Cautare

2483 de rezultate pentru "pusca constantin" (5.27 secunde)
Facebook-istul Dan Pavel a publicat pe pagina sa de Facebook doua texte cu acelasi subiect - subsumat poeziei populare din titlu -, pe care le puteti citi in continuare.
Cel putin in Bucuresti, mirosul de praf de pusca a plutit in aceasta perioada ca o pacla gretoasa si amenintatoare, senzatie amplificata de zgomotul infernal produs de zecile de mii de petarde lansate din toate partile.
soldatii americani care tin intr-o mina tava si in cealalta pusca; abundenta de mincare. Am avut ocazia sa iau masa in multe imprejurari din tara si din strainatate.
soldatii americani care tin intr-o mina tava si in cealalta pusca; abundenta de mincare. Am avut ocazia sa iau masa in multe imprejurari din tara si din strainatate.
Un barbat de 58 de ani din Alba, tatal a trei fete, s-a sinucis in propriul apartament, cu o arma de vanatoare.
Asa ca cei din PSD, care acum trag cu pusca dupa Nastase, pot avea in scurta vreme surpriza sa-si numere nu ouale, ci rubdeniile care gestioneaza in numele lor afaceri de succes.
Mai putem sa dam vina pentru toate aceste crime pe filmele violente, pe incultura si manele, pe lipsa de interes a parintilor, pe orele pierdute in fata calculatorului, invatand cum se foloseste o pusca sau cum se ia gatul dusmanului?
unul spune ca asa e poporul roman, al doilea ca romanii sunt buni de la natura, dar i-a stricat influenta occidentala, al treilea ca ne trebuie votul nominal, iar ultimul, bineinteles, spune ca avem nevoie de un incarcator de pusca mitraliera ca sa scapam de toti coruptii.
Abnegatia procurorilor DNA miroase a praf de pusca. Se creaza un precedent periculos si, in loc ca Justitia sa devina cu adevarat independenta si nemiloasa, ea se transforma intr-un caine docil, bine dresat si gata sa execute orice comanda, fie ea si odioasa.
Este vorba despre un barbat de 31 de ani, din municipiul Targu Jiu, care detinea o arma neletala de tir sportiv cu aer comprimat (pusca), respectiv o femeie de 54 de ani, tot din Targu Jiu, care avea, fara drept, un pistol neletal.
Lucrurile n-au mers tocmai cum isi planuise proprietarul animalului, asa ca a apelat la pusca de vanatoare pe care o detinea legal ca sa impuste vitelul.
Secretarul Colegiului CNSAS, Constantin Buchet, si-a dat demisia din functie. ... Colegiul Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii a confirmat ieri ca secretarul Colegiului CNSAS, Constantin Buchet, si-a dat demisia din functie.
Mai multi reprezentanti ai PSD Brasov au trimis o scrisoare deschisa lui Ion Iliescu si lui Adrian Nastase, cerandu-le liderilor PSD sa se implice in rezolvarea unei probleme interne ale organizatiei brasovene a partidului si solicitand demisia presedintelui PSD Brasov, Constantin Nita.
Liderul Fortei Democrate din Constanta, Constantin Fratila, a salutat, cu ocazia unei conferinte desfasurata ieri, decizia Guvernului de a nu mai permite reesalonarea datoriilor catre stat. ... Cred ca de data asta ministrul de Finante are dreptate”, a apreciat Constantin Fratila, pana deunazi critic dur al lui Ionut Popescu.
Disputa din presa dintre presedintele interimar al PSD Botosani, Constantin Contac, si fostul sef de stat Ion Iliescu a devenit una directa. ... "El nu intelegea unde a gresit si spunea ca nu a gresit ", afirma Constantin Contac.
Asa se face ca, la scurt timp de la demisiile din cadrul Inspectoratului Scolar Judetean, Petrica Miu, inspector scolar general, si respectiv Constantin Caracoti, inspector scolar general adjunct, au inceput sa iasa la lumina intreaga coruptie din invatamantul local.
In judet au ajuns premierul Victor Ponta, vicepremierii Liviu Dragnea si Daniel Constantin, eurodeputati, reprezentanti de seama ai PSD si PC. ... Aici a fost insotit de vicepremierul Liviu Dragnea, eurodeputatii Daciana Sarbu si Corina Cretu, Ioan Rus, Mircea Pascu, dar si de ministrul Agriculturii, Daniel Constantin.
In primavara anului 2003, citiva dintre nepotii boierului Constantin Negoescu i-au vindut toate drepturile succesorale lui Adrian Mititelu, prin nepotul sau, Gigel Preoteasa.
"Pe 9 iunie domnul prefect a fost contactat de domnul Constantin Contac, se pare ca Liviu era la Bucuresti, care l-a anuntat ca ma va da in judecata. Se vede clar ca este o actiune a domnului Constantin Contac asupra persoanei mele ", a spus David Salgau.
Este vorba de Oana Pellea, Zamfir Dumitrescu, Ion Caramitru, Adrian Vasilescu, Constantin Valentin, Silviu Lupescu, Sorin Alexandrescu, Mircea Dumitru, Stefan Lungu, Constantin Pivniceru, Octavian Lazar-Cozma, Gabriel Liiceanu, Claudiu Saftoiu, Alina Mungiu Pippidi, Nicolae Manolescu.
google-analytics.com