Cautare

2483 de rezultate pentru "pusca constantin" (7.18 secunde)
Viorel Dolha (Continuare) Revenirea la limba moldoveneasca s-a facut cu pusca In 1937 insa, intelectualitatea din RASSM a fost acuzata ca a facut jocul dusmanului de clasa (63) si a fost exterminata in mod barbar.
obiecte mici de bronz, un cal din bronz - la 150 RON, suporturi de tablouri - la 50 RON bucata, casete pentru bijuterii, din os de camila,la 50 RON si 100 RON, corn pentru praf de pusca, cutit iemenit - la 400 RON, o statueta veche, cu Isus - la 100 RON, un clopot de bronz - la 400 RON, figurine din jadeita, bijuterii din argint - intre 30 RON - 100 RON (bratari din argint), o scrumiera de bronz - la 100 RON, un aparat Kodak vechi - la 200 RON.
n Dezbracat, gol pusca, in fata unei multimi: El denota ingrijorarea ca ti-ar putea afla altii secrete intime sau pur si simplu o preocupare de origine sexuala.
a ridicat pusca spre tufe, amenintand ca trage. Nu s-a auzit niciun raspuns. Atunci a tras. Aproape instantaneu, orice senzatie de teama a disparut.
Atacatorul a fost dezarmat in urma unei lupte cu unul dintre martori, lasand pusca la fata locului si fugind. Este vorba despre un barbat alb, tuns scurt, noteaza ziare.com.
Aveti datoria de prevedere de a nu umbla cu foc prin lumea plina de praf de pusca, lume a carei istorie si ale carei probleme nu le cunoasteti destul si in care nu mai avem demult de spus ceva important.
totusi navele neidentificate au avut capacitatea avansata de a ramane plutind stationare, ca apoi sa decoleze ca din pusca. - Dar ceea ce a fost mai important - spunea Puthoff - pentru prima data, dispunem de o fuziune a datelor intr-o observatie OZN.
Dupa ce Dinu Patriciu a recunoscut ca a sponsorizat PSD in campania electorala din 2004 cu aproape 2 miliarde de lei vechi, el pledand totodata pentru o alianta intre PNL si PSD, democratii si liberalii continua sa se certe.
Dupa ce Dinu Patriciu a recunoscut ca a sponsorizat PSD in campania electorala din 2004 cu aproape 2 miliarde de lei vechi, el pledand totodata pentru o alianta intre PNL si PSD, democratii si liberalii continua sa se certe.
De asemenea, el a povestit ca nu a reusit inca sa o convinga pe fiica sa - deputatul Daciana Sarbu - sa nu-l mai critice pentru practicarea sportului cu pusca.
Misterul a fost inlaturat de deputatul Valer Pusca, cel care l-a initiat si pe Olteanul in tainele Dex-ului. "Ecvine este un adjectiv, de fapt, care tine de calitatea de a apartine familiei cailor." le- a explicat colegilor sai presedintele Camerei Deputatilor.
Dintre liberali au donat sange doar 3 parlamentari (Ioan Ghise, Mircea Pusca si Mihai Malaimare), dintre pedisti, senatorul Marius Marinescu, minoritatile au fost "reprezentate"de Mircea Grosaru, iar "lunga" lista a donatorilor de sange sfintit prin vot electoral se incheie cu deputatul Mona Musca, in prezent avand statutul de parlamentar independent.
Proiectul a fost initiat de trei deputati liberali - Catalin Micula, Ioan Timis si Mircea Valer Pusca, a fost sustinut de Guvern, iar Senatul a fost prima Camera sesizata.
El a aratat ca din discutiile pe care le-a avut cu cei din echipa de campanie a aflat ca la plecarea acestora din Milisauti primarul orasului ar fi iesit cu o pusca pe strada si i-ar fi amenintat.
Ce melodii au fredonat pesedistii Primul care s-a lansat in dedicatii muzicale a fost deputatul Claudiu Pop, care a dedicat tuturor pesedistilor piesa "Pusca si cureaua lata", incercand parca sa sublinieze pentru nemultumiti la braul cui se afla "instrumentul" de facut ordine in filiala judeteana.
regele e gol pusca, decazut, vulnerabil, despuiat de atributele puterii, readus cu picioarele pe pamant, infricosat de pierderea imunitatii s.a.m.d.
Exact ca in filmele cu femeia vietnameza, care, in scutecul de copil pe care-l tinea in brate, se afla, de fapt, o pusca automata...
tragem cu pusca intr-o parte si ne asteptam sa cada o pasare care e in spatele nostru. Adica zicem de toate revendicarile, incepand de la Universitatea Craiova si terminand cu pensiile si indemnizatiile revolutionarilor, dar dupa aia solutia este remanierea Guvernului?
Cand au inceput sa iasa gospodarii cu pusca, gasca se sparge, hainele se intorc cu captuseala la vedere, se schimba actele, numerele masinii si toata lumea fluiera candid.
Pentru cei care vor sa isi bucure intr-adevar odraslele, ii pot incanta cu un set de masini metalice, pentru care trebuie sa chite aproape un million sau un set care contine o pusca, pistoale, catuse si care se estimeaza la 600.000 de lei.
google-analytics.com