatea vise tainuite bine si ascunse de ochii celorlalti? Fiti mai indrazneti si, mai ales fata de jumatatea de langa dumneavoastra, destainuiti-va macar cateva dintre ele. Poate chiar veti fi ajutati sa vi se realizeze.

SCORPION 23.10-21.11: Pe masura ce va implicati mai mult in viata sociala, veti intalni mai multe persoane si veti aprofunda prieteniile existente. Chiar va veti gasi si cativa sustinatori infocati. Mai rar asa chef de a va face noi amici! Profitati de pofta de comunicare pe care o aveti in aceste zile.

SAGETATOR 22.11-21.12: Va simtiti increzatori si va concentrati mai mult pe profesie, cariera sau chiar reputatia dumneavoastra. Toate acestea vor straluci in ochii colegilor de serviciu si familia observa cateva schimbari in bine. Nu-i dezamagiti cu prea mult sarcasm si nici nu-i luati in ras, chiar daca sugestiile lor vi se par ridicole.

CAPRICORN 22.12-19.01: Pastrati-va pofta de calatorii si puneti-va deoparte bagajul pregatit pentru desele drumetii pe care le veti face. Veti fi fascinati de religia, politica si cultura altor tari straine. S-ar putea sa intalniti si oameni din alte culturi cu care legati prietenii stranse.

VARSATOR 20.01-18.02: Este un moment prielnic sa incepeti un nou parteneriat. Daca pana acum ati fost intr-o continua stare de stres, iata ca este momentul sa va relaxati. Incercati sa nu va mai implicati chiar atat de mult in treburile altora. Mai bine stati potoliti si nu o sa va mai enervati atat de des.

PESTI 19.02-20.03: Prieteniile si parteneriatele se vor imbunatati simtitor. Nu numai ca se vor favoriza formarea si mentinerea unor legaturi stranse - poate chiar sa fie vorba despre casatorie - dar si ceilalti se vor grabi sa va ajute. Totul este sa le cereti sprijinul si sa acceptati mai usor sfaturile folositoare.